![]() |
ביקורת על פאנל ניהול לרדיו
שלום לכולם,
אני בניתי פאנל ניהול לרדיו כמו שחלק מכם יודעים... אני עכשיו אני אשמח לביקורות על התיכנות ועל הפאשרויות וכמובן הצעות :) אשמח אם תבדוק אותה בעצמך ותגיד לי אם אני יכול לפרסם ואיפה http://212.199.38.31/~hostio/radio שם משתמש Demo סיסמא demouser דרגה טסטר תודה עידו |
מערכת חמודה.
חבל שהתכנות שלה קצת גרוע (iframe) |
הiframe יותר קשור לעיצוב מלמערכת עצמה....
עיצוב חדש יוזמן בקרוב מאוד, אני מבקש התיחסות למערכת, לאפשורויותיה ולבאגים שאולי מצאתם נ.ב: בדרגת טסטר-חשבונות לא ירשמו בבסיס הנתונים ומשתמשים לא ירוצו! |
נחמד, אבל במקומך הייתי מוותר על הפריימים.
|
אופס .
יפה מאוד ! |
תודה
|
לא רע..
היתי משפר טיפה תהרשמה |
איזו הרשמה?
איזה חלק לשפר? |
אתר נחמד, עיצוב נחמד
הוא קצת מת הייתי משנה את הצבעים של האתר ולא הכל בצבע כחול בכל מקרה תכניס קידוד זה מעצבן כל פעם להחליף HTML קוד:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1255" /> ציטוט:
ההודעה מועברת, להבא תיקרא את החוקים ותיאור הפורום |
עכשיו עובד
מישהו שינה סיסמא ולא החזיר... |
ציטוט:
תגביל את האפשרות לשנות סיסמא בדרגת טסטר. |
ציטוט:
נראה לי דהה יפה מאוד אחי ! |
ציטוט:
|
חמוד ..
אבל למה שמיתחברים זה לא עובד ..? |
שניה שניה אני אשנה את זה שוב
בעע ולמה העבירו לי? דיברתי אם אלי הוא אמר לי לכתוב פה :) |
שם משתמש:
Demo סיסמא: demouser דרגה: טסטר + אין אפשרות לשינוי סיסמא (אפשר לעשות אבל זה לא ישנה) |
נחמד מאוד, בשביל מה הראת טסטר שלא פותח כלום ? איך נדע שזה באמת פועל ?
|
הוא לא פותח כלום עכשיו
בהתחלה הוא פתח הכל, אבל עכשיו הסתכלתי במסד ויש איזה 20 חשבונות חדשים, ולכולם, היוצר זה Demo אז הגבלתי את היצירה היצירה עובדת, אני יותר מבקשר עזרה במחשבה על עוד אפשרויות כל מי שעשה בהתחלה יודע, וכשבהתחלה ראיתי 3 חשבונות שהשם משתמש הוא Demo, הבלגתי אמרתי בסדר ורק מחקתי אותם אבל תסכימו איתי ש20 חשבונות ויותר שמחול'ים לריסיילרים ופאוור ריסייילרים והמספר סידורי של האחרון בריסיילרים היה 54, אז כנראה שגם סגרו חלק, תסכימו איתי שזה יותר מדי |
עיצוב לא משהו.
השאר נחמד. בהצלחה. |
טוב...
לא ביקשתי ביקורת על העיצוב אבל לא משנה תודה בכל מקרה |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:25. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ