![]() |
משאל קטן לחברי הפורום
יש לי שאלה הרוב פה יודעים בלבד PHP או ASP ?
אין פה מתכנתים בסביבת עבודה ? אני למשל יודי VB C ... (חתימה) בכל מקרה זהו למה אני רואה שאנשים כותבים פה רק על "אתרים" וזהפורום תיכנות ככה שלא ראיתי משהו עם וישואל או סי משהו ? פסקל אנערף ? יש פה עוד מתכנתים בסביבת עבודה חוץ ממני ? הייתי מציע שנפתח אשכול או דיון עם עבודות של הפורום הייתי מציג תוכנות שבניתי ללקוחות (אתרים) וכל מיני |
ציטוט:
C ברמה של כמעט בגרות (מדעי המחשב)(יש להזכיר שקודם למדתי PHP ואז C)... וPHP יש לי מספיק מערכות ואתרים שעשיתי... אבל,לא הבנתי בדיוק מה אתה רוצה באשכול הזה? |
אני יודע c
ברמה של 5 יחידות (97 סופי) :) |
ציטוט:
אני כיתה י' אבל אני יודע יחסית הרבה ...כמעט כמו לבגרות (זה מה שאח שלי אמר והוא סיים שנה שעברה :\) |
אני יודע C, רמה של בצפר חחחחחח..
וASP תכנות WEB כמובן שיש עוד כל מני.. |
זה שמעלי התכוונתי לתוכנות סביבת עבודה יענו בוינדוס תוכנה תוכנה לא אינטרנט
|
אני יודע PHP HTML JS ACCESS PASCAL
פסקל רמה גבוהה ופלאש :) CSS SQL וזהו לבנתיים |
טוב אני רואה שאנשים פה אשכרה לא מבינית אז אני יגיד לכם בעברית
לא אתרים אלה תוכנות ! אייסיקיו למשל משהו לא אתר אינטרנט תודה ! |
ציטוט:
|
אני יודע PHP, SQL, PASCAL, HTML, VB ידעתי גם לפני 4 שנים ASP, אבל בגלל שזה לא התבקש עזבתי את זה, והיום אני יודע רק את הבסיס, או לפחות זוכר.
בתכנון ? ללמוד C, C++. |
אני יודע חוץ מסביבת אינטרנט VB ו- C :]
|
אני יודע VB בסיסי
ו C בסיסי |
חחח אם VB זה כמו VBscript (שאני משתץמש בזה עם שילוב ב ASP) אז אני יודע גם VB.
וגם C. זה לא בנית אתרים/כל מני דברים באינטרנט אפילושאפשר איתם גם לבנות משהו שירוץ במקביל. |
בניית אתרים: Php
אחר: Qbasic, C |
אני יודע שפות תיכנות:
VB, CSS, HTML, SQL, ACCESS, PHP. |
PHP בסיסי ובדרך למתקדם
VB בסיסי C בסיס ובדרך למתקדם וכרגע לומד Perl Bash Scripting בסיסי כרגע משקיע בחומר טיפה יותר מתקדם זה משתלב אם C ו PERL כשאני אמצא זמן אני אולי ישקיע ב VB מתקדם |
לכל המעוניינים לדעת למה אתם מוסיפים גם PHP וכל זה ? שאלתי תכנות בסביבת עבודה נו בחיית דינק למה להוסיף ולהגיד שאתם מתכנתים גם PHP ASP ?
בכל מקרה זה שאמר ש VB זה VBSCRIPT א ) לא הכל ! ב ) אממממ בוא נגיד ככה אם אתה יודע ASP זה לא אומר שאתה יודע VB ! זה לא שפת תיכנות שכותבים בכתבן כמובן אני לא אומר שאי אפשר אבל תראה לי מישהו שיכתוב את כל הפקודות מעצמו בכתבן ! בכל מקרה יודע ASP ? אתה לא קשור לפה ! תלמדו לקרוא בבקשה חברה כתבתי לא אינטרנט ולחכם שאמר שגם כתבו C סבבה אבל למה כתבת מתכנת C PHP ASP זאת אומרת אתם מספימים בנוסף ? בכל מקרה כל הרעיון של הדיון הלך אני ידבר עם ערן שיפתח בחשוב ויוסיף סעיף כל המוסיף גורע המבין יבין ! |
ציטוט:
ד"א ללכת לערן?..90% מהאנשים שהגיבו יודעים יותר משפות צד-שרת,זה שהם הוסיפו,למה לא? |
הרעיון של הדיון היה להגיד שאתה מתכנת C VB C++ PASKAL וכל זה לא לערב PHP HTML ASP JS וכל זה מה זה קשור ???
טוב אם את זה לא הבנת יש לך בעיה רצינית נשמה אני לא מבין מה לא ברור שזה נושא סביבת עבודה רק תוכיח לי שאין לך מושג מה זה PHP אחי ! בקיצור בוא לא נספים תדיון אלה שבונים תוכנות לא אתרים תוכנות ! בנית וינדוס בנית אייסיקיו בנית קראק וירוס משהו לא אתר אינטרנט לא מערכות לא מעניין שפות אינטרנט שלך ולא כלום מי שבנה תוכנה משהו שיגיב בשפה שהוא יודע בה זה הכל אחי זה כל מה שביקשתי קשה לכל אחד לכתוב אני מתכנת ב : VB C PASKAL זה קשה ? אם כן מצב קשה ! וזה מעצבן אח שלי ! בקיצור אני מתחנן טוב מתחנן רק תכנות סביבת עבודה ! |
ארמ,
ASP, SQL, XML, CSS, XHTML, JS, ASP.Net, VB, VB,Net, C, C++, Java - קצת, Pascal, ActionScript. וכנראה עוד כמה ששכחתי. |
ציטוט:
תלמד לקרוא את כל הדיון לפני שאתה מחרבש דברים ! |
ציטוט:
לדעתי אתה סתם עקשן,וחבל....מילא אם מישהו שיודע נגיד רק HTML או רק PHP אבל לא היו יותר מ1-2 כאלה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אז, תלמד לפני שאתה פותח דיון ומחרבש דברים :) |
ציטוט:
סורי על המולטי פוסטינג :{ לא לתת לי בראש בבקשה. פשוט אין פה אפשרות לציטוט מרובה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ASP, SQL, XML, CSS, XHTML, JS, ASP.Net, VB, VB,Net, C, C++, Java - קצת, Pascal, ActionScript תגיד לי אתה ! 99 אחוז ממה שציינת זה סביבת עבודה אה .? נעשה חישוב ! ASP.Net לא סביבת עבודה ! ASP לא סביבת עבודה ! XML לא סביבת עבודה ! CSS לא סביבת עבודה ! SQL לא סביבת עבודה ! XHTML לא סביבת עבודה ! בהנחה שגם JS לא סביבת עבודה ! ואממממ נראה לי כן כן נראה לי ActionScript לא סביבת עבודה ! נוותר על JAVA אבל לא סביבת עבודה ! אני מגיע למסקנה ש אמממ 1 2 3 4 5 6 פה סביבת עבודה ו 8 אינטרנט חישוב לא יוצא 99 אחוז בחיים ! אני סיימתי עם שלי שלחתי לערן הודעה על הדיון מקווה שהוא יגלה עניין ברעיון שלי לדיון אחד רק אחד שלא כלול בתוכו סביבת אינטרנט אלה עבודה חבל שהרסתם דיון אחד לא נורא וכן אני יודע כותבים pascal אתה PRO ! |
ציטוט:
XML - סביבת עבודה באמאמא... ActionScript, זה בFlash, יש סביבת עבודה. Java לא סביבת עבודה @!#@!$#@%!@#%!@#$ אין לך מה לחפש בפורום תכנות ! VB, לא תכנות אינטרנט, יש "סביבת עבודה" לפי ההגדרה הטיפשית שלך. VB.Net יש אמא של סביבת עבודה. C, יש C++, יש Pascal, יש ודרך אגב, JS = C.... אז עשה לי טובה. אל תפתח דיון כדי להעמיק בנושא שאתה לא מבין בו... |
חחחחח אתה גמור אחי ?
א ASPPPPPPPPPPP זה אינטרנט ! תבדוק טוב טוב ! ב JAVA הוא נחשב אינטרנט בתור אחד שלומד את זה אני אומר לך ! שיהיה לך תעודות בתכנות מה שלי יש אז שמור על נתק ! |
ציטוט:
זה שפת תיכנות בסביבת עבודה כלשהי כמו C וכמו C++ וכו' לאו דווקא אינטרנט זה שאפשר לעבוד איתו גם באינטרנט זה לא אומר שזה לא שפה תיכנותית בסביבת עבודה. |
ציטוט:
Java יכול לעבוד גם באינטרנט, אבל Java איננה שפת תכנות אתרים. בדיוק כמו שActionScript לא. דרך אגב, אין כזה דבר תכנות בשפת תכנות סביבת עבודה. להמציא מילים זה טוב ויפה. תעודות תיכנות ? מה ? גמרת תיכון ? קיבלת 100 בבגרות בפסקל ? אני גאה בך, גם אני קיבלתי וגם לי יש תעודות. Worship Me ? עברתי גם קורסים, עבדתי עם מתכנתים ולמדתי מהם. אבל זה לא אומר שאני בא אליך ואומר לך את זה בפנים כהתלהבות בהודעה שלי סתם. נכון ? אז אל תשחק אותה עלי. פתחת דיון בנושא שבו כולם אומרים לך שאתה ***** תשכל וממציא שטויות. Java איננה שפת תכנות בסביבת אינטרנט. |
תיהיה בנתק חמוד !
אין דבר כזה תכנות בסביבת עבודה ? טוב חמוד ! קיצור חמודציק ספאם ספאם ספאם עבור לדיון אחד למטה ! |
JAVA יש סביבת עבודה ועוד איך!!! יש לזה ערכת פיתוח שלמה!!
וחוץ מזה יש לזה קומפיילר, אחד ל CLASS מעביר את זה לשפת מכונה והשני זה הזה בזמן ריצה שמקמפל את זה, ככה שזה כן "סביבת עבודה" |
ציטוט:
|
צודק טעות שלי ! בדקתי
בכל מקרה אין לי כוח זזתי ! נהרס הדיון |
ציטוט:
|
אני לא יכול לראות מה שהולך פה.
נעול. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:04. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ