![]() |
שי טואג - שקרן אחד גדול!
שלום לכולם,
ברצוני להעביר ביקורת על שי טואג, זה התחיל ככה : פתחתי את העסק שלי ז"ל [servland.co.il] וקניתי ממנו ריסלייר, כמובן אז הוא היה נראה לי בנאדם אחלה, OK, אז קניתי ממנו הכל היה טוב ויפה,לאחר כמה ימים הייתה לו נפילה [יום וחצי בדאון], אחרי שבועיים החברה שלו נסגרה, והלקוחות שלי התעצבנו כי 5 ימים האתר שלהם לא עבד [תשלום לריסלייר אחר + עידכון DNS], בקיצור, עברתי והכל, דיברתי עם שי והוא אמר שהוא ייתן לך 2 דומיינים במתנה[לא מתנה, כפיצוי, זאת אומרת הוא חייב!, מאז שהוא אמר, חלפו אולי 3 חודשים.. זה התחיל בכך ש.. הוא שבועיים אמר לי שכרגע הויסה לא אצלו ואבא שלו צריך לקנות ויזה חדשה.. משהו כזה.. לאחר מכן שהיה לו הוא הזמין מספקית דומיינים עולמית [directadming משו כזה] והדומיינים לא הגיעו כי "הספקית חרא", אחר כך הוא אמר שהוא שלח לדניאל בייסיקנט וורק "כסף" ל2 דומיינים, המציא לי תירוצים שהכסף לא הגיע, והלך לשלוח שוב, 3 פעמים.. אחר כך, הוא אמר לי שדניאל באיטליה, והוא שלח לדניאל ודניס ילך לבדוק אם הכסף שם, אחר כך הוא אמר לי שדניס מזמין את הדומיינים, ראיתי שהם לא מגיעים אז פניתי לדניאל לראות מה נסגר, לאחר ששלחתי את ההודעה הפרטית לדניאל, שי כותב לי : "מצטער, לא הזמנתי לך את הדומיינים", לאחר מכן התעצבנתי, הוא "הזמין" מגודדי [לפני כשבועיים] ועדיין לא הגיעו הדומיינים, למרות שאין לו עסק, אל תתקרבו אליו. |
עצוב לשמוע על הנוכלים בארצינו הקטנטונת, גודדי מספקים תוך שנייה לאחר הרישום,
אך ה DNS לוקח 24 שעות גג |
מה הכינוי שלו כאן?
|
Shay מנהל פורום דומיינים.
|
ציטוט:
|
ואואו עצוב לשמוע :-(
|
בטוח?....נראה בן אדם ממש נחמד.....
|
הווו.. טוב לדעת.
נחכה לתגובה שלו.. |
ידוע
גם שהוא סגר את החברה הוא תקע את כולם בשרת שלי ולא הביא לי שקל על זה..... קיצר עבד עליי שהוא שלח כסף וכל מיני דברים ולא ראיתי ממנו נאדה והרבה אנשים היו בהתחייביות וכאלה (כמוך לדוגמא) |
גם לי לפני כשבועיים אמר ששלח לי 85 שקל בדואר על שרת משחק קיבל את השרת משחק באותו רגע שהוא אמר לי שהוא שלח
ולאחר 3 ימים עוד חיכיתי לכסף כמובן שכלום לא הגיע .... |
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
הדואר חזר. ודור,אני לא ברחתי לך,אתה זה שברחתי לי כרגע! איפה הייתה שבוע שלם?! הדומיינים מוכנים,ומי שאומר שגודדי מזמינים תוך 24 שעות,הדומיינים לא הוזמנו. ומי שרוצה אני אראה לו את כל האימאלים ששלחתי לו! ובן,אף אחד לא רצה אחסון(חוץ מדור שזה סיפור אחר). |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה בכלל עניין מבחינתי סגור,אני רק צריך פרטים של הדומיינים. זה עניין פרטי שלי,לא קשור לא אלייך,ולא אף אחד מהפורום. |
אני חושב שצריכים להוציא מנהלים כאלו מהוסטס!
|
ציטוט:
זה לא קשור להוסטס,ולא קשור לכלום! אני מצדי להזמין את הדומיין כבר עכשיו,דור פשוט לא מחובר. בדיעבד אני עשיתי לו טובה שהזמתי לו את הדומיין, העסק נסגר שבוע לפני חידוש התשלום של דור, נעשה חישוב פשוט: התשלום היה-70 ש"ח בחודש יש-ארבעה שבועות המספר שדור התאחסן אצלי-שלושה שבועות. 70:4 = 17.5-זאת אומרת 17.5 ש"ח לשבוע. ודור ביקש שני דומיינים בגלל שהוא הפסיד 17.5 ש"ח. (כך הוא טען). |
ציטוט:
|
ציטוט:
נכון לעכשיו:אני מסיים כרגע את הזמנת הדומיין. אני מחכה לדור. סיימתי את הזמנתה הדומיין עוד שנייה תהיה לכם הוכחה. http://loading.co.il/uploads/1048926720.JPG הדומיין שגלוי,הוא הדומיין שהזמנתי. |
ציטוט:
גם לאבי עשיתי את זה, וגם לעוד מישהו שלא זכור לי שמו :| אז חבל. |
ציטוט:
תקרא מה רשמתי לאבי,ותקרא מה רשמתי לבן! תפסיק סתם להגיב כאן. יום טוב לכולם. |
ציטוט:
גם לשחר שלחת כסף והדואר חזר ? כמו שאז אמרת.... מעניין מאוד כל פעם דואר חוזר.... דרך אגב לא נשכח שהבטחת לאנשים פאוור ריסיילר אצלי וכאלה.....והפלת עליי דברים בלי סיבה... בכל מקרה שי , לדעתי אתה קצת לא בסדר... בהצלחה לך. |
ציטוט:
מה אתה מתערב? זה עניינך? לא נראה לי. **צונזר + אזהרה בעל-פה** אלו מילים שלא מתאימים לי ולא לפורום, אל תעשה את זה שוב בבקשה! |
ציטוט:
ומה לעשות הדואר ככה זה אצלי,תשאל את ליאור או את דור. יודע מה,אני אתן לך לקוח שלי,גנבו לי 200 שקל שהוא שלח. אתה רוצה שאל אותו,מה לעשות,ככה זה שאין דואר מסודר! |
ציטוט:
אני נוהג לקרוא לזה : "לשקר כדי להוכיח טענה מסוימת" מה עשיתי ? אתה בעצם...לא זוכר את השקר שלך במדויק...אז אמרתי משהו אחר ואז אני בודק אם אתה מאשר את השקר שלי... אז הנה....אז לא אמרת לי שהבעיה היתה שלא הגיע כי הדואר מעפן. אלה שאתה ביטלת את השליחה מסיבה מסוימת ושאפשר לבטל דואר רשום. אז איך הסכמת לטענה שלי בתגובה הקודמת כל כך מהר ? שהדואר הוא בעייתי מוזר...הרי מעולם לא אמרת לי את זה ממקודם....במקרה שלנו אתה מאשים את הדואר אבל בכלל אמרת לי שביטלת...אז מה אתה רוצה מהדואר ? בדרך כלל , לא זוכרים שקרים כל כך טוב... הנה ההוכחה בהצלחה שי ! |
ציטוט:
אתה כרגע הטעתה אותי עם זה שאמרתה שהדואר חזר,ובאמת אפשר לבטל דואר רשום אממ "לשקר כדי להוכיח טענה מסוימת",תלוי לאיזה ממה שאמרתה. תיראה,בקשר לפאוור רייסלר. אני באמת התחלתי את זה,אבל ממש קצת. ואז כבר סגרתי את מאסטר-סרב. בקשר לזה ששלחתי לשחר,ביטלתי את הדואר. בהצלחה גם לך. |
ציטוט:
אסור לי להגיב? הפורום שלו? לא זכותי המלאה להגיב, זה שהוא שולח אתכם להגן עליו לא אומר כלום |טוויסט| |
ציטוט:
1.הבטחת לSERVLAND פאוור ריסיילר בשרת שלי....למה ? 2.לא נכון , אל תשגע את השכל אחי....אתה אישרת את הטענה שלי קודם לגבי הדואר..מה קרה פתאום שאתה משנה אחרי שנזכרת בשקר...? טוב יאללה אני באמת לא רוצה לריב אני כבר הוכחתי מה שאני צריך להוכיח... בהצלחה שי בהמשך... בן. |
ציטוט:
אבל חלאס יש גבול אם אתה מחפש לריב עם מישהו אתה תימצא את עצמך בסופו של דבר בחוץ, אז היה מיקרה כבר נתת את המילה שלך. אתה לא צריך לריב פה עם כולם! |
ציטוט:
אמרתי את שלי, דיברתי אליו יפה, לא קיללתי או משהו. יש סיבה להעיף אותי? |
ציטוט:
|
ציטוט:
לא הבטחתי לאף אחד,שום דבר! אמרתי שאני כרגע עובד על פאוור רייסלר! שום דבר יותר מזה!!! אגב דור,אני לימדתי אותך מא' עד ת',מה לא עשיתי? עזרתי לף,אפילו נתתי לך את העיצוב של מאסטר-סרב(שבזמנו עלה לי 180 ש"ח),רק שתהיה מרוצה! אין לי יותר מה להגיד. מבחינתי הנושא הזה גמור,רק תתחבר למסנג'ר אני אתן לך את הפרטים-וגמרנו! |
אני מסכים לריב אבל בלי לקלל.
דברו כמו אנשים תרבותיים, אם כבר רבים תריבו אבל בלי לקלל. נערכו הודעות+חולקו אזהרות. גם ככה האשכול הזה הפך לספאם אחד גדול. |
חבל לשמוע.
|
שי לא כזה,
תפסיקו עם השטויות. אני ביקשתי ממנו דומין במחיר זול רצה לתת לי אותו בחינם, בסוף לא הייתי צריך את הדומין אבל הכוונה שלו היתה טובה . אחלה בן אדם . |
תשמו מה בסוף,
אני מדבר עם בעל הפורום שדור ביקש את דומיין בשבילו. ומה אני שומע, שהוא לא צריך את הדומיין,ושדור נתן לו אחסון במקום זה. אני עכשיו סתם "זרקתי" 50 ש"ח. דור תודיע לי דברים כאלה. אם אתה בכל זאת רוצה את הדומיין,תפנה אליי. |
וואלה דור , אני מכיר את שניכם מצויין
אבל יצאת .. איך אני יגיד "חרא" . אתה יודע ששי לא בורח , אתה יודע שאני תמיד יוכל לעזור לך ולו ... מה אני יגיד לך דור.. תיהיה בריא תחשוב על זה קצת , איך מבאסים בנאדם ככה . הוא לא חסם אותך או משהו אתה יכול לדבר איתו אישית |
ציטוט:
אני חשוב שהגיע הזמן להנהלה להתעורר.!!!! ציטוט:
זה שזה עניי פרטי שלך זה אנחנו בטוח אבל הוא בא ונתן דעת עליך וזו דבר לגיטימי לחלוטין. |
ציטוט:
שעה אחרי שהוא אמר לי שהוא שלח כסף הוא קיבל את השרת אז אל תזיין לי בשכל עכשיו. אני רואה השקרים פה זה גם שי ביחד עם החברים שלו ... |
ציטוט:
מה אכפת לך לאיזו מטרה הדומיינים? זה ממש לא עניינך. |
עם כל הטענות הללו על שי אני חושב ששי לא צודק.
בכל זאת מצד אחד אני מתחיל להאמין לשי, אבל כל אחד יכול לפתח פה משלו אז אולי יש לו פה שהוא סתם עובד על אנשים. אני לא קשור לזה. לא רוצה להתערב, שיהיה לכם יום טוב! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:51. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ