![]() |
בקש לתחרויות קידום אתרים חדשות ?
האם יש תחרות שעוד לא התחילה גם שמקדמים מילה בשפה העברית וגם בשפה האנגלית ?
ואיך אני יכול לדעת על תחרויות שיבואו בעתיד ? |
מחר יש תחרות שנפתחת.
פרטים נוספים על התחרות תוכל לקבל כאן : http://www.v7n.com/forums/showthread.php?t=22836 4000$ לא יהיה קל. |
חחחח אתה משתתף ?
תודה שנתתה לי לינק :-) |
אני כנראה שכן.
|
זו גם תחרות מאוד קצרה (לעומת ED למשל)...
|
דביר במידה ואתה מתחיל בחודש הראשון,
אין בעיה לתת תוצאות גם ב - 4 חודשים. תחרות "לתור מוטור" היתה בסך הכל 3 חודשים. |
ציטוט:
כאן אין כמעט אפשרות לאחר... לא התעסקתי עם 'לתור מוטור' אז אין לי מושג עליה בכלל :rolleyes: |
אני גם לא התחרתי ב"לתור מוטור" רק צפיתי מהצד.
תחרות ED לפי דעתי לא נלקחה ברצינות ע"י הרבה מקדמים בגלל התחרויות האחרות ובעיקר בגלל חוסר האמון שנוצר סביב ED, משום כך יכולת להרשות לעצמך לקדם את האתר גם אחרי 4 חודשים :) בתחרות הזו אני לא חושב שזה יהיה אפשרי. |
תגידו כבר פירסמו את המילה שמקדמים ?
|
עדין לא, אבל זה יפורסם היום בשעה 12 בלילה על פי שעון האוקיינוס הפסיפי[לא יודע מתי זה בשעון שלנו חח].
http://www.v7n.com/forums/showthread.php?t=23744 פה תופיע המילה בדיוק בשעה שרשומה שם. |
עם ספרתי נכון ב 6 בבוקר אצלנו
תודה אני יבדוק |
טוב התחרות החלה הנה המילים :
v7ndotcom elursrebmem כרגע אין שום תוצאות בגוגל |
טוב שהם לא החביאו את זה...
|
I'm in
|
מצחיק לראות שלכל המתחרים הוותיקים יש תבניות מוכנות לאתרים, הם כולה מחליפים את התוכן ומילות המפתח.
בהצלחה. מי שרוצה שאני אעזור בקידום ואקשר מהאתרים שלי שישלח ה"פ. |
האמת זה לא מצחיק זה דיי עצוב
אני לא משתתף התחרות הזאת אבל תחרויות האות אפשר לדבר שתביא לינקים בתמורה ל ... אממ ובקשר למשהו שונה זה לא מוצא לי בכלל תוצאות בגוגל איך זה יכול להיות ? הרצתי חיפוש ביאהו זה מצא ממש הרבה תוצאות ?. |
ציטוט:
|
|
לא הבנתי מה זאת בדיוק התחרות הזאת,
אפשר הסבר בבקשה? |
דווקא לי בגוגל הישראלי זה לא מוצא תוצאות ...
לא יודע למה טוב נחכה ונראה |
שאלה של סנכרון.
or_pf, אנגלית אתה יודע ? v7ndotcom elursrebmem is a new contest to bring a page to the first rank on Goolge on May 15, 2006, noon, Pacific standard time.The contest Keywords indicate the value of the V7n community to JohnScott the man behind V7n . if you write the keyword v7ndotcom elursrebmem in backwards you will get v7ndotcom membersrule. JohnScott said in is Announcement post that the v7n community has always been, in his opinion, a couple notches above other forums where community is involved. At the moment the prize for the First in the organic rankings is $4,000 + iPod. |
תגיד מתיי התאריכים של הבדיקות לא ראיתי את זה ?
|
אין נקודות בדיקה.
תאריך אחד בסוף התחרות. |
אהה אוקיי
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:27. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ