![]() |
מאיפה אתם לוקחים תמונות לעיצובים שלכם?
לילה טוב לכולם,
צצה במוחי שאלה, ואני בהחלט מקווה שהיא קשורה לפורום הזה, כי היא נוגעת לעיצוב. מאיפה אתם לוקחים את התמונות שאתם משתמשים בהן בעיצובים שלכם? (בכוונה לא עשיתי סקר, כי אני מעדיף לראות מה כל אחד חושב - "שאלה פתוחה") 8-) |
|
ציטוט:
|
דביינארט,פיקסלין2לייף וכו'...
|
יש כאלה שמצטלמים לעיצובים שלהם, אני ראית פה מס' אנשים שביקשו ממשהו שצילם תמונה אישור להשתמש בתמונות שלו!
בכל מקרה, אני חושב שהרבה בגוגל, וואלה, נענע, תפוז הם לוקחים מהאתרים האלה. |
ציטוט:
אתה יודע בדיוק מה אני שם על זה יתבעו אותי על מה ? 6000 שקל ? בסדר הכל ילך לעורך דין שלהם, לא יוצא משתלם להם. |
אני הייתי לוקח מאתרים שהתמונות עולות כסף אלב מאז שראיתי תתביעות אני לוקח מאתר חינמי
http://sxc.hu |
ציטוט:
והנה ההוכחה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3089811,00.html |
יש המון אתרים שמציעות תמונות ללא הגבלות ב 50$ לשנה.
אני אישית מנוי בשתי אתרים כאלו. |
ציטוט:
בנוסף, הפרת זכויות יוצרים היא גם עבירה פלילית. במידה והמדינה רואה לנכון להתערב, מדובר על עונש של עד שלוש שנות מאסר, וקנסות גבוהים בערך פי 7 (לא זוכר בדיוק, אם זה מאד משנה אני יכול לבדוק) מאשר הפיצוי האזרחי. |
ציטוט:
אני מנוי גם כן באתר תמונות, אבל לא כזה זול, אז הייתי שמח לקצץ עלויות |winky| |
הנה דוגמא לאתר כזה, אני מנוי אליו וגם אנדרי מנוי אליו.
www.ultravertex.com נ.ב לכל החכמולוגים שלוקחים תמונות מגוגל שידעו מראש שהסיכויים שיש עליהם זכויות גבוהים במידה ואתם רוצים חינמיות אך רק sxu וגם שם אני בטוח שיש מגבלות, אשמח אם תמשיכו את הדיון בצורה מתורבתת |
ציטוט:
|
אין, תקרא מה כתוב שם, 50$ לשנה ללא הגבלת תמונות, יש הרבה משתמשים שרשומים לשם כנ"ל
מעצבי TM |
ציטוט:
אני משתמש באתר http://www.shutterstock.com שהמנוי בו הוא חודשי וניתן להוריד עד 750 תמונות כל חודש |
ויש גם את האפשרות של לקנות מאגר קליפ-ארטים בדיסקים...
|
ציטוט:
סביר להניח כי המאגר שם מורחב יותר... בעל יותר תמונות.. אך כמוהו גם המחיר.. לדעתי רק מעצבים שיש להם עיצוב כל יום צריכים משהו כל כך גדול |
ציטוט:
ולא צריך עורך דין הכל שם חד וחלק. |
ציטוט:
|
רגע ובאתרים שעולים כסף התמונות יחודיות למי שרשום שם?
|
ציטוט:
Right to use but not to resell |
כאשר אתה נרשם לאתר אתה יכול להשתמש בתמונות באופן מסחרי אך לא למכור אותם בנפרד או
למכור אותם כחלק מחבילת תמונות. שימוש בעיצובים - מותר. |
ציטוט:
לרוב אבל בעיקרון יש לך שם פרטים הכל זכויות על התמונות ויש שם כמו חוזה.. |
ציטוט:
|
בתמונות שניתן להוריד אונליין יש שתי רמות רישוי:
RIGHT MANAGED - ניתן להוריד את התמונה פעם אחת בלבד ולהשתמש בה במקום אחד בלבד, לרוב מדובר על האתר האישי של מי שרכש את הרישיון לשימוש בתמונה ROYALTY FREE - ניתן להוריד את התמונה ולעשות בה שימוש ככל הנראה לעין - באתר אישי, באתרי לקוחות, עלוני פרסום, כרטיסי ביקור, אך לא ניתן למכור את התמונה הלאה או להשתמש בה בתבניות למכירה, או באתר שמתחרה לאתר שנותן את השירות. כמובן שחובה לעיין בתנאי השימוש של כל אתר ואתר, והאמור לעיל אינו בא להחליף את אותם תנאי שימוש. |
אוקיי אז יש עוד טעם לאשכול?
|
ציטוט:
|
יש באשכול עזרים את מה שצריך + האתר הנ"ל שרשום עליו, האשכול נעול עד להודעה חדשה
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:18. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ