![]() |
כ.מ - כרטיס מסך , כמה שאלות.
שלום לכם עכשיו יש לי את המשחק הסנדק
ויש לי GeForce 4 MX440 64MB שזה מגעיל ביותר ויש לי אותו כבר 3 שנים שאז הוא היה "להיט" טוב אני רוצה לקנות כרטיס מסך ב400 שקל / 300 שקל כמה שפחות יותר טוב שיוכל לסחוב משחקים ושימושים יומיומיים במחשב שיהיה 128MB עדיף תמליצו לי בבקשה , תודה. |
הכרטיס הזה יצא לפני 4 שנים וגם כשהוא יצא הדגם של ה64MB היה דגם לבעלי תקציב... אף פעם לא היה "להיט"...
תקנה או 6600GT 128MB או איזה Radeon 9550 256MB |
אם תוכל לפרט לי מחירים וOC
תודה לך ד"א אם ההיתה גר בעכו ההיתה מבין על מה אני מדבר (; |
ציטוט:
ה9550 עולה איזה 300-400 ש"ח וה6600GT קשה למצוא אבל עולה 450 ש"ח ככה... ומה הקשר OC? |
ציטוט:
לאח שלי היה MX440 128MB ולחבר שלו היה 64MB ממה שאני זוכר לא היה 32MB |
ציטוט:
ה128MB היה לגיימרים... |
OverClock גבוהה??
לזה אני מתכוון.. איפה אני יכול להשיג את הReadon הזה? |
ציטוט:
Radeon* והכל תלוי בקירור שתשים עליו ומה הידע שלך... וחפש בZap... |
תשקיע עוד 200 ותקח את ה-6900XT שמריץ משחקים כאלה מעולה על הגדרות בינוניות.
|
ציטוט:
|
חח מרוב שהוא ישן אי אפשר נראה לי לעשות לו
אבל אם אפשר תוכל להגיד לי איך? |
ציטוט:
|
אין לי מושג במודינג בכלל.
אין לי מושג במאוורירים וכל הדברים האלה סליחה שאני לא יודע אבל אין איזה דרך עם ממשק גרפי לעשות אתזה? מה אתה רוצה שאני יקנה עכשיו חנקן ויקרר את המערכות חח |
ציטוט:
|
אם אין לך ידע במודינס ובאוברקלוקינג עדיף שתקנה את ה9600 וזה יספק אותך.
|
ציטוט:
|
זה ברור עומרי, אבל אני ממליץ לו לקנות את הכרטיס כעת בלי המהרה ובעתיד שישקול לעשות המהרה.
|
תקשיבו לי
אני צריך תוכנה שתעשה OC יש לי תוכנה של טמפ' ככה אני יודע אם אני מאמץ את המחשב או לא אני חושב שיש תוכנה שעושה את זה אפשר אותה? מכל הכרטיסים שהצעתם מה הכי הכי שווה ושקסי? |
ציטוט:
ותוכנה להאצה? RivaTuner משהו שאס... אבל אם אתה משתמש בnVIDIA עזוב אותך מתוכנות... CoolBits 2.0 שולט... אבל הכרטיס 100% ישרף אם תנסה להאיץ יותר מדי בלי קירור מספיק... |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:30. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ