![]() |
gsmarena.co.il - אתר פלאפונים
במרוצת השנים, הלך והתפתח עולם הסלולאר וטיפח לו מגוון רחב של מתעניינים מקצועיים מכל רחבי העולם. גם כאן בישראל גדלה לה קהילה גדולה של חובבי סלולאר וגאדג'טס. באתר GSMArena Israel קיים קטלוג המכשירים הסלולארים הראשון והמפורט בישראל עם מערכת מלאה פ'יצרים ואפשרויות חדשות, בנוסף באתר תוכלו לצפות באחרוני החידושים הסלולארים, לקרוא סיקורים ומאמרים וכמובן ללמד על תורת הסלולאר המורחבת. תהנו!
http://www.gsmarena.co.il/ |
ענקקקק
|
שלך האתר בכלל?
|
יפה מאוד האתר:)
|
אתר מצוין.
|
ציטוט:
של חבר טוב... והחלטי לתת על האתר שלו ביקורת אני חושב שהוא משקיע שם הרבה.. ומגיע לו! |
אני לא אבדוק מבחינת תוכן, כי הנושא לא כל כך מעניין אותי.
מבחינת המערכת, העיצוב- הכל מעולה. נוח מאוד לגלישה, פשוט כיף להסתכל ולגלוש באתר. בהצלחה. |
אתר מושקע מאד! נראה מעולה!
|
נראה אחלה של אתר - עיצוב ותכנות!
|
כיף לראות אתרים ייחודיים או לפחות לא מופצים בנושא האתר כמערכת שלא מוכנה :)
נראה טוב מאוד, עיצוב פשוט ונוח לעין. שיהיה לו בהצלחה. |
ציטוט:
כולה גרסא ישראלית של האתר gsmarena.com חוץ מלתרגם אני לא יודע מה עוד הוא עשה שם אבל אתר שימושי אז בהצלחה.. |
באמת נראה טוב.
בהצלחה. |
מאוד יפה!, אתר רציני מאוד נראה....לא אהבתי מאוד את העיצוב אבל הוא לא מכוער, הוא רגיל מידי, אולי זה טוב לצרכים שלכם....בכל מקרה אתר מעולה! טוב לראות יפה מאוד!
|
ציטוט:
והעיצוב לא דומה. אז תבדוק לפני שאתה מדבר. |
ציטוט:
אז איך בדיוק הם מעתיקים מ GSAMrena.com אם אין עדיין את המידע שם ? |
ציטוט:
אח"כ..אני מכיר את האתר שהצגתי יותר משנה וחצי, והאתר הישראלי אני מאמין לא פתוח יותר מחודש - חודשיים...אז השם? מועתק במקריות?...תראה את תפריט חברות המכשירים, מועתק במקריות? תסתכל על טבלת ההשוואות ב-2 האתרים זה מאוד מאוד דומה במקריות? עכשיו, אני לא אומר שזה דבר רע, פשוט הערתי למישהו שאמר שזה ייחודי שהאתר הזה הוא סה''כ מעביר את המידע שכתוב באתר אחר בעברית, אין בזה כל רע, האתר שימושי לכאלו שלא יודעים לקרוא באנגלית. |
לא עובד..
|
יפה מאוד!
נוח ביותר ומקצועי! |
לא עובד :-\
|
לא עובד
|
נראה טוב, הייתי שם יותר דגש על עיצוב
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
רק לי לא עובד? :\
|
|
שלום, ראיתי את הנושא הזה שפתחו והייתי חייב להגיד כמה מילים.
האתר GSMArena חגג שנה ופתוח מה 1.1.05 שום מידע שנמצא באתר לא הועתק משום מקור מידע אחר למעט מחלקות העיתונות של היצרניות עצמן. כל המידע שנמצא באתר מותאם אישית לקהל הישראלים (ראה סיקורים, חדשות) מי שעוקב ושם לב לנושא יכול לראות שהאתר מתעדכן במהירות לגבי כל הכרזה כלשהיא ועוקף את כל המתרים בנושא, כולל את האתר העולמי GSMArena.com . בנוגע לבעיה שהאתר לא עולה בחלק מהמחשבים, הבעיה בטיפול ותסודר עוד היום :) |
אוקיי..יש לך עוד שעה :)
|
תוקן.... נסה אותו Raz ותן תתגובה שלך...
דרך אגב הבעיה הייתה בשרתי 012 שלא החזיקו את עצמם וכל כך הרבה אתרים פשוט לא עלו אצלם. פשוט "אחלה" ספק |
עובד..
אתר מצויין :) |
אתר מצוין :)
|
חמוד...
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:31. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ