![]() |
2 בעיות עם מערכת כתבות.
1. כנסו לכאן:
http://royalgames.3dfaculty.com/kata...vot2/index.php הסידור שם התבלגן ואני לא יודע למה.. הקוד של איפה שהסידור: PHP קוד:
PHP קוד:
http://royalgames.3dfaculty.com/kata...vot2/index.php ותעשו 'עריכה' על אחת מהכתבות (בלי לכתוב סיסמה), ותראו שהשגיאה בדף אחר, ואני רוצה שזה יהיה באותו דף ומעל העריכה.. קוד העריכה: PHP קוד:
|
חסמתה תגיות html?
|
לא
|
תשים את זה איפה שאתה צריך בהתאם למערכת שלך
PHP קוד:
|
מה?! לא הבנתי..
|
ציטוט:
PHP קוד:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בוודאי.
|
ציטוט:
אתה כבר אמור להבין על מה הם מדברים. בכל מקרה, אני חושב שהקוד שהם נתנו אמור לעזור. נסה אותו:) |
לא עוזר..
|
נוב ברור שזה לא יעזור תרוקן את המסד קודם, אם הנתונים במסד קיימים בכל זאת זה יעשה באלגן!
ואת הקוד שהבאתי לך שים אותו איפה שאתה מכניס נתונים למסד.. |
עשיתי את מה שאמרת ולא עובד..
|
up
|
אסור להקפיץ, מכיוון שרק היום נוסף החוק, אני לא נועל. תדע להבא.
|
טוב..
ואם כבר הגבת, לא יכלת לעזור? :/ |
ציטוט:
אוקי, דבר ראשון לשאלה הראשונה..את הdiv של הכתבות אתה אמור לסגור מחוץ ללואה....ולא בפנים, שים לב כמה פעמים זה סוגר לך div לעומת כמה יש. עכשיו נברר בקשר לשני. אוקי השני לא הכי מובן אבל ממש שהבנתי אתה רוצה שאם שמים סיסמה לא נכונה זה ידפיס לך באותו מקום, עכשיו, זה כבר תלוי באיך שאתה רוצה להכין את זה... אתה יכול לעשות שאם יש שגיאה אז זה עושה אותו דף (בדיוק אותו אחד עם איפה שאפשר לערוך והתוכן של הכתב בפנים) ולעשות תנאי שאם יש שגיאה זה ידפיס את זה למשל לייד איפה שצריך להזין סיסמה. אני מקווה שהבנת. |
אוקי, בקשר ל 1 פתרת לי את הבעיה.
בקשר ל 2, אני רוצה שזה יכתוב את השגיאה מעל העריכה ושמה שהיה כתוב בשדות של העריכה לא יימחק (הכוונה שזה לא יכתוב לי את זה בטופס עריכה חדש ומעליו השגיאה). מקווה שהבנת. |
ציטוט:
|
בדיוק.
|
ציטוט:
לא חשבת לעשות את זה כשבנית את המערכת:confused: :\ כי זה לא שיש בעיה, הכל עובד הרי, אבל עכשיו צריך להוריד ולשים דברים במקום אחר, זה לא פשוט. |
ת'אמת שלא חשבתי על זה =/
אם תוכל לתת לי כיוון או משהו אז ממש תודה. בכל מקרה, שבת שלום :) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:21. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ