![]() |
ExtraMusic - האתר נפתח :)
אוקי, בלי הרבה דיבורים, אני רוצה להציג לפניכם את האתר ExtraMusic שמנוהל ע"י CliCK (נוי),
iRiver (ירון, אני) ו- DooKas (דור) העיצוב של האתר הינו זמני, עד שנקנה משהו קצת יותר מקצועי ויותר ייחודי ! כתובת האתר: http://www.ExtraMusic.Net האתר תומך ב- FireFox, יש כמה שגיאות קטנות בתכנות שבקרוב נסדר והאתר יפעל לפי קוד תקין, אשמח לקבל ביקורות על האתר :) אני לא אסבול כאן ירידות, אשמח לקבל ביקורות בונות גם בלי ירידות וקללות. אם האתר אינו מתאים לפורום זה או הודעה זו עוברת על חוקי הפורום אבקש למחוק אותה ! המשך ערב נעים וגלישה נעימה ירון. :) |
נראה מאוד נחמד העיצוב!, נראה מעניין נמשיך לעקוב!
|
סה"כ נראה בסדר , אבל תהרוג אותי אני לא מבין למה לפתוח אתר כשיש פינות שעדיין לא סיימתם לבנות.
|
ציטוט:
|
בהצלחה שמנים של דור =]
|
אם אתה מתכנן באתר אתר גדול ולא סתם אתר חובבני שתוך חודשיים יסגר כדאי שתשיג אישור מאלי"ס
כי לפי מה שהבנתי אפילו על מילים לשירים צריך זכויות יוצרים |
ציטוט:
ציטוט:
|
עיצוד חמוד מאוד אחי
|
נחמד מאוד!
דבר איתי דחוף באיסיקיו יש לי משהו להציע לך. 50040026 :) |
ציטוט:
;) |
נראה אחלה צוות האתר חמוד, מעניין אותי אם זה חוקי כל הקטע פה =/
|
זוכרים את שוקטה ? הוא לא ממש היה חוקי...
והשירים הם רק לועזיים ולא יעלו שירים עבריים ! עכשיו מה שחסר לי שתלשינו עלי :) :P |
בהצלחה לנו :)
|
ציטוט:
חח כע שיתופי הקבצים מבלבלים אותי כבר :D |
ציטוט:
|
נראה חמוד מאוד אבל תבינו, לא מעלים אתר שהוא לא גמור.
זה לא מקצועי וגם זה עושה רושם גרוע לדעתי. רושם ראשוני קובע ואם אני רואה שחלק עדיין בבנייה ואח"כ יגידו לי על האתר הזה אז אגיד "אה האתר ההוא שלא סיימו לבנות..."..רושם גרוע. אם לא סיימתם משהו,אל תציגו אותו כאילו הוא קיים. פשוט תמחקו אותו מהתפריט. בנוגע לעיצוב, חמוד ביותר. בהצלחה :) |
ציטוט:
|
בסה"כ אני חושב שהאתר נחמד מאוד, העיצוב סביר (לא התלהבתי כ"כ).
לטעמי יש לציין בעמוד הראשי את נושא האתר (למה האתר נועד), אודות וכיו"ב. מעבר לכך כמו שנאמר, האתר עדיין לא גמור, יש מלא חורים אשר ניתן ורצוי לסגור. וכמובן שישנו כל העיניין עם חוקיות האתר ורישיון אקו"ם. בהצלחה, מתן |
ציטוט:
המשך ערב נעים. |
בסה"כ נחמד מאוד, העיצוב חמוד ויש אפשרות לשפר את החיתוך והתכנות.
שיהיה בהצלחה ירון:) |
טיפ למתחיל:
לא פותחים אתר עד שכולו גמור. חוצמזה - יפה. |
10:47 - האתר לא פועל.
|
יום שלישי, 17.1.06 שעה 11 ו20
האתר לא עובד!!! |
ציטוט:
לא יעזור אם הם ילשינו עליך :P אקו"ם זה אגודה למוסיקה ישראלית, Shokata, לא פירסמה שירים מקורים, אלה רק Remixes, אז.. :P חושבים טיפה =] EDIT ממ., שחכתי, בהצלחה :) |
ציטוט:
וכן, יש בעיה בשרת של ישראל סרב שתתוקן בקרוב. |
ציטוט:
כתבת יפה תניק שלי :) בהצלחה |
האתר חזר, אתם מוזמנים להכנס.
|
ציטוט:
ואני יכול להגיד לך כי יש לי את המחירון שלהם. רק תבקש :qqb014: |
עיצוב נחמד מאוד, שיהיה לכם בהצלחה. :)
|
ציטוט:
|
נחמד,
אתר על מוסיקה - דרוש המון תקציב לאישור מאקו"ם שעולה מעל 500 שקל לפי מה שהבנתי מאחרים. ככה שאני בטוח ב80% שאת זה לא תממנו. |
העיצוב ממש לא יפה, התיכנות סביר,
תוכן דורש שיפור :) |
אתר נחמד מאוד ,
אהבתי |
שאלה האתר מFRIE STYLE ?
|
סליחה על ההודעה כפולה :(
מצטער .. אתם יכולים למחוק את ההודעה הזאת.. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:58. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ