![]() |
שמעתם על מה שהרב כדורי אמר לפני שמת?
היום סיפרו לי שהרב כדורי שהמשיח אמר לו שהמון המון יהודים יהרגו בקרוב, ושכדאי להינות מהחיים כל עוד אפשר,
מאמינים בשטויות האלו? D: |
חבל שנכנסתי לראות מה כתוב פה.
אומנם אני לא מאמין בזה, אבל אני לא ממש אוהב לחשוב על דברים כאלה. |
לא, עם כל הכבוד לרב כדורי, אני לא חושב שהוא אלוהים ויכול לנבא מה יקרה, מתי ואיך.
|
ציטוט:
|
הוא לא אלוהים ולא היה ולא כלום,
לדעתי שטויות במיץ. |
זה למה הוא אמר בקרוב..
בכל מקרה אני מאמין בזה.. יש גם ספר בשם הצופן התנכי שלא נכתב על ידי יהודי אלא על ידי פרופסור או דוקטור לא ממש זוכר, שמצא צפנים בתנך שאומרים שמדינה ערבית תיכנס בישראל ותנצח, לפני זה ארה"ב יאשימו את היהודים באסון התאומים ואז גם לא ממש יהיה לנו תמיכה מהם ואחרי זה יבוא המשיח... ובאמת, סתכלו על איראן.. אף אחד לא עוצר אותה. |
ציטוט:
|
מעניין מאוד כל הנושא, רק חבל שאי אפשר לדעת אם זה נכון, ו EXCITER, מתי זה אמור לקרות לפי הספר שקראת? סוף השנה? תחילת שנה הבאה?
|
חח , חיים בסרט אתם אה . 8-*
|
אויש איזה שטויות..
ואני אומר שמחר תתעוררו והשמים יהו ורודים. מה אתם מאמינים לכל שטות .. |
ציטוט:
אתה באמת מפחיד אותי :/ הבנתי אבל שלישראל יש נשקים להתגוננות. |
אני אומר לנעול את הדיון..ספאם ספאם וספאם שיגרור ויכוחים וספאם..
|
ציטוט:
|
לפני שתנעלו,
אני מאמין גדול,אבל זה סתם שטויות,אם יש מקור אמין שהוא אמר את זה,אז אחר כך אפשר לדבר .. |
לדעתי, סתם שטויות.. עם כל הכבוד, הוא לא אלוהים והוא לא יכול לדעת מה יקרה ליהודים.
אבל.. נחייה ונראה :) אין צורך לנעול פה, תלמדו איך להביע דעה בצורה נורמלית. |
תערכו . בטעות זה אני swf רשמתי מאח שלי תימחקו את ההודעה.
|
לא מאמין שיהרגו , אבל מה שכן באמת צריך להנות מהחיים כל עוד אפשר הרי חיים רק פעם אחת :)
|
some1 , מה שאמרת זה שטויות רצחח כניראה חירטטו אותך..לפני שאתם אומרים דברים על אחד הצדיקים הגדולים שהיו לנו תבברו אם זה נכון וזה לא!
כנסו לאתר שלו ושם תמצאו דברים שהוא אומר(אמר): http://www.kaduri.net/ |
איזה שטויות
בגמרה כתוב שהרב כדורי ז"ל ימות בגיל 110 וכתוב בגמרה שהוא יזכה ליראות את פניי המשיח אף אחד לא יודע מתיי הוא ראה אותו זה יכול ליהיות גם שהוא ראה אותו לפניי כמה שנים אומרים שהוא מת בגיל 106 אך הרופאים סבורים שהוא מת בגיל 113 |
איזה שטויות!!
אתה שמה נו...<אתה> טועה! אני הכי חכם. ;-0 אני הכי יודע, אני קראתי..לי הסבירו. האם תלמדו יום אחד לחלוק על דעה של מישהו כראוי? כלומר - איך אתם בטוחים שכולם פה מדברים שטויות וכל אחד "איזה שטויות"??? אף אחד לא יודע, ואם יש לכם משהו להוסיף למה שאמרו או לחלוק, אפשר בדרך יפה. אולי צריך לנדה מפה כמה חבר'ה, כי הם שכחו איך מתנהגים. מה דעתכם?? |
אני לא חושב שהוא אמר את זה...
|
טוב תראו, הבן אדם עבר את גיל 100.............
לכו תדעו מה הוא רואה ;) סתם... אני לא מאמין בזה... |
שטויות שטויות מאד שטויות ולא סתם שטויות אלא שטויות שטויות אבל ממש ממש שטויות
אם כל הכבוד שהוא היה רב ואם כל הכבוד שהוא חיי 700 שנה אלוהים לא יבוא ויגיד לו "שומע אחי עוד מעט יהרגו הרבה יהודים תזהיר את כולם לפני שאני הורג אותך" אף אחד לא יודע מה יקרה ואיך יקרה, אין בכלל אבל בכלל דבר כזה "משיח" זה סתם משהו שהדתיים המציאו אני אפילו לא יודע מאיפה הם הביאו את זה. בקיצור הכל שטויות ולא צריך להאמין לכלום. |
פיי למרות שאני לא שומר שבתתת אני מאמין בכל זה..
בורא עולם לא אמר את זה לרב כדורי ומאיפה שמעת תדברים האלה. פשוט בזמן האחרון יהודים נפטרים כי הגאולה מתקרבת וצריך להתחזק ולחזור בתשובה .. :] אז יאללה תחזרו בתשובה אנשים :] |
אלירן
בפורום כאן אתה תכבד אנשים שמתו זה דבר ראשון אני לא יכול להכריח אותך לכבד איש איש באמונתו יחייה אבל לא נעים לי לראות את הדיבור הזה ולך אדיר אדיר אני חושב שאתה עדין לא בורא עולם ולא יכול לדבר בשמו ככה ש "בורא עולם לא אמר את זה לרב כדורי ומאיפה שמעת תדברים האלה." ממש לא במקום הנכון יש לך אזהרה |
ציטוט:
אני דווקא באמת אשמח לקבל הוכחת למה שאמר פותח האשכול - אחרת לדעתי הוא זה שצריך לקבל אזהרה על הפצת שמועות. |
מי אמר את זה ? מאיפה שמעתה ? אולי סתם אמרו
|
טוב אני לא יגיד שהכל שטויות וזה
אבל לפי דעתי אם הממשלה תמשיך לתת לערבים שטחים בארץ אז בעוד כמה שנים טובות היה פה מלחמה. אבל בכל זאת גם אני חושב שכל מי שגר פה בארץ ימות. ואני לא אומר שהם רק היהודים אה כולם. |
ציטוט:
נשקים להתגוננות יש.. אבל תאמין לי, שלהם יש הרבה יותר.. אולי יש לנו 2 פצצות אטום ( ידועות, וגם בהכחשה ) אבל ישראל לא תשתמש בהם בכלל רק במצב של כיבוש, אין לנו מדינה אחרת לברוח אליה.. ושאיראן תשיג את הפצצות אטום, כמו ששמעת כבר, הם שמים פס אחד על כל העולם.. אני כבר די בטוח שהנשיא הגמד שלהם ישתמש גם בפצצות. ציטוט:
כלומר שפעם ב 6 שנים הוא נמצא בארץ, אבל רק שהוא חושב שזה הזמן להתגלות הוא יתגלא. השנה יש גלגול, זאת אומרת שיכול להיות משיח גם השנה, הזמן הגעה הכי מאוחר של המשיח זה בעוד 240 שנה, ששם אם נהיה מוכנים או לא הוא יבוא. הערה קטנה... הצופן התנכי זה לא התנך, ורבנים לא מאשרים את זה בכלל, זה פרופסור לא יהודי ולא קשור לדת היהודית שמצא רמזים בתנך, אבל יכול להיות שהוא גם פיספס כמה, לא ? |
ולי זה נראה כמו אחד שסתם המציא את זה בשביל לקדם את המוטו שלו בחיים
|
סבא רבא שלי היה רב גדול, איש מסתורי.. הוא כתב ספר, שעוזר לאנשים לנבא את העתיד, אבא שלי ראה את הספר ובדק על עצמו, ומה שהיה אכן היה נכון, זה ספר ממש מסתורי, הוא כתוב בכתב רש"י..
אפשר לבדוק שם.. |
ציטוט:
השואה, הייתה לפני קצת יותר מ 50 שנה, נכון ? היום מכחישים את השואה, וגם הרבה מאמינים שהיא לא הייתה. התנ"ך, היה לפני קצת יותר מ 1000 שנה, נכון ? לא מכחישים אותו עד היום, כל הנצרות גם מבוססת על היהדות, גם ישו עצמו היה יהודי, הנוצרים מאמינים שאלוקים העביר להם את התורה החדשה בגלל שהוא "התייאש" מהיהודים. אני אישית שמעתי סיפורים מאנשיים שהיו במצבים שנהרסו להם החיים, ובדרכים כאלו התאוששו מהר מאוד. |
תקראו חברים את ההודעה הזאת.
לפני כ'מספר ימים הייתי בהרצאה של הרב אמנון יצחק (הגיע אלינו לשיכון בראשון) אז בכל אופן הוא אמר שבקרוב יהיה אסון גדול אם אנשים לא יתחילו להשתנות ולחזור בתשובה ולהתחזק בתורה הרבה רבנים והרבה אנשים דתיים וחזקים בתורה אומרים שיקרה בזמן הקרוב דבר רע לכל היהודים ואני מאמין שזה גם יקרה כי פשוט כל היהודים בזמן האחרון רק חוטאים במקום לחזור בתשובה ולכבד את התורה אני בטוח במיליון אחוז שזה נכון וזה אפילו יקרה זה אנשים חזקים מאוד שאפילו אלוהים יכול להתגלות אליהם דרך אגב לאחר ששמעתי שסבא שלי מת במוות קליני והוא ממש ראה את כל המוות והכל את כל המשפט שעושים למעלה אני חייב להגיב לכם שזה ממש נכון עד שלא תעברו מוות קליני לא תאמינו בזה אבל זה פשוט אמיתי יש באמת משפט שם למעלה והולכים או לגן עדן או לגיהנום וממש הכל אמיתי אני מציע לכולם להיזהר ולנסות לחזור בתשובה אפילו לאט לאט לא חייב ישר להיות חרידים וחזקים פשוט לאט אני שבוע הבא הולך לבני ברק לעשות שמה שבת אצל הרב אלבז למי שמכיר אני מנסה כמה שיותר לחזור בתשובה אני כבר הולך עם ציצית (שאמנון יצחק הביא לי) כיפה כל יום שומר שבת והכל (אני נולדתי בבית דתי כל המשפחה שלי שמרה שבת רק אני לא שמרתי) ועכשיו אני באמת מאמין שהכל אמיתי לאחר ששמעתי כל כך הרבה סיפורים ממש אמיתיים וגם מאנשים שאין מצב שישקרו עליי מה איכפת לכם יום אחד בשבוע לא לעשות כלום פשוט לשבת לקרוא או לישון או לא יודע מה העיקר לא לחלל את היום הזה תנסו ותיראה כמה אושר זה יביא לכם במקום להיות כל היום במחשב תפנימו |
שמועות........
|
אני לא ממש מאמין בזה אבל מה שכן, שמעתי מבן אדם שעבר מוות קליני והחיו אותו, הוא סיפר מה קורה.
אתה עולה ואתה רואה את עצמך שכוב על המיטה בבית החולים ואז יש אור חזק ואתה פתאום מרגיש ממש ממש טוב כל המכרים שלך צועדים לפניך, את ההמשך אני לא יודע. התחלתי להתעניין בזה, אז קראתי על זה היו אנשים עוורים שיכלולתאר את כל מה שהם לבשו ומה היה מסביבם, זה מדהים. |
ציטוט:
וחי עשה לי טובה... הרבנים (כרגיל) מנסים להחזיר את כולם בתשובה, אני לא מאמין בבול שיט הזה. |
ציטוט:
ואני מסכים איתכם חחח(אני לא מאמין באלוהים בכלל חחח) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אתה שמעת את זה מהפה שלו?
לדעתי הוא לא אמר את זה ולא שמעתי משום גורם רשמי שהוא אמר את זה. |
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:18. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ