![]() |
6-besh שש בש
שלום,
הייתי מעוניין לקבל חוות דעת על העיצוב ועל התוכן הראשוני של האתר שש-בש . האתר עוסק במשחק השש-בש ... חבר טוב של אבא שלי שהוא שחקן 'מקצועי' עובד על תכנים כרגע ככה שהאתר רק בשלבי הקמה הרעיון הוא להקים אתר עם מידע רב על השש-בש ובדרך לנסות לקדם את האתר בגוגל כחלק מהתנסות שלי ולמידה של SEO גיא. |
עיצוב חמוד מאוד,
אני ממליץ שתבקש משגיא להוריד את הצל מהלוגו ובכיתוב "תפריט". אם אתה צריך עזרה פנה אליי. בהצלחה. |
ציטוט:
תודה רבה על ההצעה לעזרה. אם אצטרך אפנה אלייך |
אתר חמוד מאוד. העיצוב נוח לעין ונוח לניווט.
הייתי ממליץ לך להכניס יותר תוכן בעמוד ראשי שקובע גם את חשיבות אתרך בעיני גוגל. כמובן להכניס עוד הרבה תוכן בשאר העמודים.. בהצלחה :) |
עיצוב פשוט...תיכנות גם פשוט...בהצלחה ..דבר איתי :)
|
ציטוט:
צור קשר לא מוצא אותך ב ICQ |
נייס אתר נחמד עיצוב יותר ;)
|
אתר נחמד ,
עיצוב גם . שיהיה בהצלחה גיא ;] . |
אתר חמוד , חסר לי איזה משחק חינמי שאפשר להוריד.
|
ציטוט:
תודה על התגובה |
מה אתה מצפה לעשות עם האתר הזה ?
כרגע אני לא מוצא אותו שימושי במיוחד... |
ציטוט:
לא משהו שאני בונה עליו כמקור הכנסה ממש לא סתם ניסיון שלי לקדם אתר כלשהו בגוגל... מה, אסור? :) אחרכך עוברים רמה לאתרים שממש יעזרו לי.. בנתיים זה הכיף שלי לנסות לקדם את האתר הספיצפי הזה |
אני שואל כי פתאום צצו מלא אתרים שעוסקים בשש-בש.
דרך אגב, אם תגיע למיקומים גבוהים אתה בהחלט יכול להתחיל לחשוב על כסף ( תוכניות שותפים למינהם ), אין בכך שום פסול. |
אתר יפה...אבל מה זה הדבר הזה? שש בש? טקטיקות? עניינים? חחחח תנו לשחק בשקט :D
|
ממש אחי אבל אחד האתרים הכי משעמים ברעיון שיצא לי לראות.
מקווה שאניל א מעליב פשוט זה לא משחק חדש זה משחק שמשחקים בו מלא שנים. |
ציטוט:
רציתי דעה על העיצוב לא על הרעיון עצמו אני מקבל את הביקורת.. |
ציטוט:
אני לא חושב שזה יהיה מקור הכנסה כספי.. זה כפי שאמרתי ניסיון לקדם אתר בנושא כלשהו שאבא שלי העלה כי הוא וחברים שלו כל היום משחקים בזה |
נראה לי אסור להחזיק אתרי שש בש על שרתים בארץ,לפחות האתרים הגדולים שעושים מזה כסף נמצאים על שרתים בחו"ל.האתרים האלה נחשבים להימורים וזה אסור בארץ.
|
לך תתחרה עם Play65 שבכל אתר קיימת פרסומת שלהם..
:qqb007: רעיון חמוד , אבל לא נראה לי שרק קצת מידע על ששבש ימשוך אנשים אל האתר .. למי שהגיב לפני - איזה בדיוק אתר הימורים אתה רואה פה? אפילו אין אפשרות של משחק באינטרנט! |
לידיעה כללית: הימורים בישראל אינם חוקיים. אתרי הימורים שאתה רואה הינם מתורגמים ו/או נמצאים על שרתים בחוץ לארץ.
|
הוא לא נותן שירותי הימורים..הוא סתם נותן אסטרטגיות משחק וכל מני דברים.
|
ציטוט:
|
האתר יפה מאוד ומפורט כל הכבוד.
שחקן מקצועי בשש בש? זה משחק של מזל בקוביות. איך אפשר להיות מקצועי במשחק שרובו תלוי במזל של קובויות? אומנם הצעדים שאתה עושה הם חלק של חשיבה עדיין אין כזה דבר שחקן מקצועי במשחק הזה כל אחד יכול לבוא ולנצח כל אחד בקלות. |
ציטוט:
אבל אם היית קורא את טקסט ההקדמה באתר : "אם משחק אסטרטגי של קבלת החלטות, והשחקן הטוב ביותר ינצח באופן הסתברותי אם יערכו מספיק משחקים, לפי חוק המספרים הגדולים" |
עיצוב חמוד :)
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:36. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ