![]() |
ביקורת על המתכנת יהודה...
פניתי ליהודה לפני כמה ימים...
יהודה מההתחלה היה אמין . נתתי לו אתר שיתכנת לי אותו הוא תיכנת אותו מעולה !! ולא לחץ עלי מבחינה כספית פשוט בנאדם נהדר! הניק שלו בפורום זה: mizrahit-m.net אני ממליץ עליו!!! |
כיף לשמוע.
|
תודה אחי שמח לשמוע שאתה מרוצה!
חג חנוכה שמח:) |
ציטוט:
חנוכה שמח. |
שוב, אני חושב שאתה מדבר על עיצוב...
לפי החתימה שלו רשום "מקודד אתרים ב HTML", HTML זו לא שפת 'תכנות' או 'קידוד', זו שפה לעיצוב הדף ! זה עדיין בגדר עיצוב !!! |
תקשיב .. בהרבה הודעות שלך רשמת שאתה המנהל של פורום חגיגה מזרחית .
המתכנת הזה, שפנית אליו לפני כמה ימים .. עם ניק של הכתובת של הפורום שלך . מה הקטע ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
הוא אמר שהוא פנה אליך לפני כמה ימים ... תפסיקו עם הקטעים האלה ... תביאו ביקורת אמיתית או שאל תביאו . |
ציטוט:
אין לי מה לעבוד עלייך. ועם אתה חושב משו אחר מותר לך. אני יודע את האמת שלי. ואת האמת? הביקורת כאן ממש לא משנה לי. יום טוב:rolleyes: |
מה הקשר?
אכן פירסמתי את חגיגה מזרחית, כי אני מנהל קטגוריה שם. ויהודה מנהל ראשי שם .. אז זה אומר שהוא לא תיכנת לי את האתר?! לא מבין אותך! |
ציטוט:
אז הוא בעצם תיכנת אתר שהוא שלו? והלקוח הוא אתה, "שבמקרה" אתה מנהל קטגוריה שם? :qqb006: :qqb006: :qqb006: :qqb006: :qqb006: מממש "ביקורת" מעולה :qqb009: |
חח אתה ממש קשה הבנה.
קידדתי את האתר האישי שלו. והוא בחר להביא לו ביקורת. זהו מה אתם עושים מזה סיפור עד עכשיו לא הבנתי:confused: זה שהוא מנהל בפורום שלי זה לא קשור..:\ המשך יום טוב |
לא ממש מבין על מה אתם רבים פה.
אבל אם אתה נותן ביקורת כזאת ואומר שהוא מעצב טוב אז נקווה מאוד שזו האמת :) |
ציטוט:
מה לא הבנת?? אשקרה כיתה טיפולית |
עלאאק, יהודה :)
איזה עולם קטן אני מכיר תבן אדם ממזמן :P אחלה איש. מומלץ ! ( אפילו שזה עיצוב ) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:28. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ