![]() |
שאלה שקשורה ל PHP
רציתי לדעת 2 דברים
1 איך אניפותח תיקיה ושיהיה לה הרשאה של 777 ואיך אני נגיד לפתוח תיקיה אני יודע ולשים שם קובץ אבל אני רוצה שאני פותח תיקיה ובפנים יהיה קובץ שאני יקבע מה יהיה שם יענו יהיה שם קוד PHP אבל זה נותן לי שגיאה אפשר אולי לעשות משהו שזה יקרא מקובץ שיש לי? |
דבר ברור :\
|
מה לא מובן אחי
לפתוח תיקיה עם הרשאה של 777 ולפתוח קובץ שיש בו קודים של PHP |
include\require
chmode(); |
נו אחי באמת
אני מבקש תקוד של זה חח אני לא איזה סוס כמוך שיודע את כל PHP בעל פה חח נו תן תקוד אל תהיה קשה |
הוא רוצה שזהי צור תיקיה עם הרשאה 777
|
אנשים
עזבו פרשתי מהמערכת הזאת חח עכשיו איך אני מוחק את כל התיקיות שיצרתי בשרת בעעעע זה לא מוחק לי |
כדי ליצור תיקיה עם הרשאות 777 צריך לרשום:
mkdir("dirname", 0777); |
בכדי ליצור תיקיה הכוללת הרשאה 777 השתמש בקוד הבא:
קוד:
mkdir("dirname"); |
נו אחי אני רוט אני מנהל השרת
איך אני מוחק חח וגם איך אני פותח תיקיה בתוך תיקיה |
תעשה להם הרשאות 777 ואז תמחק את כולם דרך FLASHFXP לא צריך קוד PHP בשביל זה
|
ציטוט:
ב PHP אם בתוך התיקיה יש קבצים לא תוכל למחוק ישירות את התיקיה. אז מה שהוא הציע זה לעבור בלולאה על כל הקבצים שבתיקיה ולמחוק אחד אחד ואז בסיום הלולאה למחוק את התיקיה. כמה פונקציות למימוש הרעיון: readdir - קורא את כל הקבצים שיש בתיקיה rmdir - מחיקת תיקיה unlink - מחיקת קובץ וכמובן לולאות :) ציטוט:
|
ברוט תחפש את הקובץ שאתה רוצה למחוק
אם זה תיקייה תמחוק rm -rf foldername אם זה קובץ rm filename |
יש לי רעיון ענק בשבילך! www.php.net
אתה מקליד מילת חיפוש למשל "chmod" בוחר "online documentation [en]" ואופה זה מוצא... נקודה למחשבה =\ |
טל אחי לא הצלחתי למחוק
ואני בכלל לא מצליח לתת הרשאה 777 מה FTP לא יודע למה סעמק :\ |
ציטוט:
איזה מערכת הפעלה זו (של השרת) ? רשמת נכון rm -rf ואז את שם התיקייה? או rm ואת שם הקובץ? שתי הפקודות האלה חייבות למחוק.. :\ |
ציטוט:
rm -rf blabla או rm -blabla |
ציטוט:
אם זה קובץ rm blablalba |
ציטוט:
rm -rf תקף לגבי שניהם אגב, אין ל ךאפשרות למחוק ת'תיקיה כי היא עם הרשאות של היוזר apache רק היזור עצמו.. יכול למחוק עם www.php.net/rmdir ו.. רוט |
ציטוט:
בקיצור, שינסה rm -rf לפי מה שזכור לי, זה מוחק הכל. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:42. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ