![]() |
בהצלחה לכל הנבחנים בבגרות שתתקיים מחר
שלום לכולם,
מחר תיערך הבגרות למתמטיקה הארצית, וכל תלמידי י', יא', יב', אמורים לעשותה. אני גם מחר עושה את הבחינה, במספר 3, שהיא היחידה השלישית שאני עושה. אז כמו שאמרתי, בהצלחה לכל החרשנים שניגשים מחר:qqb015: :qqb014: :qqb007: |
בהצלחה
לי יהיה את זה שנה הבא =[ |
חחחחחח ממתי לי' יש בגרות במתמטיקה?
זה ליא' ויב'. ב-י' לפי מה שאני יודע אין בגרות, בכל מקרה לי ב 5 יח"ל אין בגרות מחר.. ומזל שכך! חח בכל מקרה בהצלחהההההההההה לכולם! |
תודה רבה...
אני עשה מחר (משלים) ואני לא יודע כלום :[ |
אני כל כך שמח שסיימתי מתמטיקה שנה שעברה :) .
|
לא כולם עושים מחר,מחר זאת רק בגרות חורף
ובכיתה י` נראה לי עושים שאלון 005 בקיץ(או בכיתה י"א בחורף) דרך אגב בהצלחה למי שעושה מחר |
ציטוט:
|
בהצלחה לכולם, רון אי לאב יו, בהצלחה! :qqb015:
|
תודה לכולם:)
|
בהצלחה לכולם מחר
|
אני עושה 005
למישהו יש מושג באיזה שעה זה? |
בהצלחה חברים =]
|
ציטוט:
חחח תודה מחר אני נגש ל001 + 003 בקיץ נגש ל002 (כיתה יא) |
איזה מסכנים :) אני עושה רק סוף השנה :)
|
ציטוט:
זה ב- 12:30 |
ציטוט:
אצלנו יש הקבצה מואצת שמסיימת 5 יח"ל ביא' אז השנה במועד קיץ הם עושים 005 שד"א הם כבר סיימו ללמוד את כל החומר שלו...הם עברו כבר לחומר של 006. |
בהצלחה לכולם :)
|
אני עושה השנה 005 .. ואני י'
|
ל י' אין..חח
אלה עם יש לי ואני לא יודע חח בכל מקרה בהצלחה לכולם! מקווה שחרשתם מקווה שתצליחו. |
ציטוט:
|
005 עושים בדרך כלל בכיתה י'..
|
או שרק אני הבנתי שהוא צוחק או ש2 התגובות האלה זה גם בצחוק :S
|
בהצלחה חברים, אני ניגש מחר ל-002 :)
|
בהצלחה..
גם לי יש :( |
בהצלחה!
|
ציטוט:
זה ניקרא 5 מואץ. יש 5 מואץ 7 יח"ל , ויש 5 חצי מואץ 6 יח"ל או שזה לא ככה לא זוכר חחח כי אני יודע שהמואצים באמצע י"א מסיימים ללמוד מתמטיקה. בכל מקרה ככה זה אצלי בבצפר.. יש כיתה של מואצים, י"3 כולם שם מואץ במתטיקה ומואץ פיסיקה בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע גדול! אני רגיל;) 5 מתמטיקה 5 פיסיקיה בלי המואץ לפני;) חחחח לא שאפשר לומר שבפיסיקה יש לי השגים.. חחחחחחחח הפורום לא יהיה רגיל לכזה ממוצא נמוך חחחחחחחחחחחחחחחחחחח... |
מה ?! לא... רק ל3 יחידות יש מחר :\
|
מה פתאום.. גם ל 4 וגם ל 5..
3 יחידות עושים את טופס 001 ו 002 4 יחידות את טופס 003 ו5 יחידות את טופס 005 |
וואלה תודה גם אני עושה מחר את היחידה השלישית...
Tבל זה ב 2 וחצי בצוהורים =] |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה בטוח תצטער על זה בעתיד שתנסה להתקבל ללימודים גבוהים אם ביכלל תירצה. |
היום עשו את כל הטפסים.
מועד חורף. זה תלוי בבית ספר לאיזה טופס הוא מגיש את התלמידים שלו. לדוגמא, עשיתי אני את 001, ואת 003 עכשיו (חורף כיתה יא') אבל המחזור שמעלי (כיתה יב') עשו את 003 בכיתה י' שלהם , בקיץ. ככה שהכל תלוי בבית ספר, ולא קשור לאיזה כיתה אתם נמצאים . אם הספקתם לסיים את כל החומר של הטופס אתם נגשים אליו. גם אם אתם צעירים בשנה (כיתה י') |
ציטוט:
ותאמין לי שלא תצטער מתמטיקה זה משעמם יש לי בבית ספר במיוחד 80 אחוז מהמורות גרועות בגלל המורה שלי שנה שעברה כל הקבצה א1 הלכו ל3 יחידות ממש ממש כולם אבל אני עברתי ל4 בקורס קיץ :) |
נוווו איך היה?!?
מבחן קשה אחושרמוטההההה 003 ל 3 יחי' לימוד...!!! איך היה לכם?! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:03. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ