![]() |
פראש סרב נפלו?כי אם כין הם צריכים להחזיר כסף..
היום אני בא להיכנס לאתר של פראש סרב ואני רואה אין אתר ולפני כמה זמן בפורום הוסטס הם אמרו שהם מתחייבים לאפטיים ש99% אז הינה אני בטוח שירד האפטיים כל הלקוחות צריכים לקבל פיצוי!!!
|
הם לא נפלו...
012 חסמו להם את הIP בגלל התקפות צפוי להפתח היום ב21:30 בערך דרך אגב , 012 השאירו גישה פנימית זאת אומרת שאם מישהו שיש לו שרת בארון של אייל יעשה PING לשרת יכול לראות שהשרת למעלה והכל בסדר רק 012 חסמו את הIP בגלל התקפות |
אההה טוב
|
ציטוט:
|
אוקי תראו בעיקרון אתמול בשעה 9 וחצי אני רואה שפתאום באמצע עבודה שלי השרת לא מגיב לא פועל, פניתי לגיא, גיא התקשר כמה טלפונים ונסה לסדר את העניין.
אך אמר לי שהתקפות שהיו על השרת חזקות ו012 חסמו אותו ל4 שעות היום בשעה 12 וחצי אני מנסה שוב אני רואה שעדיין לא עובד התקשרתי לגיא אמרתי לו זאת הוא אמר ש012 חסמו אותם ל24 שעות. כרגע היום בערך ב9 וחצי-10 בערב אמור להגיע השרת. (דרך אגב כל הלקוחות מקבלים פיצוי מגיא, אני לא יודע אם כספי אבל אני קבלתי פיצוי של זמן נוסף) נקווה לטוב ח'ברה! ולא על כל בעיה צריכים לרוץ להוסטס! |
ציטוט:
המשך יום נעים לכולם... |
עכשיו שי, תלמיד כיתה י' 5 יח"ל יבוא להראות לכל ה"חבר'ה" תרגיל במת'...
שעות בחודש = 24*28 (28 מציין את החודש הכי קטן שלא תבואו לבכות לי)=672 שעות. שזה אומר ש1% מהחודש (אם עושים את ההיפך מ99%) אומר שמותר להם להיות 6.72 שעות שזה אומר בסביבות 6 שעות ושלוש רבעי שעה. במקרה של 99.9 זה 0.1% זה אומר 0.675 שעות שזה אומר בערך 35-40 דקות, מה אנחנו למדים?....שאם הם התחייבו ל99%/99.9% עדיין מותר להם ליפול ותכניסו את זה לראש!!...כל עוד הם לא אמרו 100% מותר להם. אז חלאס לבלבל כל היום במוח. יש להזכיר שאין לי מושג מי החברה הזאת בכלל ולא התנסתי בשירותים שלה, אני לא בא להגן עליה ולא על אף אחד אחר, רק להזכיר לכמה אנשים פה כמה דברים. וכמו שעידן אמר: "ולא על כל בעיה צריכים לרוץ להוסטס!" |
נאמרו פה כמה דברים שלא היו לרוחי.
שלום,
נאמרו פה כמה דברים שלא היו לרוחי. ההסבר- אתמול(24.3.06) בשעה 9 בערב נחסם האיפי שלנו ע"י 012 כתוצאה מכך שהתקיפו אותנו - לציין שהשרת לא נפל והוא עדיין באוויר - אייל שממנו אנחנו משכירים היה שם ובדק. לאחר בירורים נוספים ונסיונות כושלים הוחלט על ידם לחסום אותנו למשך 24 שעות (סביבות 9 וחצי בערב היום יחזור). אני הודעתי לכל לקוחותי - טלפונית! כן, התקשרתי לכל לקוח ולקוח בנפרד והודעתי לו על כך!. כמו כן הצעתי לכל הלקוחות שרת חלופי עד שהשרת יחזור (על כך תודה לבן). כמו כן אצלי כן מקבלים פיצויים עפ"י המובטח! (לעומת מקומות אחרים - לא אציין). בעמוד האפטיים רשום - ציטוט:
ועכשיו סתם לקטע - mr. serv אתה לקוח שלי? לא... זה הוא פורום תמיכה של העסק? לא... אז אני לא חושב שיש לך את הזכות לפרסם הודעה כזאת - כל לקוחותי קיבלו הודעה בתוכנות המסרים ובטלפון. המשך יום נעים ושבת שלום. |
ציטוט:
יש לי אחסון על שרת של לקוח לפי דעתי זה נחשב מישהוא אומר שלא? |
ציטוט:
אם מישהו הביא לך אכסון בדרך זו או אחרת, אתה לא קשור ואתה לא יכול לדרוש כלום. יום טוב. |
אני לא דרשתי אני שאלתי יש הבדל ורציני אחי!!!
|
ציטוט:
אתה לא נחשב כלקוח שלי - מה שאומר שאתה לא אמור לקבל ממני דין וחשבון מה קורה וכדומה(זה שאני מביא דין וחשבון ועוזר ללקוחות של לקוחות כשיש זמן זה כבר משהו אחר ונעשה רק מנסיון לעזרה). אתה נחשב כלקוח שלו, לכן צריך לבוא אליו בטענות וכמובן שהוא צריך לבוא אלי בטענות כי אני המאכסן בשבילו. כל עוד אתה אינך נחשב כלקוח אין לך זכות להשיב ולדון על העסק שלי מצד ביקורתי (אני לא שם לב בסימני שאלה בהודעתך - מה שנותן לניסוח צורה של ביקורת ולא של שאלה - רק בכותרת יש שאלה). כן, זה הוא הפורום תמיכה שלנו? לא נראה לי... המשך יום נעים ושבת שלום. |
ציטוט:
תקרא, ואז תקרא שוב. ואם הם מחזירים או לא, זה גם לא עניינך מה שיש להם עם הלקוחות. חלאס לדחוף את האף לכל עסק אנשים. |
ציטוט:
יש לי לקוחות שלי ושל נוף שרוצים לדעת מה קורה ואני תומך שלהם בעיקרון אני גם המנהל אבל בגלל שאני לא מבקש כסף אני לא קשור לעניין הכספי! אז אני רוצה לדעת מה הולך אם אני מקבל את השרת ואם כן מתי ואיזה פיצוי אתה מביא לי כדי שאני ידע איזה פיצוי להגיד ללקוחות שהם מקבלים תחשבו אנשים!!! |
ציטוט:
נוף מודע למצב וקיבל הודעה טלפונית... כמו כן, נוף אף פעם לא הזכיר שותף... אתה לא שילמת לגיא לכן אתה לא נחשב כלקוח...רק נוף נחשב כלקוח - ולנוף אין בכלל בעיות איתו - אם יש אשמח אם הוא יבוא ויגיד ככה נשפר את עצמנו המשך יום נעים ושבת שלום. |
ציטוט:
אתה לא מוכר לחברה לא כשותף ולא כמישהו ששילם לכן ל-א משנה מה תגיד, זה לא אמור להיות אכפת להם. אתה תומך תכני? זה לא מעניין אף אחד, אין לך זכות להתערב לאף אחד בשום דבר. |
לי אמרו שהשרת יחזור בין השעות 9-10 ונתנו לי פצוי של יומיים...
|
משום מה לא עובד לי כרגע השרת 12:05 נקווה שמחר יעבוד.
|
השרת עובד ממזמן פשוט החליפו IP
84.94.225.83 |
ציטוט:
|
ציטוט:
עד הבוקר זה יעבוד בטוח =].. |
השרת חזר לעבוד!!!
קיצר חבר'ה לא על כל משהו קטן צריך לעשות סיפור ענק!!! פרש סרב חברה מספיק רצינית כדי לדאוג לעצמה וללקוחות שלה!! אז שכל אחד יתעסק בעניינים שלו |
כן השרת חזר=]
נקווה לטוב יום נעים! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:49. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ