![]() |
ביקורת | סיקורים לסרטים
לפני זמן מה פרסמתי אשכול וביקשתי ביקורת לאתר שלי, זה לא שהתגובות לא מצאו חן בעיני או משהו כזה.
לא היו תגובות! ;-0 בכל מקרה, אני מכוון גבוהה אם האתר ומחפש איך לקדם לשווק ומה לשפר להוסיף ולתקן באתר. אני ישמח לשמוע חוות דעת מכל הסוגים והמינים :) סרטים |
ג'יבריש זה לא ממש שפת אם בשבילי...
|
לפי דעתי אתר מיותר עד מאוד,וזה מתבטא בהעתקה והדבקה של סיקורים ממקומות שונים,
לצורך העניין אפשר למצוא את אותם סיקורים בעמוד הורדה של אותו סרט באתרים השונים שמאפשרים זאת,איזו סיבה תהיה לי להיכנס לאתר שלך לקרוא את התקציר להיכנס לאתר שמאפשר הורדה של סרט שגם ככה נותן שם את אותו תקציר? צריך לשנות,לחדש ולא להיתקע באותו מקום כאילו אנחנו מטומטמים. כמו כן האתר נראה רע מבחינה עיצובית ,למרות שהתיכנות נחמד. |
אהלן,
שנכנסים לאתר הדבר הראשון שאמור למשוך אותך להישאר זה העיצוב, בגלל זה אם אתה מכוון גבוה עם האתר רצוי שתשקיע בעיצוב ואח"כ תוכל להתקדם הלאה. בנוסף, אין באתר איזה פיצ'ר או משהו שונה משאר האתרים בתחום שמייחד אותך. האתר בסיסי מאוד, קח דף ועט ותתחיל לרשום לך רשימת תוספים \ שיפורים לאתר שיוכלו להרים את האתר לאוויר. ביקורת בונה נטו, בהצלחה@! |
אוקיי, אז התכנונים העתידיים שלי הם כאלה:
לעבור ל utf-8 להוסיף מערכת תגובות facebook אולי גם קבוצה בפייסבוק מממ ואני יחשוב על עוד משהו בטוח יש לי שאלה גם מבחינת קידום עדיף להציג את הטריילר מתחת לסיקור? כי כרגע זה עובד ע"י לחיצה על "צפייה בטריילר" שזה מחליף תוכן בטבלה. |
שלום. אני ממליץ לך לשנות במהירות את עיצוב האתר, לא מושך וגולש ממוצע יחפוץ לצאת מהאתר ברגע שייכנס אליו. בנוסף, נסה שיהיה משהו ייחודי באתר. כלומר? סיקורים ייחודים, המלצות, טריילרים שתפרסם לפני כולם- משהו שכולם ידעו שצריך וכדאי להגיע לאתר שלך. בהצלחה רבה!
|
אני יעבוד על העיצוב אני ילך על אותו העיצוב, בהיר יותר.
טיפים לשיווק וקידום, שדרוג האתר? |
הכותרת למעלה איפה שהתפריטים אהבתי אבל באמצע העמוד לא אהבתי את הצבעים
ממליץ לשנות לקצת צבעים אחרים |
אני לא רואה טריילר או משהו
|
מעל הסיקור יש צפייה בטריילר ..
|
מבנה האתר - אינו נוח לגולש, התצוגה גורמת לגולש לצאת במהרה מן האתר עקב חוסר נוחיות לעין, האתר לא מובנה בצריכים המותאמים לגולש לפי דעתי.
אתר כזה צריך השקעה רבה, ממליץ לך ללכת על סגנון עיצוב אחר, בהצלחה רבה. |
אתר מאד פשוט ולא רואה כל סיבה שגולשים יגלשו לאתרך מסיבות מאד ברורות.
המראה נראה לא טוב ואינו נוח למשתמש. הסיקורים אינם מפורטים. בהצלחה |
|
אינני מבין לאן אתה חותר... בשביל מידע וסיקורי סרטים יש את האתר המוביל IMDB. איזו סיבה יש להיכנס לאתר כזה? האם אתה מציע משהו מעבר למה שיש באתר IMDB? נראה לי שההפך הוא הנכון.
|
חבר'ה, אני מחפש צבע רקע מתאים.
אתם מוזמנים לעזור: בנתיים לפי דעתי אני ילך על EEEEEE. http://www.seretdb.info/V3/?bgcolor=EEEEEE |
מה המטרה באתר? לתת סיקורים?
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:38. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ