![]() |
עיצוב ספורט/אופניים
נמאס לי כבר כל הזמן לראות ולהכין עיצובי הוסט-רדיו-הוסט-רדיו והחלטתי סתם לזרום עם המוזה ולעצב עיצוב לחברת אופניים , משהו כזה ;P
http://img137.imageshack.us/img137/6264/waf0dh.png תגובות |קורץ| |
פש.. לא רע, לפי הפעם האחרונה שראיתי עיצובים שלך מאוד מאוד השתפרת! כל הכבוד..
|
זה חמוד והכל, אבל 3\4 מהעיצוב זה התמונה, ואני לא רואה בה משהו ממש מיוחד, אפילו לא טקסט חשוב
שמופיע שם עלייה, או עריכונת |
ציטוט:
ויש עליה דווקא כמה עריכות עריכות, רק שלא שמים לב... (וטוב שכך) ובכלל לדעתי אתרים כאלה לא אמורים להיות מצועצעים ומלאי אפקטים. בכל אופן תודה, קיבלתי. |
אני יודע עריכות צבעים וזה, הקטע הוא אפקט מאחורי האופניים או משהו, לא אמרתי להעמיס
ולא לעשות פשוט, אך יש פשוט ויעיל, ויש פשוט ולא יעיל, מה שאת עושה, את מבזבזת שטח בלי לחשוף מידע רב. - לא יעיל |
ציטוט:
(והעריכות שעשיתי הן ממש לא עריכות צבעים חחח) נשמור את העצה לעיצוב הבא |קורץ| |
אהבתי את העיצוב מאוד פרט ללוגו אני הייתי משקיע קצת יותר מחשבה :]..
|
עיצוב ממש יפה ומתאים לנושא.
|
העיצוב ממש יפה הייתי מגדיל אותו...
|
אהבתי.. יש בו משהו נורא נעים לעין
הייתי קונה משם אופניים אם הייתי צריך :) ציון 8 מתוך 10. סחטיקה (רק כי אני סנוב ולא מחלק ציונים גבוהים ) |
יופי של עיצוב, יש שיפור מאחד לאחד שאת מעצבת...תתקדמי עוד תגיעי רחוק...
|
יפה מאוד!
|
בכללי העיצוב נראה טוב ואני אהבתי
אבל בכל זאת יש פה כמה דברים שכדאי לך לשפר. 1. תעבדי קצת על הצבע של התמונה. קצת לשרוף אותה או משהו כזה שתראה יותר טוב. 2. אני לא סגור על הצורה שהאיש עומד שם.. אם הגלגל מחוץ לתמונה אז אולי כדאי שגם היד תהיה ככה? ואם גלגל אחד בחוץ אז אולי כדאי שהגלגל השני גם יהיה בחוץ? תעמדי קצת מול העיצוב.. תסתכלי ותחליטי מה את רוצה. 3. מפריע לי החלק הימני בבאר שהוא פשוט ריק. אולי טקסט כלשהו כדאי להכניס שם בשילוב פלאש. בהצלחה ענקית! יוני|winky| |
ציטוט:
בקשר לאיש עם הגלגל, זה בדיוק מה שרציתי לגרום שם למעין בלבול כזה בעין שכאילו האיש יוצא מהתמונה. אם הייתי מוציאה גם את היד השנייה אז באמת זה היה תופס את כל האתר ואם הייתי מכניסה את הגלגל אז זה היה עיצוב קצת יותר מדי מרובע. אני בהחלט מסכימה שהחלק הימני קצת ריק בבאר, נחשוב איך לשפר אותו:] |
ציטוט:
בכל ההתיחסות שלי לחלק הזה לא הייתה שום כוונה לשנות את החלק הזה של התמונה. |
נחמד מאוד אך חבל שאין לוגו ואם תסתקלי המחיקה בגלגל הקידמי לא יצאה טובה.
לא נורא בכל זאת נחמד. |
שיראל עיצוב פצצה,שתתחברי לicq שלחי הודעה....
|
אהבתי שיראל ! :)
|
עיצוב ליגה..
חלק חשוב מהעיצוב זה תמונות שיעשירו את העיצוב בגאפיקה משובחת והנה פה הצגת את זה בצורה טובה מאוד.. הייתי מוסיף אולי כמה טקסטים בבאר.. אבל חוץ מזה זה אתר של אופניים....אז מה כבר אמור להיות בו ?הזמנה דרך האינטרנט? לא ניראה לי.... הוא אמור לייצג חנות....ופה זה פשוט ליגה ואם הייתה לי חנות אופניים והייתי רוצה אתר אינטרנט לא הייתי חושב פעמיים אפילו. |
פשש מדהים אהבתי...
|
ציטוט:
ותודה לכולם:] |
נחמד בגלגל האחורי יש בעיה
|
עיצוב יפה מאוד !!
אהבתי את השילוב ..רק אתה יכול להוסיף בלוגו עוד קצת ..למלות אותו קצת .. אבל בכל זאת, הוא יפה מאוד . שבוע טוב , ירין . |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:22. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ