![]() |
תעודות זה כואב :/
2 נכשלים, מקצוע אחד אפילו ציון לא נתנו לי, 74 חיסורים, התנהגות - טעון שיפור והערה מהמנהלת.
אותי זה בידר, את אימא זה לא - תקוע היום כנראה בבית :( . כיתה י"א למתעניינים. |
74 חיסורים? O_O
זה יותר מחודשיים שלמים O_O |
ציטוט:
|
תאמת חשבתי שאתה לפחות בן 20+
|
לא נורא תמיד יכול להיות גרוע יותר :)
|
ציטוט:
חשבתי ימים שלמים :O |
תודה :]
|
לא נורא אחי תעודד חח יש לך עוד שנה וחצי לשפר ואל תדאג אני איתך יום שני מקבל תעודות ואיתם הריתוקים:-\
|
תעלו לפה תמונות של התעודה :)
|
היום קיבלתי תעודה באתי עם אבא לבית ספר..
אני גם כיתה י"א. אנגלית 4 - 46 ( זה קל רצח פשוט אני לא מגיע לשיעורים) מטמטיקה 4- 50 ( לא יודע מה נסגר שמה ) ספורט- 50 (מה המורה הבןןןןןןןן זונה הזה רוצההההה) תעבורה- 50 (למי אכפת) היסטוריה- 55 ביולוגיה 68 תנך 75 ספרות 65 מחשבים 90 וזהו קיצר תאמין לי אני עכשיו רק מתחיל "להשקיע קצת" רק נגיע לשיעורים ויהיה בסדר.. |
אני צריך לשפר את הנכשל בתנ"ך והכל יהיה בסדר :)
|
אני רק צריך להשתפר בלשון , ספרות , אנגלית , מתמטיקה , היסטוריה וזהו :)
|
פייה יפה !!
חח סתם זה מה שקורא שלא משקיעים :S ועוד בי"א? |
B-)
ציטוט:
|
חחחחחחחחחח לי היה בתעודה של כיתה ט'
204 חיסורים ובתעודה של י' היה אמור ליהיות לי מלא אבל גנבנו את היומן וסימנו ובכיתה יא' לא סימנו שרפנו את היומן חח |
ציטוט:
|
עבריינים אחד-אחד פה :)
יש לי אולי 3 חיסרים.. |
זאת התעודה שלי:
ספרות-60 לשון-65 תנ"ך-90 היסטוריה-95 מתמטיקה(א"א)-70 אנגלית(א)-85 גיאוגרפיה-85 ערבית-55 חינוך גופני-80 מדעים-70 מורשת-85 |
|
היסטוריה - 95
תנ"ך - 95 מתמטיקה 5 יח"ל - 93 אנגלית דוברים - 90 מעגלי שייכות [אל תשאלו] - 88 ביולוגיה - 90 מדעי המחשב - 97 פיזיקה 5 יח"ל - 100 ספורט - 87 לשון - 56 התנהגות: ב' חיסורים: 45 מוצדקים: 0 |
שמעו חבר'ה... נכון, זה מצחיק עכשיו,
אבל שתעודת בגרות לא תהיה, תנסו לצחוק. ממש חבל, אני עוד הבנתי את זה מוקדם, ופרשתי מניהול של P-Tech.biz למי שזוכר. תעשו לי טובה, עזבו את העסקים והדברים האלה, זה עוד יגיע. לימודים מה לעשות נכון זה חרא של דבר אבל ח-ש-ו-ב! יום טוב. |
חיסורים אני חושב שאני לוקח כאן את רובכם במיוחד עם שנה שעברה בחצי שנת הלימודים השניה 4 חודשים ו28 ימים מתועד הכל (באתי רק למתכונות ובגרויות ומבחנים ובחנים). כי בחצי הראשון היומן "נעלם" בנסיבות מסתוריות (המבין יבין).
השנה עשיתי סך הכל חודשיים ו5 ימים מתועד, ועוד כמה שהם לא מתועדים. למרות שאני ירדתי השנה ל5 בכיתה בהברזות (אני יודע התרשלתי)... בשכבה אין לי מושג אבל נאמר לי שאנחנו מחזיקים בשיאים של הבית ספר. ציונים אין לי מושג לא לקחתי עדיין מתחילת השנה... אבל המגינים שלי סבירים לחלוטין (מגמת מחשבים ואלק' המגמה הכי גבוהה בשכבה, חוץ מביוטכנולוגיה שבערך באותה הרמה איתנו). יבגני |
ציטוט:
חוץ מזה בגרות כולם פה יוציאו תלוי באיזה ציונים ואני לא מפגר אני יודע מה אני עושה |
ספורט 90
אנגלית4 70 מתמ3 75 מחשבים 100 רובולאב 100 לוגיקה 95 מערכות משולבות 90 טכנולוגיה 85 פיזיקה 55 ( יחידה אחת ) לשון 70 ספרות 55 תנך 70 היסטוריה 100 ד"א אני לומד 38 שעות בשבוע.. לא כולל חוגי ההשערה, למישהו כאן יש יותר מ38 שעות? |
ספורט 90
אנגלית(א') 73 מתמטיקה(א') 97 מדעים90 לשון 80 ספרות 70 תנך 70 היסטוריה 90 לא זוכר ת'שאר :) |
אני היחיד שמקבל רק ביום חמישי (??) =|
|
ציטוט:
אצלי כל התעודה בסדר רק בספרות נכשלתי חחח אני שונא לקרוא!!! |
יש לך זמן איכות איתי :-)
|
קיבלתי 3 נכשלים... :(
הציון הכי גבוהה זה 90 ואחריו 70 |
ציטוט:
|
חחח קטן עליי 3 נכשלים, 94 חיסורים
|
ציטוט:
עדיין לא קיבלתי תעודה.. שבוע הבא |
ציטוט:
|
כיתה ט'
לשון - 95 מורשת - 60 גאוגרפיה - 85 ביולוגיה - 95 חשיבה מדעית - 80 מתמתיקה מצוינות - 75 אנגלית א - 90 ערבית - 40 שדה לאום חברה - 70 חוק ומשפט - 95 חינוך גופני - 90 התנהגות - 100 השנה בכלל לא השקעתי:-) |
ציטוט:
אחלה מקצועות יש לכם בבי"ס , נשמעים מעניינים... וציונים סבבה. הלוואי עליי... :) |
אנחנו מקבלים תעודות שבוע הבא חח
וחיסורים??? כל שיעור אני מאחר ומחסיר לפחות 1-2 ביום והכל לא מוצדק |
כל התעודדה שלי נכשללל :P חוץ ממחויבות אישית קיבלתי 55 חחחחחחחח גם שלשם אני לא הולך..
עם היה רשום לי חיסורים ואי ואיי זה לפחותתת 130 :S מזל שלא רשמו לי השנה :) במילים קצרות.. אני חושב אני הולך לישאר כיתה :O |
ציטוט:
צריך לשפר בספורט וערבית P: |
164 חיסורים - הברזות.
מתמטיקה 5 יחידות: 100 אנגלית 5 יחידות מואץ: 99 (מורה הומו, לא נתן לי מאה...). פיסיקה 5 יחידות: 96. היסטוריה, לשון, ספרות: 80. ספורט: 100. מחשבים: 95. מחשבים אינטרנט: 100. וזהו נראה לי :ם אהה ושקידה וכל זה, "התלמיד מראה התעניינות במקצוע" על ההברזות - "התלמיד איננו מגיע למרבית השיעורים, אך השיגיו נאים" יש לי פטור מחצי מהשיעורים, אז רושמים לי חיסור ולא מורידים לי ציון (אני רק ניגש למבחנים :P). |
3 נכשלים שלושתם בגלל חיסורים
3 בהתנהגות 2 בשקידה 38 חישורים איחור אחד מטמתיקה3 יחידות: 40 אנגלית 4 יחידות: 90 היסטוריה: 40 הבעה: 75 ציון שלילי בגלל העדרויות (מעל 15%) חינוך גופני: פטור תנ"ך: 40 ציון שלילי בגלל העדרויות (מעל 30%) תכתובת עסקית: 70 חינוך תעבורתי: 64 |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:12. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ