![]() |
מחפש שרת וונטרילו
20 סלוטים.. גירסא 2.3.0
תציעו הצעות |
הכי טוב בני
www.clan.co.il |
שלום לך חברת Game-Serv.com תשמח להציע לך 25 סולטים במחיר של 17 שקלים.
|
** ונטרילו 2.1 איננו חוקי **
|
ציטוט:
איל שרתים |
ציטוט:
|
ציטוט:
כמו?, לקוחות שלך ? או שיש עוד מישהו בארץ שקיבל תגובה מ www.ventrilo.org, בארץ שאני לא מכיר. |
ציטוט:
אני לא זוכר שמות, אבל יש, אני כבר יבדוק ויפרסם פה. |
למשל יכול להיות שאני יקנה ריסלייר של ונטרילו.
|
ציטוט:
אין חברות נוספות שקיבלו אישור, אני מכיר 8 חברות שפנו, בתוכם אני בשנתיים האחרונות, רק בני. הם לא עונים לאף אחד מישראל. גם לא על שאלות לגבי חוקיות המוצר שלהם. לפיכך הגירסא החינמית שלהם שהם הוציאו לשימוש, עם רישיון לשימוש חינם(שהם רשמו שם) לגטימית. איל שרתים. |
מה העמדה של ונטרילו?
בעצם אסור למכור שירות ונטרילו, אלא עם אישור מהחברה? להריץ חינם לעומת זאת מותר, ובשני המקרים רק את הגרסא האחרונה? |
ציטוט:
שימוש בגירסה 2.1 אסור. שימוש בגירסה 2.3 למטרת ניסיון מותר בעותק אחד (שניתן להורדה מהאתר שלהם) למטרת ניסיון בלבד עד 8 משתמשים, או שימוש תוך תשלום רישיון. יש לציין שבניגוד למה שאיל כתב למעלה, גירסה 2.1 אמנם היתה גירסה חינמית, אך בתנאי הרישיון שלה נכתב במפורש שתנאים אלה הם תנאים זמניים עד שיחליפו אותם תנאי רישיון אחרים. עצם זה שמישהו לא מקבל רישיון להפעלת תוכנה לא אומר שהוא יכול להריץ אותה בצורה לא חוקית. על-מנת לקבל רישיון הפעלה ניתן לפנות ישירות לונטרילו - www.ventrilo.com . כמו שאיל ציין למעלה, הם לא ששים לתת רישיונות. מי שמעוניין לקנות חשבונות ריסלר, אנחנו מוכרים אותם במחיר של 70 ש"ח לכל 100 סלוטים, מה שמשאיר לריסלרים רווח יפה והוגן של 40% (המחיר המקובל כיום הוא שקל לסלוט), בייחוד בהתחשב בכך שהשרתים רצים על המחשבים שלנו. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:21. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ