![]() |
[NetoHost] פריצה לשרתי החברה .
ללקוחות שלום רב וערב טוב,
עברה פריצה בשרתיה בסביבות השעה 00:30 בלילה בתאריך 7.2.06, בעקבות כך כל המידע נמחק לחלוטין. האדם אשר פרץ לשרתיה של החברה איננו מוכר בינתיים. הנהלת הגישה תלונה במשטרה נכון לתאריך 7.2.06 בשעה 19:00 לערך. הדבר היחידי שנתון לנו הוא מספר ה IP של הפורץ וזה הועבר למשטרה וכרגע בחקירה. אנו מנסים לעשות כל דבר אפשרי בכדי לנסות ולשחזר את כל המידע הקיים שאבד אך אנו לא מבטיחים דבר. עוד עדכונים לגבי החקירה ועוד דברים לגבי פיצוי בקרוב יתפרסמו. מצטערת בשמה על כל מה שקרה. בברכה ובצער רב תום, מנכ"ל |
תום, שיהיה לכם המון בהצלחה עם הגשת התלונה,
סומכים עליכם שתסתדרו ותמצאו את הפתרון המתאים :) כל הכבוד על הטיפול, ושוב המון בהצלחה :) |
יש לי להגיד לכם רק דבר אחד: אתם חברה מעולה, אני מצתער על מה שקרא לכם, ואני מאמין שתיצאו מזה..
שיהיה לכם בהצלחה רבה! |
סוף סוף בנאדם עם ביצים
לא כמו כל הילדים פה "אני ידבר עם עו"ד של דוד שלי!!! אני יכנס בהם!!! אני יתבע אתכם" סוף סוף, הלוואי שירבו כמוך תום. בנאדם עם ראש על הכתפיים.. מקוווה שהצלחתי לעזור לך כמה שאפשר.. טל |
סבבה תום,
שלחתי לך במסנג'ר את הפרטים של חשבון שלי מהצוהוריים, יום נעים, תחזיר לי תשובה מתי אם תוכל לפתוח לי אותו בחזרה. :) ורק בהצלחה ! ואל תוותרו למי שעשה את זה (בן כלב שכמותו) |
כל כך מצער לשמוע!
חזק ואמץ אל תתייאשו גם אני ערתי דברים כאלה ואני לא מתייאש, אין ייאוש בעולם! מה לעשות שיש הרבה אנשים קנאים! |Rolleyes| |
שיהיה לכם בהצלחה
מצטער על מה שקרה |
ציטוט:
|
מצער לשמוע, בהצלחה בהמשך!
נ.ב. ראיתי פעם תוכנה שמשחזרת קבצים שנימחקו מהמחשב, למה שלא תנסו להישתמש בה? |
עד כמה אנשים יכולים להיות מניאקים....פשוט בושה לאן הדרדרנו....
|
כ"כ עצוב...בטח זה איזה ילד שגילה איך לפרוץ ובכלל לא חשב על ההשלכות של המעשים שלו.....
מקווה שתחזרו כמה שיותר מהר! משפט: "זה לא אם אתה נופל, זה כמה זמן לוקח לך לקום" |
תום שיהיה לכם המון בהצלחה !
אם אתה צריך עזרה - אני כאן בשבילך ! |
קודם כל, ממש איחולים - שתצליחו להעלות את כל מה שנמחק בחזרה ללא כל בעיות, ותחזרו לתפקד 100%.
ואם פרצו ב 7.2 ב 12 בלילה, איך הגשתם תלונה עוד 5 שעות לפני הפריצה? |
ציטוט:
ברגע שעבר 24:00 עבר יום :D כלומר זה כבר ה 7 לחודש והיום בערב בשעה 19:00 הוגשה התלונה במשטרה.. |
בהצלחה לך תום
אני מקווה יחד איתכם לטוב |
מצטער בשבילכם...
מקווה שתצליחו לשחזר את הדברים!. ציטוט:
כמו כן תום הוסף אותי לICQ ננסה להעזר בכמה תוכנות ואולי אצליח למצוא כמה רמזים על הפורץ (מדבר עם נסיון). 170-925-340 יום נעים. |
בהצלחה תום...
חבל שיש כאלה אנשים. |
בהצלחה תום,בזמן האחרון קוראים לך דברים לא הכי טובים.
שוב פעם בהצלחה. |
שיהיה לכם רק בהצלחה, מקווה שתימצאו את הפורץ והוא יענש.
|
מקווה שתכנסו כמה שיותר חזק במי שפרץ ושידע יותר לא להתעסק בזה..בהצלחה באמת שתשתקמו בחזרה!
בהצלחה! |
ציטוט:
ציטוט:
פרצו ב 12 והוא הגיש תלונה באותו יום לפני הפריצה - 5 שעות לפני. היום ה 7.2 לא? |
ציטוט:
אתה צריך להבין ברגע שהיום יגיע 00:30 זאת אומרת שזה יהיה כבר התאריך ה 8 לחודש לפני בערך 13 שעות היה 00:30 של ה 7 לחודש.. :) |
ציטוט:
זאת אומרת שלדוגמא היום תאריך 7.2.06 עוד 4 שעות (בשעה 24.37) יהיה התאריך 8.2.06 מכיוון שכשהשעה 24:00 עבר יום, עבר תאריך, הבנת? ובקשר לנטו-הוסט, אני מקווה שתצליחו למצוא את הפורץ ושהחברה תחזור להיות טובה כמו בעבר. |
ציטוט:
מצטער, לא אגיב פה יותר על משהו שלא קשור לנושא. |
ציטוט:
|
אל תתחילו להתווכח על השעות כמו משועממים.
שיהיה בהצלחה במציאת הפורץ. |
בהצלחה...
בהצלחה חברה טובה...
לפחות הבנאדם מנסה להחזיר את החברה למסלול לא כמו חברה אחרת כאן(אני בטוח שהבנתם)... יום טוב ותחזרו בהקדם...וכמו שאומרים "העבריין יענש" |
"hacker"? that scripit kid
anyway good luck :\ |
תתבעו את הבנאדם, כי לדעתי אתם חייבים הרבה ללקוחות והצעה שלי אליך תתנו להם אפשרות יציאה (למי שהתחייב להרבה זמן).
|
בהצלחה אחי
|
חבל לשמוע, שהיה בהצלחה בשחזור של הכול,
לפחות תשנו את הדף הבית של החברה .. |
תום כל דבר שאתה צריך תפנה אלי...
מקווה שהכל יסתדר אני סומך עלייך בעיניים עצומות |
מכיר את ההרגשה, שיהיה בהצלחה.
|
תום ,שהיה בהצלחה בכל דרך ,אני במסנגר מתי שבא לך (גם בלילה) במידה ותצריך משהו.
|
תום אני לא חושב שהמשטרה תעשה משהו פה..
משטרה מטפלת רק בכאלה שעשו להם דברים רעים :| משטרה זה אנשים שדואגים רק לתחת שלהם,אני אומר לך לא יצא כלום מהתלונה הזאת. |
יש בארץ באיזשהו מקום מעבדה שאתה שולח להם את HD, והם משחזרים לך אותו לגמרי.
היה על זה ביקורת באחד הערוצים או 22 או 10 אינני זוכר בדיוק. העניין, שהם לוקחים לא מעט כסף בשביל זה.. אבל אם זה חשוב לך, תלך על זה. |
ציטוט:
בהצלחה! |
לא רק אם המשטרה לא תעשה כלום
בכל מקרה אני הולך על שיחזור אני מנסה כל מני דברים... היום אני נפגש עם כמה שעושים דברים כאלה אחרי שהמשטרה תחקור ונגיש את התביעה הוא גם ישלם על זה... לא כולל הפיצוי שהוא עוד חייב לכל לקוח ולקוח |
תמיד יש קנאים :\
שיהיה בהצלחה |
מצער לישמוע! :(
אבל מה לא עשיתה גיבוי לשרת? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:59. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ