![]() |
התחלתי ללמודPHP + SQL לפני קצט פחות משבוע והנה מערכת ראשונה שבניתי [מערכת הורדות]
התחלתי ללמודPHP + SQL לפני קצת פחות משבוע והנה מערכת ראשונה שבניתי [מערכת הורדות]
כל אחד יכול להירשם ואז הוא יכול:
כניסה למערכת איך? :qqb007: |
אחי אהבתי!!!
בוא לאייסיקיו שלי 3225352298 נדבר מחר |
קצת*
חזק אחיייי רק צריך עיצוב וזה יהיה בן **** |
יפה יפה
אהבתי מאוד אח שלי ! |
תודה =]
ולא נראה לי שזה מערכת שישתמשו בה או משו, פשוט רציתי לבצע את מה שלמדתי... אם מישו רוצה להשתמש בה, שיפנה אלי אני ייתן לו אותה |
אחלה אחי !!
בשבוע?? יפה מאוד |
ציטוט:
האמת שלמדתי את כל שפת PHP + SQL בשלוש שעות בערך :qqb006: ויום למחרת התחלתי עם המערכת הזאת :qqb009: |
פשש יפה מאד!
|
יפה מאוד למתחיל,
משפט יפה : "Keep up the good work" ;) |
פשש אבי יפה
|
יווו איזה יופי...
נערך ע"י Eran-s, אני גם רוצה ללמוד איך לקרוא חוקים ואיך משתמשים במערכת ההודעות הפרטיות. |
יפה מאוד!:)
|
פצצה של מערכת, נראת אחלה רק להלביש עיצוב
|
אביב ישנה מערכת הודעות פרטיות לשם שליחת הודעות מסוג זה. הודעתך נערכה והודעת הספאם שלאחר מכן שרביט שלח הוסרה.
|
מערכת מצויינת!
אהבתי מאוד תגיד, יש מדריך לעשות הרשמה כזאת עם התחברות? אני צריך רקע איך לעשות את זה:\ |
זה לא בעייה,
הרשמה זה פשוט הכנסה של נתונים מהטופס שהמשתמש ממלא לתוך מסד נתונים. כניסה זה פשוט אימות של הנתונים שהמשתמש מכניס דרך הטופס עם הנתונים שנמצאים במסד. תחשוב עכשיו איך להביא את זה ליידי ביטוי בתוך התוכנית |
זה אוטומתית מחפש במסד את שם המשתמש והסיסמא שלו ואז מאמת?
|
ציטוט:
אם יש לך עוד שאלות צור איתי קשר בצורה אישית |
ציטוט:
כל הכבוד. שלחתי לך הודעה פרטית אודה לך אם תגיב. |
כל הכבוד....
גם אני הכנתי מערכת דומה יום אחרי שלמדתי בסיס.... רק קצת המשכתי אותה... והיום זה מערכת ניהול תוכל כמו ניוק.... עם הכול כולל הכול... מה שאני מנסה להסביר זה שעם קצת כוח רצון וידע אתה יכול לעשות דברים מדהימים... ובקיצור ח"ח על הביצוע :) |
יפה מאוד אני ישמח שתיצור איתי קשר.
|
תותח
|
1. יפה מאוד על ההשקעה במיוחד בפרק הזמן הקצר.
2. תקינות:לא ראיתי גוף HTML רגיל בלי BODY בלי HEAD וכו הוסף זה יעזור במנועי חיפוש ובשילוב עם הדפדפנים האחרים. 3.תנסה לשחק קצת עם הCSS A שיצא יפה. 4.בהצלחה! יום טוב, בן. |
תעשה את המערכת יחד עם עיצוב
|
תודה על התגובות
אבל אני לא מתכוון לעשות עם המערכת הזאת שימוש כלשהו ולכן לא עיצבתי אותה, הכנתי את המערכת רק כדי להתאמן, לא כדי להשתמש בה אז כמו שהבנתם אין טעם לעיצוב/CSS |
אההה הבנתי אותך, אבל בכל מקרה מערכת טובה ויש לך עתיד
|
הימים הטובים של הסליחות חלפו,
derey22 קיבלת אזהרה על כך שכתבת עוד תגובה ללא שום סיבה למרות שיכלת לערוך. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:30. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ