![]() |
מבקש ביקורת על עיצוב פורטל ילדים ונוער.
שלום לכולם,
בעתיד הקרוב [חודש וחצי- חודשיים] עשוי להפתח פורטל ילדים ונוער. כרגע נכון לעכשיו הסתיים עיצוב כל האתר הכולל 13 דפי PSD. לפניכם הדף הראשי של האתר. http://up355.siz.co.il/up1/d55mi4ymwym2.png כל הזכויות שמורות לאתר www.Starkid.co.il |
נחמד. קצת מוגזם בצבעים.
|
אחלה עיצוב חבר, לעומת זה שרשם למעלה - לפי דעתי הגיוון הרחב בצבעים הוא מעולה דווקא בגלל שזה פורטל לילדים.
|
נראה טוב.
^^ כמו זה שמעליי אמר הצבעים מעולים בגלל שזה פורטל לילדים |
נחמד מאוד
|
בגדול זה דיי נחמד :)
לא כל כך אהבתי את הפאטרנים שלך.. הםן נורא מיותרים ולא מקצועיים. הלוגו כנ"ל- אין לו כל משמעות מבחנתי, טקסט כבר יותר טוב. אני חושב שהטעות שלך היא שאתה מעצב ל-1999.. ושאתה מזלזל קצת בילדים של היום.. אתה צריך כפתורים גדולים, משהו שיעבוד טוב על טבלאטים(כי היום הילדים חולים על זה). וכן, ערכת צבעים! גם לאתר צבעוני יכולה להיות ערכת צבעים. בקיצור- העיצוב שלך הוא 1999.. אולי כדאי שתתחבר קצת לסגנון יותר.. עכשווי |
ציטוט:
|
ציטוט:
שזה כמובן של טיפו עם המון פלאש ותזוזות לא משהו שהייתי רוצה שיפריע לקהל היעד בעיניים. כאשר אני למשל לדוגמא נכנס לאתר כמו טיפו העיניים שלי מתבלבלות ויש תחושה שעדיף פשוט ללחוץ על איקס ולצאת מהאתר. אם לא התאוצה של הגולשים הראשוניים בתחילת טיפו לעולם הם לא היו היום מה שהם היום. אבל מצד שני מבין את הכוונה שלך :) |
נחמד יפה מאוד אני אישית אהבתי זה פורטל לילדים הצבעים אמורים להיות ב"טוב טעם"
|
אהבתי מאוד בהצלחה!
|
לדעתי טיפו מעוצב בצורה גרועה... ואמרת שגם אתה רוצה לברוח משם..
אז למה להעתיק ממישהו שעשה עבודה גרועה ופשוט יש לו מזל ושם? נ.ב טיפו זו דוגמא מושלמת ל1999 |
ציטוט:
|
נראה טוב... בהצלחה
|
הביצוע יפה מאוד, מבנה האתר לטעמי כבר לא ראוי, המבנה משעמם ומשדר רוטינה קבועה ומוכרת שחוזרת על עצמה, מכיוון שהאתר מעוצב למען ילדים הוא צריך להיות יותר חופשי ולנסות להתחבר למחשבתם של הילדים.
|
ציטוט:
קשה מאד להגיע לזה אגב :P |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:08. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ