![]() |
למה כל המתכנתים...{?!}
למה כל המתכנתים משתמשים ב-FF {פיירפוקס}, אני לא מבין..משהו יכול להסביר?!
"אם אקפלורר היה בן אדם הייתי הורג אותו" "שונא אקספלורר" מה יש ב-FF, שאין באקספלורר? במה הם שונים?! תודה לעונים. כל אחד שיגיד את הדעה שלו. |
דעות קדומות של "חננות".. =]
ככה אני חושב חחח |
ציטוט:
וזה די מעצבן,אני משתמש בFF כדי לראות את הטעויות האמיתיות שלי (ויז'ואלית) בקוד. |
תאמת? כל מי שמשתמש כל הזמן כל הזמן רק בFF הוא סתם דביל שמשחק אותה וחושב שאם הוא לא ישתמש בIE הוא יעזור להפיל את מיקרוסופט =\
|
תאמת,
אין לך הרבה מה לעשות ככה זה התחיל.. הff הפך להיות פופולאי כי הוא קוד פתוח והרבה אוהבים את זה... אבל יחד עם זאת הוא מפונק, הוא רוצה שהקוד שלנו (המתכנתים) יהיה תקין על מנת ויוכל לקרוא אותו. לאומתו, הIE הוא חמוד ונחמד =] שכל קוד הוא קורא =] |
ציטוט:
יש עוד דעות אחרות?! ומה הקשר לשנאה?? ראיתי אנשים פשוט מתעבים IE.. |
זה לא קשור למתכנתים ..
אני עוסק בתיכנות , ואני לא סובל את FF , הכי נוח וטוב לי IE . |
ציטוט:
|
"כל המתכנתים"???
אני משתמש באקספלורר כבר שנים רבות. לדעתי, פיירפוקס הוא דפדפן פרימיטיבי, שחסרות בו הרבה יכולות חשובות, וגם כן, הוא מתיימר שהוא עומד בכל התקנים, אבל בפועל... הוא לא. |
הכי כיף זה FF ..פשוט נוח מאוד ,יש טאבים....
יש כל מיני אופציות וסקינים |
ואני מתכנת ואני משתמש רק באקספלורר יש כאלה ויש כאלה זה לא אומר שכולם ככה.
|
איזה הכללות...
וזה צריך להיות הפוך, מתכנתים צריכים לעבוד ע"פ התוצר. ורוב המשתמשים הבייתיים משתמשים בIE, כך שצריך שיותאם בעיקר ל IE. FF וכל שאר ההתאמות למינהם זה עבור שאר הייצורים שחורשים על מחשבים ורוצים להיות שונים :). |
FF גועל נפש
לא אהבתי אותו אז מחקתי אותו והוא דפק לי תIE אין על IE |
ציטוט:
|
ff סתם מעצבן הרבה סקריפטים לא עובדים שם, אני אישית אוהב יותר את explorer לא משנה מה יגידו עליו הוא הכי טוב
|
אני בעיקרון עובד עם אקספלורר.
אבל תמיד כשאני מסיים עבודה אני בודק עם פיירפוקס לראות שהכל תקין:D אפשר לומר שפיירפוקס זה הכלי תיקון שגיאות שלי:p |
עכשיו ברצינות, תנו לי משהו אחד ש-FF יותר טוב מ-IE .
ואל תגידו לי "באגים" כי אתם יודעים טוב מאוד שיש מילארדים של אנשים שלא מבינים במחשב, והם באינטרנט עם Explorer ולא התלוננו אף פעם . |
אני משתמש רק בIE..
|
אני רק ב FF...
אני לא שונא או משהו אחר את IE, פשוט אני משתמש כבר הרבה מאוד זמן עם FF, הוא נוח לי, כל הזמן יש PLAGINים חדשים, יש תבים שהם לא תוספת של MSN, יש עוד כל מני פונקציות מיוחדות שאין ב IE שעוזרות מאוד. הוא מדגיש את קוד המקור לפי דבעים שזה נוח לי בתור תכנת ליראות את הקוד ולחפש בו בעיות יש בדפדפן(אני מדבר על ה צ"ל). בקיצור אין על FF, אבל אין לי בעיה גם עם IE, רק שהוא נתקע לי כל הזמן וזה מעצבבבןןן! |
בוא אני יגיד לך דבר כזה
הרוב שונא את מיקרוסופט והרוב משתמש בו כל מי שמשתמש בפייר פוקס בוינדוס הוא סתם אחד שמתלהב ה"שנאה" שנוצרה זה בגלל אנשים קנאים שמקנאים במיקרוסופט שמרוויחים כסף ביורש |
אבל זה אידיוטי "לשנוא" את מיקרוסופט...
נו באמת\: זה נשמע כזה מעפן! הרבה היו רוצים להחליף את ביל-גיטס אפילו "שונאי" מיקרוסופט. |
יש לך פה, הסברים מה היכולות שלו ולמה הוא מומלץ.
http://www.mozilla.org.il/firefox |
לפי מה שאני רואה רוב האנשים בכלל משתמשים בIE חח אבל "הסטיגמא" היא שFF הוא יותר טוב ובלה בלה בלה...היחידים שמשתמשים בFF זה מתלהבים ומתלהבים שהורגלו :P
IE רולז אבל כן אני משתמש בFF בשביל איתור באגים :) |
משתמש בIE...
פעם ניסיתי FF...דפק לי כמה קבצים...מאז לא נוגע בו. יום נעים. |
אצלי - אין ספק שפיירפוקס הוא דפדפן הרבה יותר טוב מ-IE.
IE מזווית העין שלי סתם פיתוח של משהו שולי במיקרוסופט - חוסר השקעה. לאומת זאת, FF רואים בזה השקעה. אל תתחיל להדביק עליי כל מיני תווית ושטיות כן... אתן לכם דוגמאות אישיות שלי: אני משחק במשחק דפדפן שדורש 350 קליקים עבור שחקנים וזה..(משימה לא קלה שכבר הפסקתי לפני כמה שבועות) בדרך כלל כשהשתמשתי בIE הדף נטען מאוד לאט ולקח לי להצביע לכולם (עם תשומת לב מרבית) כ-15 דקות לסיים את ההצבעות, אך ב-FF לקח לי רק בסביבות ה10 דקות! לא יודע למה - לא אכפת לי, לא אכפת לי שחזירים יעופו ופרות ירקדו. דבר נוסף - נכנס לי ווירוס לפני מספר שבועות שיתק לי תמחשב עשה בעיות, קיצור נפנפתי אותו בעזרת כל מיני תוכנות.. וחזרתי לתפקוד אך נשארה לי בעיה משמעותית והיא שלא הצלחתי לשמור קוקיז בדפדפן IE... לא משנה מה עשיתי תמיד הייתי צריך להתחבר מחדש לפורומים וכדומה... אך הדפדפן FF התגבר על הבעיה משום מה.. אין לי שמץ של מושג איך אבל התגבר... אך למרות זאת אני גולש בIE בגלל שזה הרגל, וגם לפעמים בFF (בשביל משחקי הדפדפן). נ.ב סיפרתי מפה סיטואציות שלי - מה שקרה שלי, אני לא פה כדי לטעון מי יותר טוב מה יותר שווה וכל השיט הזה... |
אני כבר מספר שנים גולש עם Maxthon (לשעבר myIE2) והוא מבוסס על ליבת אקספלורר והוא הדפדפן הכי טוב שיש מבחינת אפשרויות (טאבים, קיצורים, פלאגים וכו').
אני עם פיירפוקס רק כדי לבדוק את תקינות האתרים שאני בונה, לא יותר מזה. |
אני אישית מתכנת ואני חושב בידיוק ההפך, אני שונא שונא ff,
כל הקודים הפתוחים למינהם יכולים ל***** לי ת'***. |
ציטוט:
שמעתי עליו לא מעט, השאלה מה הוא באמת שווה |
תכלס Avant הכי טוב..
myie2 הוא מזכיר לי קצת תפיירפוקס, לא אוהב אותו.. המבנה של אוונט הכי נוח לי (אני לא אוהב את IE הרגיל) ולדעתי, IE עדיף על FF, כי הוא לא הורס אתרים שלא נבנו לפי ה"תקן". גם ככה רוב האנשים בעולם גולשים ב IE. |
ציטוט:
|
כמה תגובות אידיוטיות!!!
A.M.F "תאמת? כל מי שמשתמש כל הזמן כל הזמן רק בFF הוא סתם דביל שמשחק אותה וחושב שאם הוא לא ישתמש בIE הוא יעזור להפיל את מיקרוסופט =\" תודה על המחמאה..מפגר נעים שקוראים לך מפגר? אני מניח שלא.. אז אל תקרא לאחרים גם בשמות כאלה. אני יגיד לך מה, אני עבדתי כל הזמן שהיה לי אינטרנט וזה בערך 10 שנים בIE, השתגעתי כמה זמן לקח לעלות אותו, לעלות דף וכו'.. יום אחד נשבר לי - נכנסתי לאתר של FF והורדתי FF.. פשוט התאהבתי!! זה לא יאמן איזה הבדל ענקי, הדפים עולים בטיל! הדפדפן עולה בטיל! הכל עובד מצויין ומהר ואני בחיים אל יעזוב FF - זה הדבר. IE דפדפן מעמיס. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:58. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ