![]() |
אפשר ביקורת על skyhost.co.il?
כותרת
|
שמעתי עליה בפורום ביקורות לא חיוביות אבל ניראת חברה רצינית .
|
ציטוט:
כל הביקורות שהילדים פה כותבים זה "חרא חברה" זאת הביקורת אתה כאדם בוגר אמור לא להתייחס להם. אני רכשתי מפרי 7 שמות מתחם וריסילר לשנה. ואני נהנה מכל רגע. UpTime של 100 יום היה. חברה רצינית בעלת 3 שרתים יעודיים בבעלותה, דומיין ישראלי עיצוב מקצועי. |
אחלה חברה באמת שפרי משקיע רבות בלקוחות שלו, כמו שאבי אמר היה לפני איזה שבוע UP של 100 יום, שרת חזק.
מומלץ!!!!! |
עוד...
אפשר עוד ביקורות בבקשה?
|
חברה טוב שרתים עוד יותר
תהנה |
חברה מעולה!
שרת חזק ומעולה! פרי תומך בכל מה שצריך! אין על החברה הזאת, מנסיון אני על השרתים שלה ואני מקווה להשאר עוד הרבה זמן :) תבחר בה! אתה לא תתאכזב! |
לא כדאי לך ללכת אליה...
אני אומר לך אתה משלם פרי בורח אני אומר לך מניסיון 3 חודשים אצל החרא הזה!!! אני אומר לך שאם אתה הולך אליו אתה תצטערץץזה רק בגלל המחיר אם זה ללכת לחברה טובה זה רק MagicHost יום טוב. |
מנסיוני, לא ממליץ לך לרכוש מהם אפילו רדיו של 25 מאזינים אבל כמו שאמרו פה אתה אדם בוגר וזו בחירתך.
זו דעתי עליהם: http://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=14104 |
חברה סוסהה מניסיוןן!!החברה בעלת השרתים בין החזקים שיש!
מומלץ בחום! |
ציטוט:
|
אם יש לך סבלנות לקבל את מה שקנית אחרי חודש אז תלך אליו
|
לא ממליץ לך ללכת עליהם.
מנהל החברה, פרי טובול, יודע אוצר מילים שלם של קללות, תאמין לי, הוא מומחה בזה. אם יש לך עצבים ולחכות לתמיכה כשמשהו קורה, וואלה, אני לא אגיד לך לא ללכת אליהם. אבל אם אתה צריך תמיכה מיידית... עזוב, יש המון חברות רשומות בשוק. |
אל תלך אליהם!!!
תמצא חברות הרבה יותר טובות באותם מחירים א. לא רשום במס ב. לא מספק קבלות ג. שירות חרא!! ד. מאיים |
לא כדאי לך,
לך לעסקים אחרים שרשומים.. בהצלחה |
א' וב' זה אותו דבר :\
לדעתי תלך אליהם, יש לו בעיה עם חלק מהלקוחות וכנראה זה לא סתם.... |
ואני אגיד לך גם למה...היחס שלו על הפנים ואני בתור לקוח הוא חוסם אותי בMSN...זה מראה על היחס שלו ללקוחות
|
אחלה חברה!
|
תראה ,אני אישית לא לקוח שלו ...
אבל אני מכיר את הבן אדם אישית....בן אדם לדעתי קצת חסר סבלנות... ושמעתי לקוחות לא מרוצים בכל מקרה , לדעתי לך על חברה קצת יותר ותיקה ,רשומה וחוקית....לדעתי תהיה פחות מרוצה אצל פרי אבל זה רק דעתי |
ציטוט:
אתה הרי לא מכיר את התמיכה, הסבלנות ואת האופי של פרי.. אז איך אתה קובע? אני מניסיון יכול להגיד שפרי לא אחראי, מקלל, מאיים וחסר סבלנות. |
אנשים שהולכים לסקי הוסט זה אך ורק בגלל המחירי זנות שיש אצלו.
השירות על הפנים לא יודע לתחזק שרת הבן אדם סליחה שאני אומר את זה בפני הציבור אבל אם תלך לשם אתה תצטער על כך. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
|
כמו שכולם אמרו פה..
לא שווה ללכת אליו...הוא חסר סבלנות אחרי שאתה משלם הוא בורח.. פתאום הוא נעלם ואחרי זה הוא מתחיל להבטיח דברים.. אני יביא לך שרתי משחק אני יביאלך מיני יעודי וככה וככה ווכה.. לא שווה ..מניסיון שלי איתו שלוש חודשים |
אם פרי יש לי ניסיון מעניין ! מאוד מאוד !
לא ממליץ עליו קללות אצלו זה number 1כמו שatombomb אמר הוא יודע הרבה כאלה!!! |
אני קיבלתי ביקורת (השם לא יצויין) שבה נאמר שפרי גונב.
|
ציטוט:
כמה ילדים פה הרסו כמעט את שמי. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:58. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ