![]() |
חתימה חדשה (לוגו) שהכנתי, :) אשמח לתגובות!...
.. :) FireStyle... - בחתימה, - מה אתם אומרים?...
|
חמוד מאוד אבל אתה מסגל ליותר
|
אחד היפים אהבתי מאוד
|
חי אתה מנהל חברת לייב פלאמ?
אם כן דבר איתי דחוף וחתימה נחמדה מאוד יפה אחי |
מדהים!
|
מאוד יפההה
|
יפה מאוד
|
יפה~!
אהבתי. |
יפה מאוד גם אתה עכשיו בפיירסטיילי?, פשש יפה..
|
חח נחמד שהצטרפת לפייר סטייל..
בהצלחה אופיר :) ואחלה חתימה. |
פצצתי!
|
יפה מאוד!
|
יפה מאוד !
|
הטקסטים והצבעים טובים ויפים אבל הסמל זה ORB נדוש שיש אותו באלף מדריכים ולא מקורי בגרוש
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מי היה מאמין שאתה ושחר תעבדו ביחד במילה אחת א-כ-ז-ב-ה חחחחחחחחחחחחחחחחחח
בקשר לללוגו נחמד אופיר אתה יכול יותר. |
ציטוט:
אתה מזלזל ביכולת שחקני הרכש החדשים שלי ? ארקדי. |
לא רואים
תעלה מחדש לשרת אחר |
לא פועל
|
|
יפה הרבה יותר יפה מהקודם תעצב את כל האתר מעניין תי איך התאחדת עם היריב הזה שלך
אני עם אלירן, מאוכזב |
ציטוט:
שמחיר ברצפה זה 220 שקל? אתה אופיר? שכל הזמן מתלונן על שחר? וואלה...אתה |
לוגו יפה ואממ אני לא בוח שרעיון טוב למכור תעיצובים ב15 ש"ח כי אתה פשוט יכולתה למכור כל עיצוב 100 ש"ח בשנייה וככה גם להרוויח יותר וגם הוא יהיה רק לאחד ותוכל להכניס לפורטפוליו שלך כלקוח וגם אממ יהיה רק למישהו אחד ת PSD
אבל יש לך תשיקולים שלך ושיהיה רק בהצלחה לך!! |
יפה מאוד
|
יפה מאוד אופיר, אהבתי :)
|
קודם כל מזל טוב :).
ואהבתי. |
חמוד ביותר !! :)
|
יפה..
:P למרות שמה לך ולעיצובים ב15 שקל, שמתוכם אורי רואה אולי 35-40% וגם אותם הוא מקבל אחרי כמה חודשים, וגם מתוכם הוא לוקח לעצמו כמה אתה רואה כבר? :P לא לרמה שלך שירות כזה :\ - בהצלחה |
יפייפה
|
לוגו יפה, יותר מהקודם זה בטוח,
אני קצת מאוכזב אופיר , אתה יודע למה אני משער לעצמי , ממש ממש מאוכזב , העיצובים שלך שווים הרבה הרבה יותר מ 15 שקל.:qqb026: ועוד משו, בלי לפגוע באף אחד כמובן, לא הייתי משער לעצמי שתכנס עם שחר לשותפות, שחר מעצב מעולה והכל, אבל אופיר 15 שקל זה לא לרמה שלך באמת באמת, חבל...:( אבל למרות הכל אחי אתה יודע שאני תמיד יהיה איתך אחי מתי שרק תזדקק לי! :qqb014: :) |
ציטוט:
אבל לדוגמא 10 קונים את העיצובים זה כבר 150. 100 קונים , זה 1500. בהקשר ללוגו, אהבתי , אבל לפי העבודות שלך לדעתי אתה מסוגל ליותר. |
הם הורידו את הגבלת ה 100 אבל גם בלי קשר הוא לא מקבל הכל נקי.
מתוך 15 שקל השירות נותן לך רק 39% במקרים הטובים. נשאר לך 5 שקל... שזה יותר 500 אם 100 קונים בכלל ואז חצי לאורי וחצי לאופיר... ואז אופיר מקבל 250 שקל עם PSD דפוק אחד =/.. אבל מה זה ענייננו האחוזים? אחלה עבודה אופיר דבר איתי :/ |
ציטוט:
ומאיפה נראה לך יש לו 100 עיצובים למכור ל100 קונים??? עשה טובה אל תדבר שטויות, עיצובים של אופיר שווים 300 ומעלה!!! רואים שאתה חדש פה ולא מכיר את אופיר! אופיר , בכל מקרה שיהיה בצלחה , אני תמיד איתך! :qqb014: |
אני לא מבין למה אתם נכנסים לכיס שלו?
כל אחד והשיקולים שלו אם הוא החליט להכנס לזה הוא יודע למה הוא מספיק גדול כדי להחליט לבד בלי שאף אחד יכנס לו לכיס לוגו חמוד יום טוב. |
ציטוט:
אני פשוט חושב שאופיר הוא מעצב תותח והוא יכול להשיג הרבה יותר מזה... |
ציטוט:
|
אוקי, רק להבהיר כמה דברים :)... דבר ראשון תודה לכולם על התגובות..
בקשר להצטרפותי לשחר.. - אני לא מדבר עם שחר.. אין לי שום קשר איתו, ושום סיכוי שאשתף איתו פעולה.. אני עובד עם אורי, מנהל האתר, - שחר ממש לא מעניין אותי... העיצובים אותם שמתי באתר, הם עיצובים ישנים שלי, שאני לא מעוניין למכור ללקוחות רציניים, מכיוון ששיניתי סגנון, ורמתי עלתה, החלטתי שאת כל עיצוביי הישנים, אמכור במכירה שכזו, - בקשר לאחוזים, אין לי מושג מי הטמבל שחישב שאני עולה פחות מ2.5 ש"ח לעיצוב, אבל בקטנה... בכל מקרה, עיצובים ישנים שגם ככה לא הייתי מוכר, מוצעים למכירה למטרות למידה, או הקמת אתר, אז... למה לא?.. או שישכבו אצלי במחשב, או שאני ארוויח על כל אחד מהם 200-300 ש"ח... אז.. למה לא?.. :) בכל מקרה, גם עיצוב האתר ישתנה בקרוב.. :) |
ציטוט:
שמח שהצטרפת אלינו אנשים נותנים פה את הדעות שלהם וזאת זכותם המלאה אבל אני לא חושב שאתה חייב למישהו פה תשובות השיקול פה הוא שיקול שלך ורק שלך בתור מישהו שגם עובד בצורה הזאת אני יודע להגיד שיש שיקולים נוספים שלא חייבים לחשוף ערב טוב לכולם דרך אגב..שאתה מתחבר או משהו קפוץ לשיחה :) |
ציטוט:
הוא לא צריך 100 עיצובים כדי למכור ל-100 אנשים, אם 100 קונים את אותו עיצוב... אם הבנת, דבר שני, אל תדבר שטויות, אני יותר ותיק ממך, אני עוד מהפורום הקודם די בתחילתו, כמה חודשים אחרי שהפורום נפתח, ואני לא מכיר את אופיר אישית, אבל אני כן מכיר את עבודותיו ואני יודע כמה הן טובות. |
ציטוט:
אבל זה לא קשור בכלל, אני חושב שאופיר הבהיר את עצמו טוב מאוד למה הוא עשה את זה, ואני מבין אותו, לאחר שהסתכלתי באתר ראיתי שהעיצובים האלו באמת ישנים והרמה שלו הרבה יותר גבוהה מזו שיש שמה! אופיר בנאדם מדהים ומעצב גדול, כל הכבוד לך אופיר! |
אופיר כמה זמן לא ראינו אותך חח,
אמממ יפה מאוד אהבתי, יותר טוב מהקודם. ואגב אני שולח לך עכשיו הודעה פרטית אז תענה חח.. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:32. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ