![]() |
מחפש שרת משחק.
אני מחפש שרת משחק,
למשחק CS 1.6, 14 סלוטים. כמו כן,אני רוצה שהשרת יגיע עם הגרסא הכי מעודכת של AMXX ולא AMX,בתוספת של מוד סופר הירוס בסיסי עד רמה 20 ואפשרות לגישת ftp בשביל התקנה עצמית של גיבורים(הירואים). כמובן שעדיף שיהיה בשרת Admin Mod , MetaMod. תודה, מחכה להצעות מחיר. נדב. |
נערך. קרא את החוקים.
|
230 ש"ח כולל סופר הירו או ללא 100 ש"ח .
אם אתה רוצה דבר איתי פרטים בחתימה . |
צור איתי קשר.
|
ציטוט:
ממש מוגזם. |
ציטוט:
|
כפי ששגיא אמר - המחירים הוקפצו בגלל בסופר הירו זה דופק את כל השרת .
אם אתה מעוניין בסופר הירו זה מחיר לגיטימי במיוחד . |
ציטוט:
לילה טוב. |
חברים, לא צריך להיסחף סופר הירוז לא דופק את השרת
|
ציטוט:
|
בלי סופר הירוז
מחיר של שרת כזה אחי 14 סלוטים הוא בערך 75 ש''ח לא יותר. הנה דוגמא לחברה אחת חברה ותיקה: http://linuxserv.co.il/ כנס שרתי משחק שם תעשה 14 שחקנים חודש אחד סיאס1.6 וזה יביא לך מחיר. ממליץ.! |
ציטוט:
שלום לך , שרת משחק מסוג : CS 1.6 14 שחקנים כולל את המודים הבאים : -Amd Mod X -MetMod -AdminMod -Stats me -Web Mod וכמובן .. Super Hero בתשלום חודשי של 85 ש"ח בלבד ! לפרטים נוספים חייג עכשיו : 0526336532 או .. דור - 0505315934 מתן – 0547383620 אלמוג - 0524736511 אושרי – 0506420557 שבת שלום , ליאור . |
סופר הירו צריך להינתן במחיר של רק +20 ש"ח.. ולא בתוספת של 130 ש"ח כמו ההוא למעלה......
זה לא דופק את השרת זה פשוט מעמיס עליו קצת |
ציטוט:
אם אותו לקוח יהיה מעוניין בשרת שכזה אין בעיה שיקבל את המחיר . המחירים בארץ נהיו בשנה האחרונה עוד יותר זנותיים ממה שהיו . אין סיבה למה לא להרים טיפה את המחירים . הריי פעם 160 שקל היה רק לשרת של 14 שחקנים . (ללא מודים) . נכון להיום זה 70 80 100 שקל . זה מחיר זול מאוד ועוד שזה מגיע עם מודים . לכן מחיר שכזה הוא לא כל כך יקר (יחסית למה שהיה בזמנו) אוליי כרגע כן אבל זה המחיר שאני מציע פה ע"מ לדאוג לשרת שלי . הריי אם אני שם לו את המוד הזה אני צריך להעמיס על השרת שלי פחות - משמע פחות שרתי משחק להריץ . ז"א שזה פחות הכנסות . פחות הכנסות - יותר גבוה המחיר . אין מה לעשות בעיניין אך המוד "אוכל" משאבים . שבת שלום . |
ציטוט:
הוא לא מעמיס "קצת" כמו שאתה חושב במובן של "קצת" . בשביל להחזיק את המוד אתה צריך להעמיס פחות על השרת . משמע פחות לקוחות משמע פחות הכנסות משמע פחות כסף לי משמע קשה יותר לכסות מחיר של ייעודי . אם אתה רוצה להתעסק עם מחירים תפתח לעצמך עסק וכמו רוב העסקי שרתי משחק תיסגר מהר . (כפי שאני רואה היחידי שהצליח "לשרוד" זה רק ביסייטס - כל הכבוד ) . שבת שלום . בברכה , מאור . |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:19. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ