![]() |
כיצד לבצע שליחת POSTים כזו?
שלום ,
הפעם אני אשמח דווקא לעזרה ;). אני מעוניין לשלוח טופס פשוט , POST ל URL מסויים . יש לי תיבת טקסט שיש בה קודים , לדוגמא: H575757 HD74346 וכו ... הם מופרדים בעזרת שורה . אני זקוק לעזרה כיצד אוכל לשלוח POSTים של כל קוד בניפרד מתוך התיבה ? אם למישהו יש דרך אחרת לשלוח מקובץ או מתיבת טקסט (אשר הקודים מופריד בשורה או בכל תו אחר שתרצו) POST כאשר כל פעם ערך ה CODE שנשלח בטופס יהיה עם הקוד . מקווה שהייתי מספיק ברור . תודה רבה לכולם !:-) |
אם הם מופרדים בעזרת שורה תעשה explode עם התנאי "/n" לPOST ותריץ לולאה למערך שיצא ומשם תוציא POST לכל קוד שמתקבל אם לא הבנת אשמח לכתוב לך את הקוד
|
בהחלט הבנתי ! , אני בכל זאת אשמח לראות קוד של זה , לא יצא לי להתעסק הרבה עם כאלה דברים . והמון תודה תותח !
|
בבקשה:
PHP קוד:
|
עוד לא ניסיתי אותו אבל זה לא נראה כמו שבדיוק רציתי , התכוונתי שהוא ישלח בעצמו אוטומטית ישר את כל הקודים פשוט בפוסטים ניפרדים .
|
זה היה הכוונה למה שרצית פשוט לא הבנתי את התוצאה הסופית שרצית
|
הבנתי , אם זה מוגזם אני אהיה מוכן לשלם עבור זה אך זה נעשה באופן פרטי . תוכל לעזור לי בבקשה?
|
עזוב כסף אנחנו לא נמצאים בפורום מסחר, תנסה פשוט לפרט יותר מה התוצאה הסופית ואשמח לעזור :)
|
תודה ;)
התוצאה הסופית היא כך, במידה ויש לי 80 קודים שנראים כך : ghfghf77 hjhfjfjhf8 אני רוצי שישלחו 80 פוסטים לכתובת מסויימת עם שם "CODE" וה VALUE שלו יהיה קוד . זה הכל . מקווה שעכשיו זה יותר מובן |
הפוסט ישלח ב GET?
|
ב POST
|
אתה צריך שזה ידפיס את הקודים בדף שאליו אתה שולח?
|
לא , רק שישלח אותם זה הכל , בדף המקורי שאליו אני שולח , יש FORM פשוט שנראה כך:
<form action="http://" method="post" accept-charset="utf-8"> <input type="text" name="CODE" class="form-control center" placeholder="code" style="width:180px;"> <input type="submit" name="submit" class="form-control center btn-success" style="width:180px;" value="vote"> </form> אני מעוניין שזה ישלח מתיבת טקסט גדולה כאשר הקודים מופרדים ברווח של שורה , ויעשה בעצם לולאה שתעצר ברגע שתגיע לסוף התיבה כאשר בכל שורה שהיא תגיע בתיבה ישלח פוסט בניפרד עם הקוד שיש בשורה . |
אתה קורא ב js את התוכן של תיבת הטקסט, מחלק את זה למערך באמצעות split, עובר על כל איבר במערך ושולח עבורו בקשת post מתאימה.
תשתמש ב jQuery אם אתה פחות חזק ב js נקי. |
כן אדיר זה בדיוק מה שבקשתי . דרך היישום של זה היא הבעייתית לא הרעיון.. תודה בכל מקרה
|
לא כזה בעייתי חחח..
אני בד"כ לא נותן כאן תשובות עם קוד, אבל אם אפשר לדחוף ככה גם טכנולוגיות מעניינות אז הנה: http://codepen.io/AdirAmsalem/pen/ylkHA/?editors=101 אתה יכול (וכנראה צריך) להמיר את זה ל- HTML ול- JavaScript כדי להריץ את זה בסביבה שלך, חפש online converters שעושים את זה (או פשוט תעתיק מהסורס של ה- preview). |
אם הבנתי נכון, בעצם כל פעם שתשלח טופס הוא ישלח לך 80 קודים שאתה מגדיר מראש, כאשר כל קוד בפוסט שונה?
|
היי אדיר לאחר שקצת שיניתי שם דברים (שלא את כולם ציינתי פה על מנת לא לחשוף את הדברים שאני עובד עליהם) הצלחתי להגיע לתוצאות טובות , אומנם מעט בעייתי שהדפדפן נתקע אך גם לזה מצאנו פתרון.
המון תודה אדיר !. מאור , כל פעם שאלחץ על הכפתור בטופס שלי , יישלחו כמות הקודים שהדבקתי בתיבת טקסט (בדוגמא 80) ב POSTים לכתובת מסויימת . המון תודה , בקרוב אעדכן פה על פרצת אבטחה חדשה שאני עובד עליה בעזרת זה, פרצה שמאפשרת זיהוי כמעט כל סוגי הקאפצות ועקיפה שלהם . חג שמח ! |
אם הדפדפן נתקע תוציא את זה ל- Web Worker ו/או תשלב איזשהו queue מתוזמן, זה אמור לעזור.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:55. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ