![]() |
[שאלה] איך אני הופך הצפנת md5 לטקסט רגיל?
תודה.
|
אתה לא.
דרך אגב, md5 היא לא הצפנה, md5 היא hash של string. כל דבר שיעבור תחת פונקצית הmd5 יוחזר עבורו hash שעורכו 31 תווים. אין דרך חזרה, וחשוב מכך, ישנם מספר strings אשר מחזירים את אותו הhash. בכל מקרה, בלתי אפשרי... אם אתה רוצה לבצע בזה שימוש בסיסמאות למשתמש, פשוט תעשה md5 על הstring שהוא הזין ותשווה אותו לmd5 שלך. |
טוב, תודה.
|
יש אתר המאפשר להחזיר אבל רק לאחר שעשית MD5 לנגיד 123 ולא MD5 של MD5 ...
אבל אין לי תאתר :( כל מה שאמרתי אני לא בטוח גם זה ממשהו ששמעתי אבל אני לא מאמין שאפשר|טוויסט| |
ברוט רגיל, יש גם טבלאות אבל זה סתם שטויות.
ואם אני לא טועה זה 32 :D בכל מקרה, זה אפשרי. |
ציטוט:
|
זה לא אפשרי. הדרך היחידה לפרוץ MD5 היא למצוא בצורה ברוטאלית איזה string יחזיר את אותו הhash, ומכיוון שיותר מstring אחד מחזיר את אותו הHASH, זה אפשרי בקלות רבה יותר.
בלתי אפשרי להפוך את התהליך, מכיוון שזה hash. זה לא שומר על מבנה ולא על כלום. זה לא ש 123 = ABC ו 234 = BCD... |
יש מן דבר כזה שנקרא טבלאות רינבוו, הן תופסות כמה ג'יגה והן פורצות אתזה
ויש ת'שיטה הברוטאלית |
ציטוט:
ובאנגלית כמובןצ :) אני ינסה להריץ חיפוש גוגל נראה אני לא מאמין שמישהו הצליח לפרוץ |
Rainbow Table
זה לא ממש משנה אם התהליך הפיך, הרי קיבלת את מה הטקסט שרצית שנותן את אותו האש. בכל מקרה, יפנים (או סינים) הצליחו לפרוץ האש 100% תוך 6-7 שעות, אי שם במעבדות שלהם. |
אז?.. שיפרצו עד מחר
משתמשים בכמה הצפנות לGETים ובהרבה הצפנות לסיסמא. sha1 עם base64 כמה פעמים, אחרי זה עושים להכל md5, לוקחים תו x מתוך ה-32, שמים בהתחלה, לוקחים תו y, שמים בסוף, ושוב עושים md5. עכשיו שמישהו יפרוץ. |
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל מקרה, היפנים יכולים לעשות הכל |קורץ| |
רוצה להצפין מידע ללא יכולת פריצה ?
בבקשה: http://www.aspencrypt.com/ הדגמות להצפנות: http://www.aspencrypt.com/livedemo.html * דרך אגב , המודול מותקן בשרתי ווינר סרב (www.wserv.co.il) |
ציטוט:
|
ציטוט:
אח"כ אני ממדי חמש את זה.. זה 32 =] |
בסך הכל רציתי להפוך סיסמה שמוצפנת ב md5 שיש לי בטבלה אחת במסד נתונים למה שהיה לפני ההצפנה....
|
בס"ד
בעיקרון אין דרך "רישמית". אין משהוא שמחשב את זה אבל מה שכן אפשר לעשות זה להשוות את מה אתה רוצה לפצח להרבה האשים שאנחנו יודעים את המחרוזת שמהם הם נוצרו וככה שאם יהיה אחד שווה אז כנראה המחרוזת שממנה הוא נוצר היא מה שאתה מחפש.(מה שנקרא "כח ברוטאלי") |
תאמת היא שאני חושב על זה אפשר לבנות סקריפט לא קטן שמריץ אותיות ומספרים באורך של 999 בשומר במסד כMD5 ו... מי שלא הבין בעיה שלו אבל בטח יש כאן כמה שכן מבינים :)
|
ציטוט:
אם רוצים לבנות כזה דבר רציני אז יצטרכו טבלה עם מליוני רשומות לפחות ככה שיהיו חיבים שרת על. אם יש לך כסף לזה-בבקשה. |
MD5 היא שיטת הצפנה ללא דרך חזרה,
אפשר רק להמיר string אלייה, אך לאחר מכן - אתה לא יכול לחזור למצב הקודם. |
הוא הפיך אבל גילוי אחד יכול לקחת חודשים ואפילו שנים
יש תוכנה בשם cain שבעזרתה אפשר עם brute |
אבל מה יצא לך מזה שתעשה מספרים רנדומלי ותחקה את הMD5? בשביל להטעות פורצים או משהו?
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:27. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ