![]() |
קהילת הוסטס משתתפת בצער חבר צוות גלעד גרשון במות אביו
חברי קהילת הוסטס היקרים,
היום קרה לחבר צוות יקר שלנו (שהוא גם שותף שלי להנהלת הפורום) מקרה שאנו לא מאחלים לאף אחד. כפי שאני מכיר את העולם, זמנו משתנה תוך 10 דקות יכול לקרות אסון..שאתם לא תרצו לראות - ולכן כדאי לדעת להעריך כל דבר בחיים. כל 10 דקות - מישהו נרצח, מישהו נהרג..או קורא אסון אחר. אתה יכול להיות שמח ולריב עם אביך - ובתוך 10 דקות שאבא יצא לעבודה..הוא נהרג. כן, זה אמיתי. הזמנים שולטים בנו - אנחנו לא שולטים בהם. ו..פה אפשר להכניס את המשפט: "בכיתי שאין לי נעליים עד שראיתי מישהו שאין לו רגליים" אני לא הולך להרחיב ולהוציא אותי פילוסופט, זאת הדרך החיים שלי..אתם תבחרו מה לעשות (האם באמת כדאי להעריך כל דבר..או שלא). גלעד היקר, כל קודם אני כ..חבר שזכית לקבל, חייב לומר שאני איתך באבליך. נתרמתי לעזור לך בכל דבר, ואעשה הכל כדי שהכל יעבור בשלום. איהיה חזק חברי, איהיה חזק..זה גורל עולמנו. יהי זכרו ברוך ת.נ.צ.ב.ה שלך ואיתך, אלי. |
משתתף בצערו:(
|
|דמעות| משתתף בצערו
כולנו איתך גלעד, תהיה חזק |
משתתף בצערך.
יבגני |
משתתף בצערך!!!
:~[ |
משתתף בצערך.|עצוב|
|
"עת ללדת ועת למות..."
"...כולם מתים בסוף, כי כך דרך העולם..." (הרב אמנון יצחק) גלעד תנחומיי, שלא נדע צער. |
יהי זכרו ברוך, משתתף בצערך.
|דמעות| :( |
משתתף בצערך!! יהי זכרו ברוך! :(
תהיה חזק! |
תנחומיי
משתתף בצערך.
|
משתתף בצערך גלעד..
|
יהי זכרו ברוך.
משתתף בצערך גלעד. |
משתתף בצערך.
|
שלא תדע עוד מקרים כאלה , משתתף בצערך .
היה חזק גלעד |
משתתף בצערך.
מקווה שלא תדע עוד צער .. |
משתתף בצערך;-(
|
שלא תדע עוד צער !
משתתף בצערך ! יהי זכרו ברוך ! |
אני קצת בשוק.. קצת הרבה
יהי זיכרו ברוך, משתתף בצערך גלעד. :( תהיה חזק. |
יהי זכרו ברוך.
משתתף בצערך.. :( |
שלא תדע עוד צער.
|
משתת, בצערך ושלא תדע עוד צער
|
אני לא מאמין.....איזה עולם אכזר!
משתתף איתך בצערך.. אבל תיהיה בטוח שאבא שלך לא נעלם...הוא הלך לעולם הבא..עולם האמת! הוא רק נפרד מהגוף החומרי שלו...הנשמה שלו עדיין קיימת. :( תיהיה חזק.. |
משתתף בצערך גלעד, תיהיה חזק.
שלא תדע עוד צער, תנחמו משמיים. יהי זכרו ברוך. עידן. |
תנחומיי
שלא תדעו עוד צער |
בס"ד
שלא תדע עוד צער, תנחמו משמיים. יהי זכרו ברוך. |
שלא תדע עוד צער כזה..
משתתף בצערך גלעד :[ |
בס"ד
אשרי האיש שלא הלך בהצת רשעים אחי אני משתתף בצערך.. כל בנדאם בא יומו כל אחד צריך ללכת מתי שהו.. זה הגורל וזה החיים אבל אני בטוח שאבא שלך היה צדיק.. תיהיה חזק! אור, |
קרתי וירדו לי דמעות
זה יכול לקראות לכל אחד משתתף איתך בצערך.. ת.נ.צ.ב.ה |
משתתף בצערך גלעד,
ת.נ.צ.ב.ה |
משתתף בצערך
עידו |
וואי גלעד.... אני משתתף בצערך, תהיה חזק :(
|
עצוב מאוד, משתתף בצערך.
|
גלעד תיהיה חזק,
שלא תדע עוד צעד, משתתף בצערך. |
משתתף בצערך גלעד ...
אם אתה צריך עזרה בכל דבר שהוא רק תגיד. |
תראה אחי,גם לי מת אבא שהייתי עוד בגן,
האמת שבהתחלה זה היה נראה לי מוזר לא כול כך הבנתי. מנסים לחיות אם זה,תמיד תכניס לך לראש שאבא שלך איתך,וזה דרכו של עולם. זה קשה מאוד לעכל את זה,תנסה לשמור על איפוק,ובגרות. זה היה קשה,וכאוב. אבל תבין אחי,ככה אלוהים רצה. תידע שלמעלה היה לו טוב. ותהיה חזק גבר,הרי בסוף כולם מתים. כמה שזה כואב וכמה שזה עצוב ואי אפשר לתאר את העצב, לקום בבוקר ולא לראות את אבא,אין מילים פשוט אין. יהיה זכרו ברוך. ת.נ.צ.ב.ה תהיה חזק,ואל תשבר. תראה לאבא שאתה חזק! |
מי זה גלעד?
מומלץ במצבים כאלה או סתם למי שרוצה, הרצאה על החיים שלאחר החיים.. גם אם אתם מאמינים בזה וגם אם לא יש הוכחות ואפילו מדענים אומרים את זה( יש בהרצאה הוכחות) http://www.hidabroot.org/Site/ProDetile.asp?id=682 |
ת.נ.צ.ב.ה
יהי זכרו ברוך |
יהי זיכרו ברוך
משתתף בצערך ת.נ.צ.ב.ה איך הוא נפטר ? |
משתתף בצערך..
:( |
משתתף בצערך ובצער המשפחה.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:33. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ