![]() |
מיקומכם בתחרות :)
טוב, אני בן וערן בכלל לא מופיעים (הדומיין שלי לא מזוהה עדין ע"י גוגל :{).
מנהל הפורום (קוליגו אם אני לא טועה) בעמוד השלישי וsign up (עידן אם אני לא טועה) בעמוד הלפני אחרון. עדכנו פה את מיקומכם :] |
אם אתה מתכוון לזה
http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=TAsraf&meta= או שזה..: http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=TamiR21&meta= |
האתר wc4u שמנהל COBANO ממוקם במקום הראשון מבין האתרים הישראלים ומקום 48 בעולם בכללי.
|
לא, אני מדבר על התחרות :P לחפש את השם שלך בגוגל זה לא חוכמה, צריך מילת מפתח, אבל זה לא קשור לכאן.
אהה וכן, זה מה שאמרתי, קובנו (קראתי לו קוליגו בטעות :P) בעמוד השלישי. |
ציטוט:
אגב אם אתה משתמש המילה חייבת להיות V7ndotcom Elursrebmem שהיא תקשר לאתר אחרת זה לא אפקטיבי. כל הרעיון שתקדם בעזרת האתר שלך את המילה " V7ndotcom Elursrebmem" בגוגל.. אז שים לב שבחתימתך המליה היא אחרת. |
ציטוט:
|
עד לפני שעה או שעתיים, עידן היה מקום רביעי!
רק שעכשיו הוא קצת ירד \= אני עכשיו עובד על האתר שלי :) יוצא לי בינתיים די טוב. אני פותח את האתר סתם ללמוד ולהבין קצת את התחרויות, אני די מתחיל בזה. אני לא מתכנן לנצח או משו ;) בהצלחה לכולם :) |
אצלי SignUP מקום רביעי, ויש עוד אתר ישראלי בדף הראשון שכולה מודיעה על התחרות ...
מוזר . |
זהו, סיימתי את האתר שלי :)
הנה לינק: http://v7ndotcom-elursrebmem.bbheb.com יצא די טוב לא? אני די מתחיל בקטע הזה, לא נראה לי שאני יגיע לדפים הראשונים בכלל, חח אבל שווה לנסות :) אגב, כמה זמן לוקח לגוגל לאנדקס את הדפים שלי בערך? |
ציטוט:
למה ליגנוב בדיוק את האתר של COBANO ? זה כבר באמת בולט... התפריט, המבנה, הצבעים, הכל... וגם התפריט לא כתוב כראוי. כלום... אני מקווה שאתה תחליף מהר את האתר הזה. זמן אינדוקס: אין זמן קבוע, ברגע שהבוט של גוגל יגיע אליך איך שהוא, אתה תאונדקס. |
ציטוט:
1. זה עיצוב חינמי, כל אחד יכול להוריד, לערוך, להשתמש ולעשות כמעט הכל. 2. לא ראיתי את האתר שלהם. 3. הם קנו את העיצוב? :qqb009: לא נראה לי. ותתפלא, אבל אני בטוח שיש עוד אתרים שונים שגם משתמשים באותם עיצובים. עריכה: במידה ואתה לא מאמין, הנה הוכחה: http://www.oswd.org/designs/search/designer/id/6205 תראה את העיצוב בשם: "andreas01" ותראה שאפילו אפשר להוריד אותו. |
אהה, אז בגלל זה לכול מי שמשתתף יש את זה :\ לא הבנתי למה גם לערן, בן, קובנו ולך יש את אותו העיצוב. גם של עידן ממש דומה. אז מה ? אני היחידי שישב ויצר לעצמו אתר :O
אני מתנצל על ההאשמה, תתעלם מההודעה שלי בביקורת אתרים. אני בכנות מתנצל, לא ידעתי שהוא חינמי. |
לא נורא, סלחתי ;)
|
לא הבנתי שום דבר באשכול,
אשמח אפם תסבירו לי :P |
כרגע אני קופץ בין העמוד ה3 ל4
בגלל כל מיני מרכזי מידע של גוגל... |
ציטוט:
בכל מקרה, אני לא חושב שזה אפקטיבי. יהיה אפשר לבדוק מיקומים רק בעוד מספר ימים כאשר התוצאות קצת יתייצבו. כרגע יש קפיצות רבות וזה בהחלט לא מייצג. |
ציטוט:
לא האמנתי! אבל באמת היית חח חבל שלא צילמתי :D אגב עידן, בדוק את המייל שלך :) |
כמו שאמרתי, כרגע גוגל במילת המפתח הזו לא יציב.
לפני שנוכל לדעת מיקום של אנשים מסויימים צריכה לעבור תקופה קצרה. |
שיהיה לכולם בהצלחה! וכמו שעידן אמר, התוצאות בשבוע הראשון לא קובעות כלל אלא גוגל מתחיל לאנדקס תוצאות חיפוש אז אחרי שבוע בערך זה יתחיל להתייצב. רק צריך לתת לגוגל קצת זמן ולהיות סבלנים :)
אני כרגע לא יכול להצטרף מחוסר זמן אבל מקווה להצטרף בקרוב. אגב עידן, אם אצטרף אני חושב שגם אני אתרום סכום מסויים לארגון שכרגע אינני יודע. מקווה שלא יפריע לך (שוחחנו על כך בדיון אחר). שלא תחשוב שאני מעתיק.... |
סוף סוף גוגל הסתנכרן אצלי
וכן עידן אצלי אתה עדיין במקום הרביעי ... תחרות הבאה אני משתתף הולך לקרוע את כולכם :-) |
אני לא מאמין, אצלי אני רואה את האתר בעמוד ה - 15. :cool:
ציטוט:
בכל מקרה בקשר לתרומה, אין שום בעיה זה לא שיש לי זכויות יוצרים על הרעיון. |
ציטוט:
בסוף העדפתי לקחת איזה 15 דקות ולבנות עמוד מחדש לתחרות הזאת. אעלה את העמוד בחצות :) כמובן, אין על זה זכויות יוצרים, פשוט כאן בפורום כל אחד אומר לשני 'מעתיקן' אם רואים דבר דומה בין 2 אתרים.. כן, אתה מקום 149 עמוד 15. בהצלחה לכולם! :cool: |
גוגל אנדקס אותי (יותר נכון עידכן פרטים) לפני כמה שעות :)
מקום 68 עמוד 7 (מתוך 282,000 תוצאות כרגע). |
כבר הוא אינדקס אותך?
מה עשית שזה כל כך מהר? \= ודביר דבר איתי בקשר להחלפת לינקים[שלחתי לך מייל]. |
הינה רשימה של המיקומים העדכנים של המשתתפים:
שלי: 202 של מנהל הפורום קובנו: 50 של SignUp עידן: 218 ערן ובן: לא אונדקסו. טל: לא אונדקס. דביר: כתובת לא ידועה :ם |
אתה יכול להסביר לי איך אתה יודע את המיקום שלהם ביחס לכולם ?
אתה עובר עמוד עמוד או שיש דרך ? |
ציטוט:
רוב התוכנות, אגב, עוברות על תנאי השימוש של גוגל ומריצות שאילתות ישירות על גוגל, דבר שהם אוסרים. |
ציטוט:
ציטוט:
EyeSoft: מקום 199 קובנו מנהל הפורום: 43 עידן: 211 ערן ובן: לא אונדקסו כנראה טל: אונדקס - מקום 76 אני: 64 הכל כמובן מתוך 333,000 תוצאות חיפוש.. זה ישתנה כל יום...ככה שאין טעם לכתוב כל יום מה הסטאטוס במיקום של כל אחד..:rolleyes: נחכה כמה ימים ונראה מה קורה.. אתמול הוא עדכן למשל והעלה אותי ממקום 68 אל 64.. |
ציטוט:
|
אכן כן, גוגל אינדקס אותי סוף סוף :)
הכל בזכות אור :D תודה רבה לך. עכשיו אני מקום 82 לפי מה שאני רואה. ודביר, מקום שני, פשוט תותח אתה :p[אגב דביר, תחזיר לי תשובה במייל לגבי החלת לינקים בבקשה.] נ.ב: כדי אולי שמישהו יפתח הודעה נעוצה לדיון רק על זה במקום לפתוח כל פעם אשכול חדש וכל זה. |
ציטוט:
|
חח שכחתי להוסיף אותך גם שם..
הוספתי בעמוד של הלינקים אבל לא בכל העמודים ההם \= תביא את הקוד אני יוסיף עוד כמה דקות[הולך לאכול עכשיו] |
ציטוט:
כי בישראלי אני מקום 2 ובעולמי 64 ומחפשים רק בעולמי... בנוגע להחלפת קישורים, אחזיר לך מענה בימים הקרובים. |
ציטוט:
דרך אגב, אתה Build Home, נכון ? זוכר שלפני אממ, 5-6 שנים עסקת בהתקנת פורמי Snitz לאנשים בתמורה לפירסומת בפורום ? התקנת לחבר שלי כזה פורום (הוא היה בכתה ז' אז, עכשיו הוא בכתה יא' :P). |
ציטוט:
|
שמתי לב לשינוי די גדול בגוגל (עדכן תוצאות).
האתר של טל זז למקום ה-202 והאתר של בן וערן אונדקס - מקום 87. אני זזתי ממקום 64 למקום 51...מתחיל לרדת במספר..:) תוצאות החיפוש הוגדלו מ-333,000 ל-472,000. סימן שגוגל עושה עבודה טובה. |
בעעע אני מקום 218 :(:(:(
|
אחים יקרים, שכחתם לומר מי ראשון בגוגל ישראל..חחח :)
מממ...אני עעכשיו מחפש אותי בעולמי =] |
ציטוט:
קפצתי בעדכון למקום ה-27, אני חושב שזה זמני אבל בכל זאת מקום טוב בנתיים:) |
ציטוט:
אז אין טעם לחפש במקום לא רלוונטי. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:03. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ