![]() |
10 התוכנות שאנו ממליצים עליהם
אהלן,
עלה בראשי רעיון נחמד, שיעזור להרבה מאיתנו. זה הולך ככה: יש 10 קטגוריות, לכל אחד צריך לבחור תוכנה אחת שאתם ממליצים עליה, נשמע פשוט לא?? הקטגוריות:
שימו לב: אין פה על-מה לחלוק בדעות, כל אחד מציג את התוכנות שלו, וזהו. על-מנת להבין זאת: אין להגיב לתוכנה מסויימת, במידה ואתם רוצים את התוכנה המסויימת יש לפנות למשתמש בפרטי. אני אתחיל: אנטי וירוס: עברתי המון, נורטון, פנדה..נוד32 וכו', אבל אני בסוף נשאר עם Kaspersky Personal Pro. מסרים מיידיים: כמו כל אחד, מסנג'ר וicq, מצאתי תוכנה שהיא קוד פתוח ומשלבת הכל, אני ממליץ על Miranda. משחקים: אני לא גיימר, אני אוהב משחקים פשוטים, בחרתי ב..עכביש סוליטר. דפדפנים: כאחד שאוהב לעשות כרצונו בתוכנות ("קוד פתוח"), אני מעדיף את FireFox מאשר Ie. עריכת תמונות: בכמה אותיות באנגלית.. Adobe Photoshop CS2 וכל מילה אחרת מיותרת. מחיקת רוגלות: גם שם היה לי מסע, אבל בכל זאת..Lavasoft Ad-Aware SE Professional, המיקצועית, ולפי דעתי הטובה ביותר. מוזיקה: איך אפשר בלי..ווינאפ. תוכנה לFtp: שמה לא עברתי המון, אולי בשידרוגים כן, אבל אני עם.. FlashFXP v3.2.0 (Build 1080) Scene Edition. תוכנת כיווץ: ישר אחרי הפירמוט, כבר נכנסים, וכבר מתקינים, WinRar. והנוספת ואחרונה להיום: DustBuster XP תוכנה נפלאה, קטנה ששוקלת מעט ועושה המון. חפשו אותה, היא חינמית. נשמח עם תשתפו פעולה, ולא תיגררו את הנושא למקומות לא נעימים, חבל לי שמתשמשים יוגבלו רק בגלל שלא הבינו מה כתוב. שלכם, אלי. |
אחלה רעיון :)
הנה שלי: אנטי וירוס: נורטון 2006, עושה עבודה די טובה. מסרים מידיים: כמובן, איסיקיו ומסנג'ר. משחקים: ניד פור ספיד מוסט וונטד. דפדפנים: אין על Avant. פשוט מומלץ בחום! עריכת תמונות: כמובן, Adobe Photoshop 7.0, הכי טוב שיש :) מחיקת רוגלות: לא משתמש ממש, אבל אם כבר אז כמובן Ad-Aware SE. מוזיקה: הפשוט והטוב, מדיה פלייר. תוכנה לFtp: Smart-FTP תוכנה מדהימה! שימושית מאוד! אחד הדברים הטובים שם, שאפשר לערוך קבצים דרך השרת ללא הורדה למחשב! תוכנת קיבוץ: איך לא, WinRar. אלו התוכנות שאני הכי אוהב :) וכמובן, התוכנה המומלצת שלי: ++ NotePad, תוכנה מאוד נוחה ושימושית לתיכנות/כתיבת קודים/סקריפטים וכו' :) |
|
אנטי וירוס:
נורטון 2006, עושה עבודה יפה. מסרים מידיים: איסיקיו ומסנג'ר. משחקים: GTA SA. דפדפנים: רק FireFox. פשוט מומלץ בחום! עריכת תמונות: כמובן, Adobe Photoshop 9.0 מחיקת רוגלות: כמובן Ad-Aware SE Professional. מוזיקה: winamp. תוכנה לFtp: flashfxp שימושית מאוד! תוכנת קיבוץ: WinRar. |
אנטי-וירוס - McAfee
מסרים מיידים - Windows Live Messenger & ICQ משחקים - -- fifa 2006 דפדפנים - explorer תוכנה לעריכת תמונות - PhotoShop תוכנה למחיקת רוגלות - Lavasoft Ad-Aware SE Professional תוכנה למוזיקה - winamp תוכנת קיבוץ - WinRAR תוכנה על-פי דעתכם - wfspsetup |
אנטי-וירוס :
KASPERSKY מסרים מיידים : ICQ משחקים : PES 5 דפדפנים : firefox תוכנה לעריכת תמונות: PhotoShop cs2 תוכנה למחיקת רוגלות : Ad-Aware SE Personal תוכנה למוזיקה : winamp תוכנה ל-Ftp : FlashFXP תוכנת קיבוץ : WinRAR תוכנה על-פי דעתכם: Spyware Doctor |
מסרים מיידים - בטח שאיסיקיו |לב|
משחקים - fifa, cZ , Cs דפדפנים - Internet Explorer פשוט ונוח. תוכנה לעריכת תמונות - Adobe Photoshop CS תוכנה למוזיקה - ווינאפ, מדייה פלייר. תוכנה ל-Ftp - FlashFXP ומשהו שאני ממליץ זה פנקס רשימות, פשוט ונוח. |קורץ| וזהו אני חושב, תהנו לכם. :-] |
אנטי-וירוס:
Symantec's Norton Internet Security™ 2006 מסרים מיידים: MSN Messenger משחקים: Age of Empires III דפדפנים: Internet Explorer עריכת תמונות: Microsoft® Digital Image Suite 2006 מחיקת רגולות: Microsoft AntiSpyware מוזיקה: Windows Media Player תוכנות FTP: NONE תוכנות קיווץ: WINRAR תוכנות לצריבה: Roxio Easy Media Creator תוכנות נוספות: Windows Desktop Search Money 2006 Premium Edition Student 2006 הערה לכולם: אני בטוח שאלי שכח להוסיף קטגוריה של "תוכנת לצריבה" אז תוסיפו |
אנטי וירוס:
Kaspersky Personal מסרים מיידיים: מסנג'ר 8. משחקים: משחק אהוב : Half Life 2. משחק אהוב קטן ללא גימרים : לוקסור. דפדפנים: Maxthon , זה סוג של IE משופר עם מלא אפשרויות, ממש נוח. עריכת תמונות: Adobe Photoshop CS2. מחיקת רוגלות: Spyware Docter ורק שתדעו, Lavasoft Ad-Aware SE Professional היית במבחני מעבדה של מגזין ישראלי בשם SMB Plus, והיא זכתה במקום לפני אחרון עם אחוזי זיהוי : 48%. מוזיקה: WinAmp. תוכנה לFtp: FlashFXP v3.2.0 תוכנת קיבוץ: WinRar. והנוספת ואחרונה להיום: TuneUp 2006, הרבה אפשרויות לשיפור המחשב ממש נחמד. |
אנטי-וירוס - Norton AntiVirus 2006
מסרים מיידים - Icq 5 , MsnMessnger 8 משחקים - Counter-Strike 1.6 \ Source . GrandTheftAuto-SanAndreas . NeedForSpeed MostWanted. דפדפנים - Internet Explorer 7Beta תוכנה לעריכת תמונות - AdobePhotoshop Cs2 תוכנה למחיקת רוגלות - MicroSoft AntiSpyware תוכנה למוזיקה - Windows MediaPlayer 10 תוכנה ל-Ftp - התוכנה הידועה: FlashFXP. תוכנת קיבוץ - WinRAR תוכנה על-פי דעתכם: Nero 7 Permium , Office 2003 , ו- Steam [ OWNZ ] המבין יבין :] מממ.. חובב תוכנות Microsoft :] , אחרי כל פירמוט זה סטנדרט של ההתקנות. |
|
אנטי-וירוס - האנטי-ווירוס המובנה של הווינדוס.
מסרים מיידים -MSN\ICQ. משחקים - NFS: MW. דפדפנים - Maxton. תוכנה לעריכת תמונות - Photoshop תוכנה למחיקת רוגלות - תמיד Lavasoft Ad-Aware תוכנה למוזיקה - foobar 2000. תוכנה ל-Ftp - Flash FXP. תוכנת קיבוץ - Power Archiver תוכנות נוספות: PopPeeper- קריאת Gmail,Hotmai וכו'. הפוך על הפוך- לאלה שעובדים בפוטושופ עם עברית. מנהל המשימות של ווינדוס ;) |
אנטי וירוס:
בשבילי, רק McAfee בתוספת תבלין של BitDefender. למרות שגם avast די טובה. מסרים מידיים: מסנג'ר משחקים: לא מכיר, ולא משחק. דפדפנים: Microsoft Internet Explorer 7.0 (למרות שגם 6 מצויין) הוא הדפדפן הכי טוב. עריכת תמונות: Adobe Photoshop CS 2.0, מחיקת רוגלות: Microsoft Anti-Spyware & AdAware SE למרות שמבינהם, הבחירה המנצחת היא Microsoft Anti Spyware מוזיקה: Microsoft MediaPlayer 10.0 תוכנה לFtp: FTP Voyager תוכנת כיווץ וארכוב (תיקון שגיאת כתיב שיש פה מההתחלה): WinRar |
אנטי-וירוס - NOD32
מסרים מיידים -אייסיקיו מסנג'ר וסקייפי משחקים - לא משחק משחקים. דפדפנים - IE&Mozilla תוכנה לעריכת תמונות - Paint.NET תוכנה למחיקת רוגלות - AD-aware תוכנה למוזיקה - Winamp תוכנה ל-Ftp - רגיל, לא משהו מיוחד. תוכנת קיבוץ - Winrar תוכנה על-פי דעתכם - Kazza HEB - תוכנת שיתוף קבצים. |
|
אנטי וירוס:
Kaspersky Personal Pro. מסרים מיידיים: Skype+Messenger משחקים: TrackMania Nations לכבוד אליפות העולם במשחקי מחשב! דפדפנים: Avant Browser עריכת תמונות: Adobe Photoshop CS2 מחיקת רוגלות: Lavasoft Ad-Aware SE Professional, מוזיקה: iTunes תוכנה לFtp: CuteFTP אני לא מוצא סיראל לFlashFXP תוכנת כיווץ: WinRar. והנוספת ואחרונה להיום: AnimationShio V3 תוכנה קלה ונוחה ליצירת אנימציות! ממליץ! |
[*]אנטי-וירוס - MCAFEE ללא ספק[*]מסרים מיידים - Windows Messenger & ICQ[*]משחקים FIFA 2006[*]דפדפנים - Maxthon
|
אנטי וירוס:
אך ורק McAfee מסרים מידיים: מסנג'ר משחקים: Css דפדפנים: FF + IE6 עריכת תמונות: Adobe Photoshop מחיקת רוגלות: AdAware SE מוזיקה: Winamp 5.2 תוכנה לFtp: FlashFXP תוכנת כיווץ: WinRar |
אנטי וירוס - Kaspersky .
מסרים מידיים - רק ICQ . משחק- Fifa 2005 (לא 2006!!) דפדפנים - IE ... לא צריך להסתבך . עריכת תמונות Adobe Photoshop מחיקת רוגלות - AdAware מוזיקה - Media Player FTP- FLASHFXP כיווץ - Winrar תוכנה ע"פ דעתכם Kazza |
אנטי וירוס:
Kaspersky Personal Pro מסרים מיידיים: Msn Messenger משחקים: Counter-Strike 1.6/S דפדפנים: Mozilla Firefox עריכת תמונות: Adobe Photoshop 7.0 מחיקת רוגלות: Ad-Aware מוזיקה: Winamp תוכנה לFtp: flashfxp תוכנת כיווץ: WinAce והנוספת ואחרונה להיום: Azureus |
אנטי וירוס: NOD32
מסרים מיידים: מסנג'ר צבאי |Lol| משחקים: מה זה? דפדפנים: IE 7 תוכנה לעריכת תמונות - Photoshop תוכנה למחיקת רוגלות: אין אחת טובה, מומלץ לשלב בין כמה (adaware, msanspw) תוכנה למוזיקה: winamp תוכנה ל FTP: flashfxp תוכנת קיבוץ: winrar תוכנות נוספות: ניהול מסדי oracle שיש פה בצה"ל חח..סתם עזבו, אף אחד מכם לא צריך את זה. |
אנטי וירוס:
Notron AntiVirus 2006 מסרים מיידיים: Msn Messenger משחקים: Counter-Strike : Source דפדפנים: Mozilla Firefox עריכת תמונות: Adobe Photoshop CS2 מחיקת רוגלות: Ad-Aware מוזיקה: Window Media Player תוכנה לFtp: FlashFXP תוכנת כיווץ: WinRAR |
אחלה רעיון אליקו:
|
אנטי-וירוס - Macaffe Virus Scan 8.0
מסרים מיידים - ICQ משחקים - Fifa 2006 דפדפנים - Internet Explorer תוכנה לעריכת תמונות - Adobe Photoshop 8 ME תוכנה למחיקת רוגלות - Spyware Doctor תוכנה למוזיקה - Winamp תוכנה ל-Ftp - FlashFXP תוכנת כיווץ - WinRar תוכנה על-פי דעתכם - Macromedia Dreamweaver 8.0 |
|
ציטוט:
|
אנשים הורגים אותי עם האנטיווירוס
זה לא ממש עוזר חוץ מלתפוס משאבים במחשב תעשו סריקה דרך האינטרנט של MCAFFE או משהו, וסריקה פעם בחודש של ADAWARE לא צריך יותר אני בלי אנטיווירוס כבר 7 חודש (מאז הפרמוט האחרון שלי) הנורטון, הפנדה, וכל החרא חוץ מלעשות לי תמחשב איטי לא ממש עזרו לי. |
אנטי-וירוס:
AVG Free Edtion מסרים מיידים: MSN Messenger, ICQ משחקים: משחקי פלאש חמודים :] דפדפנים: Internet Explorer תוכנה לעריכת תמונות: ציר - לא משתמש בזה הרבה תוכנה למחיקת רוגלות: Lavasoft Ad-Aware SE Professional תוכנה למוזיקה: WinAmp תוכנת כיווץ: WinRAR תוכנה ל- FTP: FlashFXP תוכנה על-פי דעתכם: Gmail Notifier - תוכנה קטנה שמראה אם יש לך הודעות חדשות בחשבון ה Gmail |
אנטי וירוס: Norton Antivirus - צריך משהו בסיסי, לא?
מסרים מיידים: MSN Messenger - הכי מסודר והכי אדיר! משחקים: לא משחק במשחקים, חוץ מבכמה משחקי אונליין ב-Miniclip.com... דפדפנים: Internet Explorer ואין לי מושג איזו גרסה... תוכנה לעריכת תמונות - ImageReady תוכנה למחיקת רוגלות: אין לי מושג מה זה... תוכנה למוזיקה: Winamp - שולט! תוכנה ל-FTP: לא מוריד... תוכנת קיבוץ: WinRar תוכנות נוספות: NotePad ++ מומלץ לתכנות ולעריכת דברים, באמת תוכנה מושלמת לפי דעתי. |
הנה שלי:
אנטי וירוס: AVG Free, עושה עבודה די טובה. מסרים מידיים: כמובן, איסיקיו ומסנג'ר. משחקים: מיפל סטורי דפדפנים: אין על explorer עריכת תמונות: כמובן, Adobe Photoshop 7.0, הכי טוב שיש מחיקת רוגלות: לא משתמש ממש, אבל אם כבר אז כמובן Ad-Aware SE. מוזיקה: winamp תוכנה לFtp: flash fxp תוכנת קיבוץ: איך לא, WinRar. |
אנטי-וירוס:
Symantec's Norton AntiVirus™ 2006 מסרים מיידים: Live MSN Messenger 8 & ICQ 5 משחקים: NFS: most wanted CS דפדפנים: Internet Explorer Firefox עריכת תמונות: Adobe pohtoshop CS2 מחיקת רגולות: Microsoft AntiSpyware מוזיקה: Windows Media Player תוכנות FTP: FlashFXP תוכנות קיווץ: WINRAR תוכנות לצריבה:(alex) nero 6 תוכנות נוספות: ADVdesk |
אנטי-וירוס:
Norton מסרים מיידים: MSN Messenger, ICQ ו Skype משחקים: Miniclip דפדפנים: Avant Browser תוכנה לעריכת תמונות: Adobe Photo shop cs ו cs2 תוכנה למחיקת רוגלות: Power Scan תוכנה למוזיקה: WinAmp תוכנת כיווץ: WinRAR תוכנה ל- FTP: FlashFXP לא מכיר עוד הרבה. תוכנה על-פי דעתכם: השימושית והיעילה ביותר על המחשב שלי זוהי תוכנת הMsn messnger |
רעיון מעולה :D
אנטי-וירוס: ניסיתי הרבה הרבה אנטיווירוסים, ולקיצור, להתרחק מנורטון חח!!@!@!, ממליץ על מקאפי למרות שעכשיו אני עם קספרסקי. מסרים מיידים: מסנג'ר, הכי נוח, הכי פשוט. משחקים: NFSMW, מדי פעם כשמשעמם זה המשחק. דפדפנים: OPERA, אין מה לדבר בכלל! ניסיתי כל דפדפן אשר מוצע, ואופרה לוקח את כולם בעיניים עצומות. תוכנה לעריכת תמונות: פוטושופ, אבל אם רוצים משהו יותר קל, אין על הצייר. תוכנה למחיקת רוגלות: spysweeper של webroot. תוכנה למוזיקה:winamp. FTP: flashfxp\ smartFTP תוכנת כיווץ - WINRAR+7ZIP תוכנות נוספות: צריבה: NERo צילום מסך (הקלטה) : Camtasia Studio מחיקת היסטוריה, קבצים אחרונים ושאר שטויות כאלו: Anti Tracks נגן ווידיאו: Bspalyer - פשוט מעולה! + VLC - נגן מעולה! אבל לא כברירת מחדל, קורא קבצים גם אם אין לכם קודקים (לא יודע איך זה מצליח), וגם אם הקובץ לא ירד סופית. עורך טקסט: לעברית אני ממליץ להישאר עם NOTEPAD אבל לאנגלית ולעבודה עם קבצים ענקיים תלכו על TEXTPAD, פשוט מדהים איך שהוא מצליח להסתדר איפו שאחרים היו נתקעים מזמן. הגבלת מהירות הורדה\העלה: DU Super Controler, מאוד נוח ויעיל. בטח רובכם הורדתם קובץ מוזיקה שחבר שלכם יצר והזכויות שמורות אליו (;P ), והתוכנה הורגת לכם את ההעלאה, אז בעזרת התוכנה הזאת תוכלו להגביל את מהירות ההורדה או ההעלאה, ממשק מאוד מאוד פשוט נוח, מומלץ. פנאי: MetaCafe, מי שלא מוריד מפסיד! אחת התוכנות הטובות ביותר. מורידה ברקע סרטונים\תמונות\טקסט של דברים מצחיקים\מדהימים\מדליקים ועוד. מאוד מומלץ. עקיפת בעיות XP טיפש: תוכנה שאני דיי בטוח שאף אחד פה לא מכיר, ואני גם חושש שחיפוש בגוגל לא יעזור אז קישור: http://ccollomb.free.fr/unlocker/ אם אני לא טועה התוכנה חינמית, כך שלא תהיה בעיה. אבל מה היא עושה??? מכירים את הקבצים שלא רוצים להמחק? וקופצים ארורים?? אז התוכנה תפתור את הבעיה! ואם 'הנעילה' חזקה מדי, תוכלו לבחור שבהפעלה מחדש הקובץ\תיקייה\מה שבא לכם, ימחק. מומלץ. עיצוב החלונות: WindowBlinds אם אני לא טועה, רק לXP. העיצובים בתוכנה לא משו, אבל ברשת כל מיני מעצבים מפיצים עיצובים מדהימים, למשל לי יש עכשיו עיצוב מהמם שם וינדוס VISTA. עריכה: איך שכחתי, Daemon tools, התוכנה הטובה ביותר לפתיחת קבצי תמונה. |
|
AntiVirus:
כמו שאלי אמר -Kaspersky Personal Pro, אנטי-וירוס חזק. מסרים מידיים: MSN Messenger. מצטער, אבל ICQ יותר מידי מוזנח, והוא לילדים קטנים. משחקים: משחקים ישנים :) וגם ניד פור ספיד מוסט וונטד. דפדפן: אינטרנט אקספלורר - יש ברירה? פיירפוקס לא תומך בהרבה אתרים ומציג מסגרות על כל תמונה וקישור. עריכת תמונות: Photoshop CS2 כמובן. למחשבי פנטיום 4: Photoshop 7 בלבד. מחיקת רוגלות: Lavasoft Ad-Aware SE Professional, כמו שאלי כתב (שוב.. מה אני אעשה שהתוכנות המומלצות עליו הם גם עלי?) מוזיקה: הכל. תוכנה לFtp: FlashFXP, תראו לי אחרת נורמאלית.. תוכנת כיווץ: הקיבוץ של ווינדוס (שזה נפתח לתיקיה), הכי טוב.. מה לעשות. סתם, WinRaR. תוכנה נוספת: אני מצטער, אין.. |
אנטי וירוס:
Norton Antivirus מסרים מיידיים: ICQ, MSN Messenger משחקים: GunZ The Duel דפדפנים: Internet Explorer עריכת תמונות: Photoshop, Freehand מחיקת רוגלות: Microsoft Anti-Spyware מוזיקה: Winamp תוכנה לFtp: SmartFTP תוכנת כיווץ: WinRar והנוספת ואחרונה להיום: Dreamweaver תוכנה מצויינת לבניית אתרים. |
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:51. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ