![]() |
Gamer The New Design|עיצבתי לגיימר את העיצוב כנסו כולם!
היום ישבתי מהבוקר עד עכשיו לסיים את העיצוב עבור Gamer,
וזאת התוצאה!: http://img368.imageshack.us/img368/1958/gamer20vk.jpg תמונה מוקטנת: http://img368.imageshack.us/img368/1...mer20vk.th.jpg לפי דעתי יצא עיצוב ממש יפה וממש מושקע, בין העיצובים הכי יפים שלי. מקווה לראות המון תגובות ואפילו הצעות לשיפור. המשך חג שמח ותחילת שבוע מצויין|קורץ| , |
gamer.co.il אתה מעצב להם?
עיצוב נהדר! |
איך שאני אוהב את הסגנון שלך :)
עיצוב נהדר! ;) |
עיצוב נהדר אח שלי
|
יפה מאוד אחי.
|
אהבתי!
יפה מאוד! |
תודה רבה על כל התגובות!
ויונתן אני שמח שאתה אוהב את הסגנון שלי (כי גם אני אוהב אותו חח). עוד תגובות בבקשה!, המשך חג שמח ותחילת שבוע מצויין!, |
אחלה סגנון - אבל פספסת את המטרה של האתגר.
זה לא לעצב מחדש בלבד - זה גם למצוא מבנה חדש וכו', כי בעיקרון כרגע הכל בנוי שם מטבלאות אבל אחלה השקעה הרבצת שם ואולי אני טועה וכן תזכה |
אהבתי הכל חוץ מהלוגו.
|
עיצוב מדהים ממש :)
באמת יפה מאוד . ירין . |
באמת עיצוב יפה מאוד,
אבל אתה מעצב להם את האתר או שזה סתם עיצוב? |
וואו! עיצוב מעולה.
תציעו אותו לגיימר... |
תודה רבה ואני אציע אותו לגיימר.
עוד תגובות בבקשה. |
עפ"י מה ששמעתי יש להם תחרות בפורום עיצוב שם, מעצבים להם את האתר, המנצח זוכה ב-1000 ש"ח + שוקלים לקחת אותו כמעצב הראשי שלהם.
|
יצא יפה שיהיה בהצלחה
|
אחלה עיצוב...
אהבתי! |
מערכת הפורומים של גיימר היא גורם מס' אחד למה האתר הזה מצליח כל כך, משתמשי הפורום מתלוננים שהם רוצים עיצוב חדש לאתר ולפורומים כבר תקופה ארוכה ומערכת האתר החליטה לעשות תחרות עיצוב - הזוכה יקבל 1,000 ש"ח ואולי יזכה לעבודה קבועה כמעצב הראשי של האתר :)
בקשר לעיצוב - ראיתי את כולם עד עכשיו, שלך הכי טוב, בלי ספק! ממש יפה, עבודת צבעים נכונה, מיקום נכון (פרט לחדשות, אני חושב שכדאי לך לשים את המחלקה הזאת קרוב לכתבה) ובקיצור עיצוב מהמם :) |
תודה רבה לכולם שמח שאהבתם.
עוד תגובות בבקשה. |
אחלה עיצוב [:
אהבתי את השימוש שלך בצבעים. תשקיע יותר בלוגו.. בהצלחה אחי |
יפה אחי אהבתי
|
תודה רבה לכולכם אני ממש שמח שאהבתם,
עוד תגובות בבקשה. |
ניתאי עיצוב יפה מאוד
כיף לפתוח תבוקר עם עיצוב כזה חחח.. קיצר אחי בהצלחה גם המשך . |
אין לי מילים,
אתה כישרוני בטירוף, תמשיך עם זה, פצצה של עיצוב!, כל הכבוד! |
יפה מאוד אחי!!
יש לי שאלה אבל.. הם הולכים לקנות את העיצוב הזה ממך? כאילו אתה מעצב בישביל גיימר באמת הם אמרו לך? או סתם היה בא לך לנסות משהו ;P ? |
הגבתי כבר ואמרתי שהעיצוב פצצה...אבל יש לי שאלה מסויימת, למה אין קרדיט? נראה לי שאתה תתקדם בתחום אם תשים קרדיט של עצמיך.
חג שמייח:). |
ממש יפה. אהבתי.
|
יפה. אבל יותר מדי ארוך...
|
יפה, אבל ראיתי עיצוב שם ... שלקח מהשניה הראשונה . אני יחפש אותו .. רמה מעל כולם .
|
ציטוט:
|
תודה רבה לכולם,
וFector מהעיצובים שפורסמו לא ראיתי אחד שלוקח.. עוד תגובות בבקשה, המשך חג שמח ושבוע טוב. |
ממש יפה :D
|
עיצוב יפה,
אך את התפריטים לא ממש אהבתי. |
עיצוב מדהים..
|
עיצוב יפה אני חושב שתיהיה התלבטות בין העיצוב שלך לעיצוב הבא של תום אבולש:
http://pics.3dv.co.il/%fa%e7%f8%e5%f...design20bt.jpg |
חזק גבר!!!
|
תודה רבה לכולם,
מקווה שזה מה שNetvision יגידו... המשך שבוע מצויין. |
נערך לא במקום...
|
יפה מאד ניתאי! אחד היפים שלך!
|
אחלה של עיצוב ניתאי,
אבל לפי התגובות שלך אני חושב שאתה בטוח ב-100 אחוז שתזכה. אז אל תשכח- יש עוד הרבה זמן לסיום. אנחנו רק בהתחלה. יש עוד הרבה חבר'ה שלא סיימו את העבודות שלהם. (כולל אותי) אז התחרות תיהיה קשה=] בהצלחה לכולם |
לא יקבלו עיצוב כזה...
תקרא את התקנון אתה צריך להשים למעלה את שני הבאנרים ויש עוד כמה שטויות אגב, העיצוב יפה מאד |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:19. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ