![]() |
חזרתי מפולין (: המלצה לכל המתלבטים
זה מסע מדהים, כיף בצורה לא רגילה.
החוויה סוחפת ומרגשת כאחד. ראינו בורות מוות, מחנה אשמדה, חדרי אשמדה בגז (ציקלון B), את אושביץ ואושביץ בירקנעו.. בקיצור הכל נראה ריאליסטי פתאום, למרות שהיו קצת חפירות מהמדריכה פה ושם הטיול היה מעניין בצורה לא רגילה - שמענו סיפורים, עדויות ואפילו צילמתי לסבתא את הבלוק שהיא חייה בו באושביץ בירקנעו. כל מי שלא הולך מפסיד את החוויה של החיים! הלכתי בהתחלה בשביל החברים אבל הנושא סחף אותי יותר, והנזק? בקבוק באליס 17% אלכוהול, אבסלוט 500ml 40%, ייגר מייסטר קטן 35%, 2 סמירנוף 250ml 40%, פנלנדיה 500ml 40%, ג'וני וואלקר בלאק לייבל 500ml 40%. 4 פאקטים, Time לאימא, ווינסטון בלו לי, ו-2 מאלברו אדום מפולין לאחותי ( הסגריות בפולין עולות חצי ממה שהם עולות בארץ, למעשנים - תעשו את החישוב לבד ). הטיול עצמו עלה 1040$, לקחתי איתי 250$ לביזבוזים וחזרתי עם 50$. ממליץ בחום לכולם! |
אני נוסע שנה הבאה..
וברוך שובך אחי. |
שמח שנהנת כמה שאפשר.. ברוך השב!
|
אני נוסע שנה הבאה
באיזה בלוק באושביץ בירקנעו סבתא שלך הייתה? גם סבתא שלי הייתה שמה בלוק המוות 25 אם אני לא טועה |
מתחיל לספור את הימים עד המסע שלי. אני לעומת זאת עדיין נוסע יותר בגלל החוויה של להיות עם חברים שבוע בחו"ל...אחרי ההכנה שלנו בנתניה בתחילת השבוע, אני לא חושב על משהו אחר חוץ מהטיסה. ויאיר, אתה מסנן אותי?! היד פתוחה והפנקס רושם
|
תביא תמונות אם אתה יכול, שמח שנהנת
אני כיתה י' אצלינו זה שנה הבאה |
שמעתי פולין זה טיול אחד הנדירים :O
חברים מהשכבה שנה שעברה נסעו אמרו יש כוסיות :X |winky| |
אז ככה, סבתא הייתה בבלוק 13 ( איפה שהיו אלה שבאו מהונגריה בסוף המלחמה ).
היו כוסיות והיו גם קונפות, היינו עם כמה מעירוני ד' ת"א, תקפתי אחת מאיזה התנחלות שקוראים לה שני חח ותקפתי אחת מנורוואי שבוקשי ידעה אנגלית. וצילמתי ווידאו 3 קלטות צריך להעביר למחשב ולערוך. |
אם איזה ערים הייתם ביחד? (כי גם האנשים מהבית ספר שלי נסעו) לא למדנו הרבה זמן בגלל שתי מורות שמלמדות אותי נסעו :qqb011:
|
יפה , שמח שנהנת , עד כמה שאפשר במקום כזה .
מקווה להיות שם גם , ברוך שובך . |
אני גפ הייתי שם בשנה שעברה.
ממש חוויה עצומה. ואם אני לא טועה פירסמתי בהוסטס הישן שהיה באותה תקופה אשכול ע-נ-ק עם פירוט על כל חלקי הטיול כולל המו-ן! תמונות באיכות מעולה:) אשמח אם תפרסם פה כמה תמונות שנעלה קצת נוסטלגיה:) |
זו חוויה של פעם בחיים! אני מחכה כבר לשנה הבאה שאני יוכל להיות חלק מהחוויה הזאת!
שמחים שחזרת ונהנת :) יום טוב! |
ברוך השב יאיר, שמח שנהנת! :)
|
שמח שנהנת יא חזיר, אנחנו טסים שנה הבאה בתחילת י"ב.
ומשהו לא מסתדר לי עם הכמות אלכוהול המטורפת וזה שבכלל היית יכול להעביר את זה וזה שהמחירים לא תואמים לכמות הכסף שבאת איתה,אבל.. פנאן ;) |
אם היה לי כסף לטיולים בחו"ל הייתי נוסע בכיף.
סיפרו לי מרגש שם מאוד. שמח שנהנת. |
ציטוט:
במכס מותר לאעביר ליטר אלכוהול לאדם, את רוב המשקאות קניתי בפולין וזה סוגר את כמות הכסף שהבאתי ((: 30 זלוטי לאבסלוט ( זלוטי = 1.3 ש"ח ), 11 זלוטי לייגר, 38 זלוטי לבאליס, 25 זלוטי לכל סמירנוף, 7$ פנלנדיה בדיוטי פרי, 16$ בלאק לייבל בדיוטי פרי. חשבון פשוט - בסביבות ה-105 זלוטי על אלכוהול ו-23$ - או בחשבון יותר פשוט, 50$ בערך. פאקטים - 20$ לטיים בערך, 25$ לווינסטון, 140 זלוטי ל-2 פאקטים מאלבורו - 83$ בערך. בזבזתי על אלכוהול וסגריות סה"כ 133$, ונשאר לי 67$ למתנות בשווקים בפולין ואוכל ( ושם זה באמת גרושים ). העברתי לחברים את המשקאות שיעבירו את זה במכס, ולחבר שלא מעשן 2 פאקטים אבל אפילו לא בדקו אותנו. |
וואי שמח שאתה נהנת.
יהיה יפה אם תעלה תמונות להראות לקהילה! ברוך הבא הוסטס !!! |
אני גם הייתי,
נסעתי חמש שעות לפניך (יודע מהדיון הקודם שלנו) וחזרתי ביום שני ב7 בערב. אני גם ממליץ לכולם ליסוע... יאיר, בטח הינו באותם מלונות... באילו מלונות הייתה וכמה זמן בכל אחד? |
ציטוט:
|
ברוך הבא!
אני עוד שנתיים נוסע! |
ברוך שובך |קורץ|
נשמע אחלה של טיול,שמח שנהנת אחי. |
ברוך הבא :)
שמח שנהנתה ! |
ציטוט:
ואז עוד לילה אחד בזשוב (לא זוכר את שם המלון) ועוד שלושה לילות בקרקוב (לא זוכר את שם המלון) |
חזרת כבר לפני יומיים כמעט,
בכל מקרה, התגעגנו. :-) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:01. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ