![]() |
צריך ביקורת על החברה besthost-il
|
לא מכיר אישית אבל חברה עם עיצוב גנוב\מועתק לא משדרת על תדר חיובי.
|
לא מכיר אבל יש להם עיצוב גרוע וגם תיכנות לא ממליץ לך לחברה לא רצינית יש יותר טובות במחיר דומה וגם זול יותר..
|
קבלו את השגיאות כתיב :
חברת באסט הוסט מתחייבת לספק לכם את השירות ביד הטובה ביותר,החברה איכותית מאד, החברה נפתחה כדי למחור אחסונים בזול! שירות מעולה של 24 שעות ביממה תקבלו, אנו ממוקמים בחוות השרתים של 012 ומוגנים על ידי אמצעי הגנה מרובים וחדשנים. תמיכת לקוחות גדולה יש לנו, 24 שעות ביממה של 5 תומכים, 7 ימים בשבוע, 365 ימים בשנה נטו, מקווים לראותכם,באסט הוסט! |
הציע לי מחיר יחסית טוב והוא אמר שהשרת נמצא כבר 4 שנים ברשת...
הנה המחיר שהציע לי: ללא הגבלה בתעבורה.. 600 מגה איכסון.. פלוס שרת רדיו של 999 מאזינים.. ב 180 שקל לחצי שנה 70 ל-3 חודשיים... והנה כמה אתרים שמאוכסנים על השרת שלהם: http://elzam.net/ http://www.nonstop-m.net/www.love-il.net http://www.be-topsite.besthost-il.com/ מה אתם אומרים? |
לא ניראה ריציני,יותר מידי שגיאות כתיב.
תצור איתם קשר טלפונית-תיראה מי עומד מאחורי ה'עסק' הזה. |
האתר הראשון לא תואם לip של החברה אני לא בדקתי את השני..
אבל מנהל החברה מהבית ספר שלי הוא סך הכל בסדר... |
מנהל החברה דיבר איתי בטלפון הוא משועמם בא לעשות שיחות עידוד ואני לא יגיד פה מה הוא אמר
אבל אני מציע להתרחק..ומהר.. שבת שלום |
האמת ?
סתם חברה, עיצוב גנוב, יש לי עליהם רושם רע מאוד ! וזה שהביא תאתרים שמאוכסנים עליהם, ממש לא ! כל האתרים שהבאת אני מכיר אישית את הבעלים ואף אחד לא על "החברה" הזאת . |
ציטוט:
|
השם מועתק גם קצת :/
BestHost.co.il של יריב שנעלם מפה כבר. בכל מקרה, חבל לקחת סיכון, יש מספיק חברות פה בשוק. |
אממממ ת'אמת הצעה זולה אולי אך לא שווה תחשוב על זה מנקודות ראייה פה של משתמשים שעברו
מספיק הונאות. לחצי שנה... לך תדע שהוא יחזיק חצי שנה? |
הם רייסלר או VPS של אוקסרב כלומר יש מצב שהשרת בסדר..
לדעתי זאת חברה של ילדים קטנים שהחליטו להתנסות בהוסט. וכדי להשיג לקוחות ירדו איתך כול כך הרבה כי לפי המחירים שהם אמרו לך קשה לי להאמין למחיר כזה כי זה ממש אבל ממש זול דבר שבחברה איכותית לא היו מציעים לך עסקה כזאת . הצעה שלי תשקיע אפילו עוד 100 שקל אבל קח משהו איכותי ולא סתם ,יש פה מספיק חברות איכותיות ככה שאתה לא חייב דווקא מהם. תראה תעיצוב שלהם ואז תלך לחברות אחרות ואז כבר תבין לבד על מה אני מדבר. |
חח העיצוב גנוב ומוקטן שימו לב מישהו בטח פירסם תמונה מוקטנת של העיצוב והם העתיקו LOLLLLL
|
טוב תודה על הביקורת אני ישאר בחברה שאני נמצא בה עכשיו וישים אותו באיגנור שלא ישגע אותי
ואני רוצה להדגיש עוד משהו הוא כל הזמן רצה שאני יתקשר אליו ואמרתי לו שאני לא מעוניין והוא גם נשמע בדיבור שלו כמו ילד קטן...אני ישאר בחברה שאני נמצא כרגע... תודה על הביקורת...אפשר לנעול.. |
ציטוט:
(שזה לא הם) |
ציטוט:
elzam.net מאוחסן אצל די הוסט ואפילו בפורום שלהם אפשר לראות את זה וגם ה- nonstop האלה מאוחסנים אצל די הוסט לפי בדיקת DNS די כמה אפשר לשקר |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל יש עוד חברות שלא כאן שקיימות 4 שנים ומעלה SPD למשל |
ציטוט:
וכמו שאמרתי, אלא רק מהפורום, בכל מקרה לא נראה לי שלפני 4 שנים היה לו מספיק כסף לקנות ריסלר אם עכשיו הוא על עיצוב גנוב ועל אוקסרב (לא שיש לי חס וחלילה משהו נגדכם..פשוט חברה שקיימת 4 שנים, תצפה שהיא תהיה על שרת משלה או תהיה עם ריסלר מחברה מאוד מאוד איכותית) |
גם נכון
|
אני מנהל החברה..
תראוו כמה שסתם הרסתם אותי! א' - הראתם כמה שאתם לא ריצייניים ב' - אני עובר ליעודי ב 8 לחודש. ג' - אלזם ותשאלו אותו! את דוד שאחראי על כך, לקח ממני 3 ג'יגה שהאתר לא מתאחסן אליהם אליה לדבר אחר. ד' - העיצוב גנוב??????????????חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!! אבי עיצב לי אותו ועדין לא גמר.. ה'?? בואו אני רוצה לראות עכשיו ביקורות! |
נ.ב אני השותף של ליאור...
תנו מזל טוב תתחודש עיצוב יחודי על גנובבבבבבבב הרגת אותי אתה גונב עיצובים אז תפסיק לבלבל תמוח מבין..סתכל על עצמך קודם לפני שאתה מדבר על אחרים... דבר 2 אנחנו חברה חדשה...שאנחנו עכשיו עובדים על האתר השגיאות זה היה של המתכנת... לא שלנו אז תפסיקו לעשות ראש קטן ...המחירים עוד לא מעודכנים.... אז שיהיה לכם ערב טוב וחפשו על מי לרדת ימשעוממים....פישש פשוט אין לכם מה לעשות בחיים מתחילים לרדת על חברה שרק נפתחה פשוט בושה "על תסכלו בקנקן אלה מה שיש בו" (וישששששש הרבה)יום טוב והיה פה תגובה חח שאיןןןן לנווו משתמש שמאחסנים אצלנו, אז בואו כחו עוד טיפ קטן יש אצלנו אתרים שמאחסנים כך, 20 אתרים. ו 17 שרתי רדיו. |
יש להם רמת דיבור גבוהה:D
אני יודע שאתם מתעצבנים ואני מצדיק אתכם , אבל בכל זאת צריך לשמור על קור רוח ועל רמת דיבור ל "מנהל חברת איכסון " |
שמע אחרי השקעה כספית ענקית, מה אני צריך לראות כמה ילדונים, ולא אומר שכולם יצאו פה ילדונים,
ככה הורסים לי שם של חברה גדולה, ואפילו שהם לא מכירים אותה, אומרים אנחנו לא מכירים,מצטערים וזהו! במקום רק לחפש להרוס. ואני לא לקחתי ללב חח.. אני אפילו לא מתייחס לזה אבל חבל, אין מילים! |
נעול.
בקשו ביקורת ותראו לאיפה זה התפתח. מה גם שלחברה שאיננה רשומה לבעל החברה אין שום זכות להזכיר את חברות בפורום זה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:54. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ