![]() |
דרוש משחק יפה
שלום לכם אני מחפש משחק שאני יוכל לשחק בו
שיהיה בסגנון של The suffring , Mafia , GTA , Commandos Strike Force משהו דומה לכל המשחקים שיש פה .. ואם אפשר גם כמה תמונות של המשחק וכמובן שיעבוד ב P4 1.75GHz 256 Ram GeForce 4 MX440 64MB תודה לכם. |
פקמן...
|
די להיות ילדים קטנים...
אל תהיו מעצבנים רק תמליצו |
ציטוט:
ממליץ גם Duke Nukem 3D - Atomic Edition... כמובן אם אתה מחפש משחקים עם גרפיקה יש Halo... |
FAR CRY משחק ענק.
נראה לי שגם המחשב שלך יחזיק אותו לא רע. |
ציטוט:
ובחזרה לנושא, לך על SOF2. משחק מאוד נחמד. |
דיגר אחלה משחק
מומלץ. גם באמפי אהבתי ציטוט:
בחיים עוד לא ראיתי משחק כמו FAR CRY שלא משנה איזה מחשב או כרטיס מסך המשחק רץ חלק ללא בעיות וגראפיקה מצויינת |
קוד:
Recommend: בכל מקרה, הכי עדיף שינסה ויגיד מה קרה :-D |
ציטוט:
לי רץ Doom3 חלק על הגדרות גבוהות עם קוד:
Intel Pentium 3 1GHZ 133FSB |
ציטוט:
AMD 3000+ X800GTO 256MB ו 1024MB RAM זה מה שיש לי, אז עשה לי טובה... הוא גם לא ירוץ על המחשב שלך על Medium, על LOW אולי, אבל רק אולי הוא ירוץ. חלק. לפותח הדיון, תקנה כרטיס מסך חדש, עוד RAM ואז תבקש לשחק משחקים. לעכשיו, תשחק פקמן, DOOM... אחד... |
תודה אני יבדוק בקשר לFar Cry
תודה לכם תציעו עוד. |
חח אני רואה מסתלבטים עליך פה...
יאללה אני זורם איתם... תשחק בElder Scrolls 4 - Oblivion וF.E.A.R חח :-D שמע ברצינות הרבה משחקים לא ירוצו לא בגלל שהמחשב שלך חלש... בגלל שהכרטיס שלך כבר נחשב old tech... ;P |
אז תתנו לי משחקים ישנים יותר...
שיקבלו בברכה old tech ד"א מלאאאאא אבל מלאאאא משחקים עובדים אצלי של מלחמת העולם השנייה וכו'. |
BF1942... משחק בין הטובים...
|
הוא לא זז אצלי...
|
ציטוט:
חחח תוריד את Duke Nukem 3D - Atomic Edition משחק ממכר רצח ואם אתה סדיסט כמוני Postal 2 - Share The Pain... |
Delta Force ; Land Warrior.
|
מריו 7.
באמת שאחלה משחק ואני לא בא להסתלבט.. |
אחי ממליץ ממש בחום GunZ משחק רשת ממש טוב www.gunzonline.com תהנה..:)
|
CALL OF DUTY 2 משחק ענק לא רואה את קאונטר סטרייק שאתה משחק במולטיפלייר גרפיקה ענקית... ולא נראה לי שיעבוד לך אז תתפשר ל CALL OF DUTY הראשון וגם הוא עם גרפיקה מאד יפה... בהצלחה בבחירת המשחק :)
|
Far Cry משחק אחד הטובים!! אני איבדתי את הדיסק שלו.. :( אני מת לשחק בו שוב. משחק תותח, אבל לא נראה לי שהוא יזוז אצלך כ"כ.
אצלי די קשה לו לסחוב את זה. P4 2.8GHz 512DDR GeForce4 NVIDIA FX 5200 128mb לא יודע למה.. דווקא מחשב לא חלש. |
ציטוט:
FAR CRY אצלי רץ חלק ללא בעיות ד"א גם GUNZ ONLINE משחק יפה מאוד לא צריך דרישות גבוהות ממש |
SOF2 כמו שאמרתי, זוה גם אחלה משחק.
Medal of Honor Allied Assault - אחד הטובים, ויש גם ברשת. (UNREAL TOURNAMENT-- GOTY (1999 - אחד המשחקים הטובים ביותר. The Sum of All Fears - משחק פעולה, דיי מפגר חח). Tactical Ops - יש לזה קהילה בארץ, משחק דיי בסדר אבל בלי יותר מדי אפקטים. אממ עוד כמה משחקים טובים (בלי קשר לז'אנר שציינת מקודם): Warcraft the frozen throne - משחק מאוד מאוד יפה. StarCraft - ישן אבל גם יפה. Revenant - אחד המשחקים החזקים ביותר, יעביר לך הרבה שעות... אבל צריך 2 אנשים בשביל לגמור את המשחק (או 4 ידיים =\). Max Payne - אני מניח שאתה מכיר... כמובן שאתה יכול להוריד את MU, דיי סבבה בהתחלה (ורץ על מחשבים ישנים טוב) אבל צריך להעלות LVLים וזה מתחיל לעצבן. FallOut Tactics - משחק מעולה! שים לינקין פארק ברקע ותהנה לשחק חח. Jedi Knight - Jedi Academy - זה יותר משחק ליחידים.. מאוד נחמד. Commandos 1 - גראפיקה זוועה אבל משחק מעולה. תהנה =\ |
ציטוט:
|
ציטוט:
חח Red Alert 2? |
AA משחק רשת !
משחק חזק :) |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:44. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ