![]() |
אני צריך חוות דעת על אתר אבטח הותיכנות שאני הולך לפתוח
http://admin.serv-in.com/
האתר בנוי בPHP ברמה גבוהה מאוד. השקעתי עליו הרבה זמן. דרך האתר אנשים יוכלו להזמין אבטחה או תיכנות לאתריהם. הערה: האתר עדיין אינו גמור. |
לא הבנתי כל כך מה מטרת האתר,אתה יכול להסביר?
דרך אגב אהבתי את התיאור שלך "חגי אבישר - מנכ"ל הפרוייקט, מייסד הפרוייקט,מתכנת ומאבטח" חבל להשתחצן יותר מידי,מישהו עוד יכול ליראות את זה וליפרוץ לך לאתר בכוונה.... |
ציטוט:
נ.ב:זה לא השתחצנות..בע...כתבתי מה התפקיד שלי.. ו..ממש לא אכפת לי שמישהו ינסה לפרוץ לי את האתר או את השרת..אל תדאג לי :) אבל תודה בכל מקרה.. |
יפה =]
|
לפי דעתי חגי אתה תצליח ובגדול :)
אם אתה תלך ברצינות והכל - תצליח מאוד . בהצלחה גבר . בברכה , מאור . |
פצצה מכיר את העבודות שלך :qqb006:
דבר איתי בicq |
ציטוט:
|
נחמד, אך העיצוב ממש אבל ממש לא יפה.
ועדיף גם דומיין לאתר. בהצלחה. |
נכנסתי עכשיו שוב פעם לאתר שלך והעבודה שאתה אומר שאתה תיכנתת היא בכלל לא שלך:
http://haguy.pixeline.co.il/ccmanager/ היא של המתכנת טל אביאל http://www.tal-aviel.com/ccmanager/ עכשיו אפשר ליראות איזה "מתכנת" אתה |
ציטוט:
אך התיכנות שלי 100% |
חגי אמר שבנתיים הוא משתמש בעיצוב בגלל שלא היה לו באותו הרגע לכן בשלב זה הוא הוריד תעיצוב והוא יחזור בקרוב עם עיצוב חדש...
בתודה , עמיטל |
ציטוט:
דיברתי איתו בפלאפון הוא אמר שהמעצב שלו איחר אז הוא לקח בנתים את זה אבל הוא באמת מתכנת פצצה |
ציטוט:
ועיינתי באתר שלך, ראיתי עבודות ולא ממש מובן לי.. אתה רוצה להגיד לי שחברת IPS שכרה אותה כדי לאבטח לה מערכת הפורומים שלה? ועוד משהו - במחירים כתוב " פורום-140 ש"ח" מזה אומר? אתה מתכנת פורום שלם בעצמך ב-140 ש"ח? |
כל הכבוד :)
ואתה באמת יודע לאבטח חח... |
ציטוט:
2.כע..כמובן שאם תרצה פורם ברמה גבוהה נגיד כמו IPB תצטרך לשלם יותר. |
תיכנות נחמד, העיצוב פחות.
|
ציטוט:
וזה בסדר אם אני ארכוש ממך פורום ב-280 ש"ח ואמכור אותו ב-1200? |Rolleyes| (סתם מתעניין). ועוד שאלה.. איך איבטחת את ההעמוד צור קשר נגד "הודעות ספאם" ? (כמו הרשמה רובוטית). |
ציטוט:
|
זו בכלל לא רמה "גבוהה מאוד".. ביינוני אולי..
לא אהבתי את העיצוב. |
ציטוט:
|
ציטוט:
את התיכנות רואים, כמה עמודים וחדשות.. לא צריך להגזים.. לא בנית פה מערכת אתרים עצבנית או משהו |
ציטוט:
אני הייתי נוכח איתו בבניית אפליקציות רבות שחלקם אין להראות לאנשים . אני יכול להיות ערב על כך שהוא יודע את העבודה . לגביי העיצוב של זה הוא אמר לי שיש לו בעיה עם העיצוב והוא יחליף אותו ביום יומיים הקרובים , יקבל אחד חדש ממני . בברכה , מאור . |
ציטוט:
שקודדתי את האתר של עמיטל מנכ"ל Serv-In הוספתי לו גם את הטופס הזה. ביקשתי מעמיטל כבר פעם אחת לא לתת את הטופס הזה לאף אחד... בכל מקרה אני עכשיו יוצר איתו קשר כדי שיוריד אותו..|Stare| עריכה: העניין טופל, אני מנסה ליצור קשר ברגע זה עם K_C . |
התיכנות נירא חביב אם הוא כלול פאנל..
כלול נכון? העיצוב לא משהו(לא יודע אם זה ממש קשור) |
ציטוט:
|
אהבתי הכל חוץ מהצבע של העיצוב הוא קצת קהה מידי אני לא רואה אותו
|
התיכנות טוב,
העיצוב לא משהו. |
Hey, it worked !
The SSL/TLS-aware Apache webserver was successfully installed on this website. |
ציטוט:
http://haguy.serv-in.com/ |
שלום לך חגי,
אני מצטער שאני הולך לרמוס קצת את השם שלך, אבל אני חושב שזה דיי מגיע לך אחרי מה שעשית. חבר'ה, המערכת שהוא פירסם באתרו, CCManager, היא שלי בלבד. היא שלי מבחינת רעיונות, עיצוב ( של המעצב שעבד איתי בפרוייקט ההוא - Sight ) ותיכנות. חגי, המתכנת המהולל, גנב את המערכת שלי 1 ל-1. הוא עשה זאת בעזרת כך שפרצו לשרת שלי ושלחו לו את הקבצים של המערכת. (אני עדיין לא בטוח אם גם הוא בעצמו פרץ) ממש בושה לאן שהוא ירד. אני לא רוצה להרחיב מעבר לזה נכון לעכשיו. פשוט בושה. טל אגב, לכל מי שמנסה להיכנס לאתר שלו עכשיו ולאמת את מה שאמרתי, נכון לעכשיו האתר שלו לא זמין לאחר שיחה שלי עם מנהלי חברת האיחסון. מצטער שהייתי צריך לשלוח את ההודעה הזו. אבל אין לי ברירה כאן. |
ציטוט:
עכשיו לא רק שהתיכנות נגנב אלה גם העיצוב שלי (מכוער תחת אבל שלי) ולכן העיניין פה מסתבך הרבה יותר כפי שכאלו שמכירים אותי יודעים. אז חגי יקר ונחמד ולכל חברת סרב-אין שכפי שאני יודע אינה אחראית למעשה אני אפילו לא יגיד שזה אהזהרה ראשונה או איזהשהו אזהרה פשוט תורידו תשירות הזה מאתרכם ועם אתה רוצים חברה נורמלית את ה"חגי" הזה בדרך. דור-השארתי לך הודעה באייסיקיו אשמח עם תחזור אלי. |
שלום רב וחג שמח!
אוקי . אני יתחיל כאן לעשות קצת סדר בבלגן שכולם יבינו. חגי התכוון לכנס איתנו בחברה ובתמורה הוא היה צריך להביא לנו דברים שהוא מתכנת ועוד. ואנחנו כמובן עוד לא הכרנו אותו לא אני ולא מאור לכן הסכמנו לראות את עבודתו בשטח. הוא הציג לנו כמה עבודות שלו שאני פשוט אמרתי לו שזה גנוב וזה לא הוא הכין, אז הוא טען שאני מתייחס אליו בזלזול ועוד. ואז הוא הביא תמערכת הזאת והודיע לנו ובמיוחד למאור שהוא בנה לבד את כול האתר וכול זה . ואז שלחתי הודעה למאור ואמרתי לו שזה גנוב אך מאור לא האמין לי כול כך ואז התחלנו לחפש דרכים ליצירת קשר עם זה שבנה שהוא כמובן טל. בעזרתו של שגיא הצלחנו למצוא את המנסג'ר של טל ויצרנו איתו קשר בהקדם,כמובן טל אישר שזה מערכת שלו ובאותו הרגע התחלנו בתהליכים נגד חגי. אני לא אפרט כאן את התהליכים אשר נגרמו על מנת לא לגרום עגמת נפש. אך אני יכול לומר שהם חמורים מאוד ולא עברו בשתיקה מהצד שלי , מהצד של מאור ומהצד של שגיא. כמו שאתם יכולים לראות האתר של חגי לא פעיל ברגע זה בגלל שהפסקנו את חשבונו ועוד. בכול מקרה למרות שאנו בעלי Serv-In לא ידענו על כך ובכך אנו לא אשמים. אך בכול זאת ברצוני להתנצל בפני טל על מה שקרה . וכמו שטל הספיק כבר להכיר אותנו ורובכם שמכירים יודעים שאנו אנשים ישרים ובדברים שלא תקינים אנו מטפלים בחומרת העניין. מקווה שהבהרתי את העניין כאן. חשוב לציין שמה שקרה לא קשור ל Serv-In אלא קשור לחגי בלבד! בברכה , עמיטל. |
ציטוט:
שיהיה לכם המשך לילה טוב. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:55. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ