![]() |
הצעות לאתגר ב ASP =]
לאחר האתגר הראשון ב PHP הוחלט ליפתוח אתגר נוסף בתחום הצד שרת.
ולרגע זה אין לנו רעיונות לאתגר, לכן פירסמתי אשכול זה כדי לקבל עצותכם לאתגר שתיהיה ברמה בינונית - גבוהה. ויש פרס ממש אבל ממש ממש שווה, סמכו עלי |winky| אז יאאלה חברה תנו בהצעות ! |
לעשות אותו דבר ב ASP ? חחח (יענו כמו האתגר הקודם)
ליצור צא'ט עם רשימת משתמשים און ליין וזה קל זה עוד אני יודע ואפילו 3-4 שנים לא נגעתי ב ASP ! |
רוצה אתגר? :)
ממשק Web לשליחת הודעות ל-ICQ/MSN (לבחירתך). :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
ביקשת אתגר לא? :-D |
ציטוט:
|
מערכת שתאפשר לכל אחד להירשם אליה,
ולקבל שירות של אתר RSS. מה הכוונה? המשתמש נרשם, מקבל מערכת ניהול תוכן, איתה הוא יכול להוסיף תכנים, כשהאנשים יצפו באמצעות הRSS. |
חחח אתם נותנים פה הצעות למערכות.
נירא לכם שיש לאנשים את הזמן לשבת ולתכנת מערכות? צריך לתת משהו שהוא לא מערכת שלמה, אלא משהו קטן, כמו נגיד בPHP היה את המספרים הרנדומלים האלו. אין לי ממש רעיון, לא שממש נירא לי שאני אשתתף כי לא ממש יש לי זמן , אבל אם יהיה יכול להיות שאני אשתתף, תחשבו על רעיונות;) |
בלוג אישי
שכולל הרשמה,התחברות והכנסת מידע ואפשרות להוספת תגובות על כל הכנסת מידע מה אומר על זה :-) |
עוד רעיון,
בינגו :) או 8ball. הרעיון פשוט, השאלה מי יוכל לסבך אותו מעט. |
אל תפתחו עכשיו סיפורים, דברים קצת יותר ריאליים
אף אחד לא ישב על מערכת שלמה רק בישביל אתגר |
"מערכת" התחברות לקוחות, אחרי רישום.
התחרות --> שתיהיה מאובטחת. |
ציטוט:
מאובטח מבחינת מה? |
ציטוט:
קוקיז.. |
ציטוט:
את הציון על האבטחה הם יקבלו אם אף אחד לא יצליח לפרוץ. |
ציטוט:
|
ציטוט:
שליחת הודעה ל ICQ זה לא סיפור כ"כ רציני - אתה יכול מאתר הבית של icq.com אבל באשר למסנג'ר - אין לך שום דרך, אלא אם כן יש לך גישה לשירות עצמו. |
ציטוט:
זה מאפשר שליחת הודעות למנויים מחוברים, אני לא יודע אם זה כולל גם קבלת הודעות. בהזדמנות אולי אני אחפש את זה, אם הם לא הורידו את זה כבר. |
אבל זה אדיוטי.
אין שם ממש מה לעשות חוץ מלחבר את המערכת לקובץ הזה שלהם. צריך לעשות משהו "בלעדי" שאיננו מבוסס על תוכנות מוכנות. |
ציטוט:
בכל מקרה, אם הם אכן העלו API קטנטן לשרתים שלהם, אז פשוט יוצרים טופס ושולחים אותו לקובץ הנ"ל לעיבוד הבקשה. זה לא אתגר. |
אממ...
הצ'ט זה רעיון חמוד. לעשות צ'ט, כולו מApplication וSession, שתהיה רשימת משתמשים והודעות פרטיות. זה די קליל וחמוד מאוד :) |
ציטוט:
ולא כזה שימושי.. צ'ט ב ASP זה צא'ט לשימוש חד פעמי חח.. זה אדיוטי להשתמש ב צא'ט שבנוי ב ASP\PHP... זה גם צא'ט מעיק(למשתמש כאילו, הריענון כל שניה מעצבן..), וגם לא חסכוני מי יודע מה במשאבים.. אבל אפשר לעשות זה משהו של כמה דקות;) |
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל אופן, לא בונים צ'אטים בצד שרת:-) |
ציטוט:
|
ציטוט:
" אבל אפשר לעשות זה משהו של כמה דקות;)" הוא לא התכוון לריענון :D בכל מקרה, צ'ט צד שרת זה חמוד, לא יעיל כמו צד לקוח, אבל חמוד מאוד :) |
אולי תעשו משהו שלשם שינוי יידרוש חשיבה?
|
ציטוט:
הצבא הנבלה הזה הוציא אותי באמצע היום מהפסקת קפה נחמדה בבסיס חמ"ן אי שם במרכז הארץ ושלח אותי לבסיס ח"א בעובדה לתחזק להם שם רשתות. כמה קיללתי את צה"ל, אבל הוא הגשים לי חלום (בדרך חזרה למרכז, הוקפצתי במסוק חיל אוויר |Lol|).. אסף (SITEAM) לא נותן לי רגע מנוחה עם ההטרדות שלו.. ובקצרה: צבא, אסף - עסוק מאוד. ציטוט:
אגב, אין צ'אט בצד לקוח.. |
ציטוט:
אם זה צפון..זה רמת דוד...אם זה דרום זה או עובדה, חצרים, רמון, נבטים... איזה מהם?.. (בוא נעבור לצ'וטטות עם זה...) http://www.hosts.co.il/forums/showth...d=1#post168582 |
אתה בממר"ם? מודיעין?
טסת בהליקופטר?! וואי, איזה כיף לך =\ הלוואי עליי |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל צא'ט בסיסי באמת אפשר לעשות בכמה דקות ואני לא מגזים. ואני מדבר על בסיסי, זאת אומרת פשוט ביותר, בלי יותר מדי התחכמיות. חח אפילו בספר שהביאו לי לפני 2 וחצי+- של התחלה ב ASP זה היה אחד מהדברים הבסיסים של ה Application... ושוב אני מדבר על בסיסי, בלי הודעות פרטיות ושאר הירקות;) |
לא צ'אט..
זה לא כ"כ שימושי.. |
ציטוט:
ויש צ'ט צד לקוח - הכוונה שלי היא שחלק נרחב מהנתונים נשמרים אצל הלקוח ולא על השרת. |
ציטוט:
אם לא יהיו הצעות שונות יותר מאתגרות כניראה שאני יבחר את ההצעה שלך נ.ב הבא שידבר על נושא אחר שאינו קשור לאשכול, מקבל אזהרה על גלישת לנושא אחר שלא תגידו שאני לא מזהיר אותכם לפני אזהרה בהגדרות ! |
ציטוט:
ציטוט:
|
בדיוק לפני כמה שניות דיברתי על זה, אתה שם פס הא ?
עכשיו אתה מקבל אזהרה, ופעם הבאה אתה תורחק מפורומי האטרקציה. אתם רוצים לדבר תדברו בהודעות פרטיות! ושתזכור שזה גם לא המקום לדון על האזהרה, אתה לא מרוצה ממשהו אתה מוזמן לשלוח הודעה פרטית |
מה זאת אומרת צד לקוח? מה כבר אפשר לשמור אצל הלקוח? הגדרות אישיות?
זה בול כמו צד שרת |
ציטוט:
|
ציטוט:
כי כל הזמן יש שינויים, אלא אם אפשר לשחק קצת עם צד"ל אבל אני לא אכנס לזה :) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:00. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ