![]() |
[::ניהול חברה::שירות ללקו::ח] סקין עברי חדש לפאנל הניהול DA !
קהילת הוסטס שלום.
שוטטתי ברשת ומצאתי סקין באנגלית שעונה לשם מרינה - לפאנל הניהול DA.. הורדתי אותו, התקנתי אותו אצלי, ואהבתי אותו.. החלטתי לתרגם אותו ולהשקיע בו. תירגמתי מילה במילה, החלפתי את רוב דפי התוספות, פתיחת אופציות, תצוגתם עריכתם וכו.. יישרתי הכל לימין ללא פיספוסים והחלקות של "פה ושם".. + תירגום לעברית מלאה. את הסקין תרמתי על כל כליו לחברת האיכסון מג'יק הוסט (www.Magic-Host.net) כאות הערכה שלי לשירות הנדיב והאיתן שאני מקבל מהם http://hosts.co.il/forums/images/icons/icon14.gif הנה 2 תמונות גישות ראשיות מהסקין... גישת משתמש: http://www.yosi.be/up/files/Xp-375215404.gif גישת ריסיילר: http://www.yosi.be/up/files/Xp-375215385.gif אשמח לקבל תגובות והערות בונות, קטילות אתם מוזמנים לשמור לעצמכם :qqb014: לילה טוב ! |
אממ , אחלה דבר
אבל יש את זה כבר ל ישראל סרב - Israel-Serv.Net מתורגם והכל .. אחלה רעיון ואחלה תרומה |
כל הכבוד יוסי! כל עבודה שלך שווה זהב הבנתם למה הכוונה :)
|
קיים גם אצלי (גיליתי אותו לפני יומיים),
בגרסה האנגלית :) אחלה סקין :) |
טוב לדעת.. :]
תודה |
ציטוט:
אממ מה שאי אפשר לראות שבניגוד למה שיש אצל israe-serv פה התווספו מס' דברים בצד ימין.. כל הדפים הפנימיים שונו להתאמתם לסקין החדש..והכל עוברת בכל דף ודף :) :qqb014: |
כל דבר שאני עושה מעתיקים :)
תירגמתי סקין מסוים - העתיקו עשיתי צ'אט אונליין - העתיקו עשיתי סטטיסטיקות מתקדמות - העתיקו נו משעמם לכם ? בכל מקרה בהצלחה אני לא מעריך מעתיקינים... תחשבו על רעיונות בלעדיים לבד ! |
ציטוט:
|
ציטוט:
:) |
בן אל תיתרגז זו תחרות
תקבל את זה ביושר |
הלו הלו
להעתיק ממך ? תתבגר ילד תתבגר. תתבע את המדינה, הם העתיקו ממך את השם ישראל.. תיזהר שלא ייצאו לך העיניים ילד. |
ציטוט:
מישראל-סרב.נט בן אחלה בנאדם ורואים פה שיוצא לך העניים שזה היה של בן והעתקתה ממנו. ילד תזהר שלא תמות. כמו שסבא תמיד אומר "משפט סיני עתיק אומר שאם אין לך מה להגיד תגיד משפט סיני עתיק" הקנאה והשנאה מוציאים את האדם מהעולם. סבא תמיד צדק :) |
הקנאה , החרפה.
יוסי בהצלחה לך אין לי בעיה שתעתיק. ...אבל תן קרדיט (ראיתי אצל בן אז לקחתי גם לחברה שלי) אבל אתה עוד הופך את זה לבלעדי ! קשה להגיד שראית אצלי ואז העתקת ? אם לא היית רואה אצלי לא היית מעתיק את זה ...נכון או לא נכון ? בהצלחה שוב,אחלה גברים המנהלים של מג'יק-הוסט... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
סליחה על הגסות. אבל תשתוק. זה לא דיון שלך. |
ציטוט:
מותר להם להעתיק.... אבל שוב פעם, זה כמו הקטע עם האתר שאלירן רצה לעשות אם אני לא הייתי עושה את התירגום - הם בחיים לא עשו את זה התרגום כתוצאה מזה שאני עשיתי..... אם אני לא הייתי עושה - הם לא היו עושים זה הכל. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל הוא ידע מה זה משנה לך טוס מפה. אין לך מה לעשות בחיים השעה 1:00 בלילה לך לישון בחייך............ |
ציטוט:
איך רשמת לו ? תקרא מה רשמת, תקריא את זה עכשיו לעצמך.. אני לא חושב שאני צריך לחזור על זה. |
ציטוט:
אחרי שבוע לכולם היה אני עשיתי את הסקין לפני חודש פתאום הם גם עושים... נו באמת אחי... אין בעיה תעתיקו בכיף אנשים... אבל סתם זה מעצבן כל דבר שאתה עושה מישהו אחר מעתיק .....מה אותכם זה לא היה מעצבן ? שוב , בהצלחה. |
ציטוט:
אני יגיב ועוד איך אני יגיב זו דעתי ושוב אני חוזר דעתי. בפורום כל הרוצה להגיב מגיב - במידה ויש לו גישות מתאימות כמובן. ולסיום אתה האחרון בעולם שאני אשאל אותו עם להגיב או לא להגיב ! |
ציטוט:
אני כן. סבא תמיד אמר זאת :qqb003: |
ציטוט:
שוב פעם בהצלחה... אבל זה לא יפה שאתה אומר בלעדי וכ'ו שאני תירגמתי אותו לפניך ותבינו שזה מעצבן שכל דבר שאתה עושה הולכים ומעתיקים בהצלחה |
ציטוט:
כולם על 1?! נו רד עלי. מה יש לך להגיד עלי. |
ציטוט:
כמו שמישהו יבוא ויגיד: אני הראשון שסיפקתי שמות מתחם בארץ , השאר באו והעתיקו ממני. |
ציטוט:
בן ? תשמע בן תלחץ פה רגע, זה קישור לפורום של DA אתה מכיר את ההודעה הזאת אני פגשתי אותה לפני שבועיים, אהבתי את מה שראיתי, והכנתי לעצמי, ראיתי שיצא לי טוב, החלטתי לשתף.. ראיתי את זה אצלך ? לעולם לא אבל אשמח לראות, מאוד אשמח, ככה אולי אני יראה אולי יש לי פאקים שאני אוכל לסדר.. איך אני יכול לראות את אצלך תסביר לי ?! שאני יבין ? אני לקוח שלך ? אני משהו אצלך ? א. מותר לי לתרגם את הסקין "מרינה", זהו סקין חופשי לכולם להורדה. ב. אם אתה אומר שגם לך יש אותו כמה ? יותר מחודשיים ? סבבה על הכיפכיפאק, קח סוכריה. ג. תנחת חביבי תנחת, אתה טיפסת יותר מדיי גבוה, תכנס לפרופורציות, לא הכל סובב סביבך.. אתה מסתובב סביב הכל. המשך לילה טוב, ואתה לא צריך להביא לפה אנשים שירשמו בשבילך שהם רואים את זה חודשיים ודברים כאלה, אתה יכול לרשום בעצמך, אני יאמין לך, באמת http://hosts.co.il/forums/images/icons/icon14.gif |
רותם ,
לא מעליבים אותי, תודה רבה מאוד ! על הניסיון להגן ! אבל אתה סתם מסבך את עצמך וסתם פוגע גם באחרים...שוב תודה אבל אני מבקש לרדת מזה חברה , בוא נפסיק עם הספאם ונחזור לדיון ... אני אומר על הסקין : אחלה סקין באמת יפה....הייישור חמוד...המון בהצלחה. יוסי..לא רוצה לריב איתך באמת אנשים מגעילים פה ...כולם רק יורדים על אחרים אני לא ירדתי על אף אחד אתם יורדים עליי...בגלל שאני אומר שזה סוג של העתקה תהנו לכם... ודי כבר להגיד לי מה אני חושב ומה אני מרגיש ומה הפרופרציות שלי !!!!!!!!!!!!! אתה לא מכיר אותי בכלל ! שוב פעם , זה רק מעצבן שאתה עושה משהו אחרי שבועיים לכולם יש יוסי !!! אתה רוצה להמשיך את הדיון נורמלי ? אז סבבה , אבל אל תגן על עצמך על דברים שלא אמרתי לא אמרתי שאסור לך להעתיק , לא אמרתי שהוא לא סקין חופשי אמרתי שזה מעצבן שאני עושה משהו ואחר כך מישהו אחר גם עושה אחרי חודש... זה מעצבן אותי מה לעשות ב-ה-צ-ל-ח-ה |
ציטוט:
"אם אין אני לי מי לי." לך תחפש חוכמה. אולי היא בשרותים. |
ציטוט:
|
קינג סרב, ואדים, אני מבקש ממכם לא להגיב פה עוד, תודה.
ישראל-סרב, לא בתאי לריב איתך, אני פשוט בא להוכיח לך את האמת, אתה ממשיך לחיות בבועה שבכל פעם מחדש, כמו שאתה מתאר מתפוצצת לך מחדש בפנים. אז אולי זה לא העולם דפוק ? אני לא מכיר אותך, בגלל זה אני לא יוצא כנגדך ב"האשמות" ואתה לא מכיר אותי, אז מה הזכות שנותנת לך לצאת כנגדי בהאשמות חסרות בסיס ? אתה צריך פשוט להתנצל ולחזור בך, כי מה שכתפת כאן זה פשוט שקר, מה גם, לא כתבתי שאני הראשון, לא כתבתי שאני בלעדי, כי כל אחד יכול להוריד ולתרגם, בכיף. תפתח את העיניים תסתכל סביב, האינטרנט זה עולם גדול, ענק, אתה לא לבד, לעולם לא. תעכל את זה. ותאמין לי שאם הייתי רואה את זה אצלך לא הייתי נוגע בזה, בשביל מה, אם כבר יש העבודה הרי מיותרת לא? תחשוב קצת, רק קצת, מה הטעם שלי להעתיק ממך, מה אני חברת איכסון ? אוי תגדל.. |
טוב ,יוסי
אתה לא מקשיב אתה כנראה עיוור או משהו אז אני ירשום שוב לא אמרתי שאסור לך לתרגם !!! לא אמרתי לך שזה לא בסדר !!! רק אמרתי שזה מעצבן שאני עושה משהו ואחרי שבוע מישהו אחר עושה !!! לא מתאים לך שזה מעצבן אותי ? שלא יתאים לך בהצלחה, בן. (תגובה אחרונה בדיון הזה) |
אתה ממשיך לכתוב שטויות בגלל זה אני מגיב לך.
" רק אמרתי שזה מעצבן שאני עושה משהו ואחרי שבוע מישהו אחר עושה !!! " מאיפה אני אמור לדעת לעזאזל שאתה עשית את זה ? בוא תגלה לי, כמו שגילת את אמריקה טוב ? תגיד לי מה ? תחשוב רגע שתי דקות לפני שאתה עונה לי, תחשוב , תחשוב לפני שאתה שולח את ההודעה. עריכה: אתה מוזמן להראות לי הודעה שפירסמת שאתה מתרגם את הסקין, הסקין לפאנל הניהול Marina. |
ציטוט:
ודים בלי א':qqb007: ... להת' :qqb014: |
ו'אדם תשתוק .
יאללה לנעול. |
ציטוט:
|
בן,
זה ששמת http status לציבור הרחב זה לא אומר שהמצאת אותו, זה ששמת sysinfo זה לא אומר שהמצאת אותו, זה שמצאת את הסקין בפורום של DA ותרגמת אותו לא אומר שהמצאת אותו, זה ששמת "צ'אט תמיכה" זה לא אומר שהמצאת אותו. צא מזה, חלכם אין טעם לשים, וחלכם (צ'אט תמיכה) אתה לא "הראשון" ששם את זה - תתפלא. מספיק עם זה, סתם מרגיז. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:39. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ