![]() |
שתי מפרטים חדשים מה יותר טוב?
מפרט אחד:
http://img114.imageshack.us/img114/7...10100nu.th.gif מפרט שני: http://img322.imageshack.us/img322/6...20204nr.th.gif נ.ב שתי המפרטים היו עם אותו מארז אותו עכבר+מקלדת+רמקולים |
בקשר למפרט הראשון:
digma? לא שמעתי עליהם אף פעם...ולדעתי הלוח אם קצת יקר עם כ. מסך חלש... ואם אני לא טועה בלוח אם מובנה כבר כ. מסך בשביל מה לקחת עוד אחד?! הארד דיסק מאוד חלש =/ רק 2MB קח איכותי משהו כמו 8MB בקשר למפרט השני: שוב לוח אם שמובנה בו כרטיס מסך ולקחת גם כרטיס מסך... שוב כמו במפרט הראשון ההארד דיסק... וזהו...בעיקרון אני חושב שתלך למישהו מקצועי שמבין... |
המפרט השני יותר נורמלי מהראשון.
אבל למה דיסק קשיח עם 2 מגה באפר?? לא חבל?? מינימום 8 מגה! |
למה אתה צריך מעבד כזה-
אפילו 3500 יספיק לך,לא חבל להוציא סתם כסף. ולמה Dual Core זה לא עוזר לך מכיוון שאתה רוצה מחשב "לגייימרים".. כמו שאמרו לך פה,תביא תקציב הם יבנו לך אחלה מפרט. ואם אתה עדיין מתעקש על אחד מהמפרטים האלה-קח את השני. |
מישהוא פה מהפורום בנה לי את המפרט מה שבטוח שעל המקלדת+העכבר אני מתעקש שהיו בכל המפרטים..
עם מישהוא יוכל לבנות לי מחשדב לגימרים שלא יעבוטר את ה7.5 אלף זה היה סבבה ותזכרו עם המקלדת והעכבר שיש שם! |
מפרטים חמודים רק שאם היית הולך לקנות בזאפ חלק חלק היית משיג מחשב הרבה יותר חזק...
|
אפשר בבקשה שמישהוא יבנה לי מפרט חדש???
העיקר שהוא היה עם אותו מקלדת ועכבר. |
הנה מפרט שהרכתי בKSP
http://loading.co.il/uploads/1668063678.jpg זול יחסית...הייתי יכול להוסיף עוד קצת דברים כמו מעבד טיפה יותר חזק ולוח אם אבל זה סתם לשרוף כסף לדעתי |
כמה שברור שהראשון בהרבה יותר טוב!
|
ציטוט:
רמז בציטוט.|winky| |
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחחחחח חתכחתי אותו בטעות בפוטו חחחחח כנראה שאצטרך להכין מפרט חדש
|
לא הגדרת לאיזה צרכים בדיוק ככה שקשה לעמוד מה יותר טוב.
במידה וזה לעיבוד נתונים או משחקים. המעבד DUAL CORE של AMD נועד יותר עבור פונקציות שנמצאות באינטל שמשמשות לעיבוד נתונים. אין קישור ישיר בין הליבות כך שזה מעבד שלא נוצר עבור משחקים! ברגע שתגדיר את הצרכים שלך, ננסה להמליץ לך על מפרט שיתאים לך. יבגני. |
מחשבים לגימרים למשחקים כבדים ובכלל כל סוטג משחק ל 4+ השנים הבאות....
שלא יעבור את ה7.5 אלף ושהיה כמו במפרטים הראשונים עם אותו עכבר+מקלדת +רמקולים |
עוד שנה (ואפילו פחות) יצאו מלא משחקים שלא יפעלו אצלך... ועוד שנה וחצי לא יצא שום משחק שכן יפעל... אז? איך מחשב משחקים ל4+ שנים הבאות?
|
אז אני ישדרג...אבל אני רוצה מחשב טוב למשחקים חות מזה לא כל משחק שיצא בשנה + אני יקנה או יוריד חשבתה על זה:?
|
ציטוט:
ואתה לא חושב בצורה הגיונית... אם תאהב משחק מסוים? לא תוכל לשחק בו... לא אמרתי שתוריד את כל המשחקים אבל יש סכוי גדול מאוד שמשחק שתאהב לא יפעל... |
אני ורצה מפרט לגימרים ב 7k ועוד העכבר הרמקולים והמלקדת זה עוד 600 שקל זהו אני לא מבקש יותר מזה..
|
שוסטר...אתה מדבר קצת שטויות במחשב הישן שלי...
פנטיום 3 533MHZ 256K זכרון מטמון 312 זכרון פנימי 30GB הארד דיסק גיפורס 2 64 מגה חח בקיצור אין לי כוח לפרט הכל אבל המחשב הזה עדיין סוחב משחקים כמו פיפא 2005 קוויק 3 ועוד כל מיני זבל.. אז אני חושב שמפרט טוב ב7000₪ יעשה ת'עבודה ל4-5 שנים הבאות ואם לא אף יותר. חוץ מזה כמו שאמר biker תמיד אפשר להוסיף עוד ג'יגה זיכרון פנימי להוסיף קירור, הארד דיסק ועוד.. |
ציטוט:
עוד מעט Vista... כלומר DX10... כלומר תוך שנה רוב המשחקים ידרשו כאמצעי חובה DX10 ולא רק ישתמשו בו ושום כרטיס כרגע לא תומך בDX10... ועוד שנה וחצי קשה לי להאמין שישארו משחקים רציניים שלא ידרשו DX10... |
חשבת על דרייברים לכ. מסך? DX10 תמיד אפשר להתקין =/
|
ציטוט:
DX10 = תמיכה בטכנולוגית תצוגה שמובנת על הכרטיס זאת הסיבה למשל שGeForce 4 שהוא רק DX8 ולא DX9 לא יכול להריץ הרבה משחקים... |
ציטוט:
תראה בOC הידע שלי דיי נמוך כי לא התנסתי בזה הרבה (לוח של אינטל). אבל בזה אני דיי מבין, תבין לכרטיסים יש תמיכה מסוימת לא הכל עובד על תוכנה! אם אין לך תמיכה חומרתית אין לך מצב להרים תוכנה מסוימת. לא משנה כמה תנסה, גם אם תריץ עליו OC 300 אחוז... זה עניין של סוג טכנולוגיה... כמו שאתה לא יכול להרים דיסק DVD על כונן CDROM. (דימוי קטן). יבגני |
:| עזבו שתיתי יותר מידיי מיץ עצבים חח (יין)
ובקשר לדוגמא המוזרה שלך > ראיתי מדריך לזה באיזה פורום אני בטוח ב99% שאין כזה דבר וסתם איזה מישהו כתב אבל לך תדע אולי זו המצאת ה100 חח |
קיצר אני רוצה מפרט מה הבעיה?אני יצטרך עוד שנתיים להחךליף כרטיס מסך אז סבבה כרטיס מסך טוב זה אפילו ב 1000-1500 שקל
|
ציטוט:
|
אמרתה אפילו עוד שנה וחצי אני אני יהיה בלי כרטיס מסך חצי שנה ואז יקנה חדש חהחהח
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:46. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ