![]() |
תביעה ייצוגית נגד אבי ג'אנח (לואדס) loads
שלום חברים,
קודם כל מנהלים מצאתי לנכון לפרסם הודעה זאת בפורום זה , אם יש פורום מתאים יותר אשמח אם תעבירו. ועכשיו לנושא, לאחר המתנה של 5 חודשים לתשלום חוב על ידי אבי וללא שום מענה החלטתי לפנות לבית משפט , להפתעתי גיליתי שלהרבה אנשים מהפורום יש בעיות עם אבי / לואדס. אז ככה , כרגע יש בערך 4 אנשים אשר מצטרפים לתביעה , לי אישית חייבים כסף ועל זה התביעה שלי. מי שרוצה להצטרף / לברר מוזמן להצטרף. מנהלים / מי שיודע אשמח לקבל פרטים על אבי , ח.פ , תעודת זהות כתובת וכו'. מנהלים אשמח לשלוח לכם צילום של העברת תשלום לידי אבי + התכתבויות במייל. מיותר לציין שלא קיבלתי שום קבלה. |
|
לואדס היא חברה בע"מ
מה שאומר שגם אם תרצה לתבוע אתה צריך לתבוע את החברה ולא את אבי באופן אישי |
תראה את אבי באופן אישי על סוג של הונאה כי העברתי כסף בכלל לחשבון בנק של חברה אחרת שלו גלא פתרונות
|
ציטוט:
http://havarot.justice.gov.il/Compan...x?id=514597442 |
אני מאוד מקווה שזה יצא לפועל ..הבנאדם הזה אין לו גבולות
|
ציטוט:
|
גם גלא פתרונות היא חברה בע"מ
כל עוד אבי לא קיבל כסף לידיו הוא מוגן מתביעה |
אין לו גבולות אני מאמין של 10-15 אנשים בפורום כאן נתקלו בבחור בקיצור תעשה מה שצריך
|
לפי מה שלי נאמר כשניסיתי להשיג אותו בערבות בעיות שונות בשרת, החברה כבר לא שייכת לו.
החשבונית האחרונה שקיבלתי מהם היתה באפריל על שרת וירטואלי ל3 חודשים - מיותר לציין שחשבוניות משם קיבלתי אחרי הודעות מייל רבות. |
ציטוט:
החברה שייכת לו במקצת עדין אני מכיר כמה לקוחות שלו.. אני בכלל לא קיבלתי חשבונית שהייתי עוד עובד מולם הגשתי תביעה במס הכנסה ועוד אחד מגיש עכשיו נראה מה יעשו עם זה בחיים לא קיבלתי מהם חשובנית שנה וקצת של עבודה מולם.... |
*צונזר*
|
סיפור קצר וקולע על העסקים שלי עם אבי, שי וכל התומכים שלהם אשר פשוט לא יודעים איך לנהל עסק ומעבר לכך, לא יודעים להתנהג ללקוחות.
כאשר היו בעיות(והיו אין ספור בעיות עם כל השרתים מהם) לקח לחברת לואדס היקרה, שבועות לענות על מיילים שלא לדבר על לקבל את השירות שמגיע לי. KVM שרכשתי לפני חמישה חודשים עדין אין לי גישות אליו, כרטיס ראם שנרכש לפני חמישה חודשים, לא הותקן עדין. כל פעם איתם "מחר, עוד שבוע, בסוכות, עוד חודש" וכאשר כבר לא היה מה לומר היו אומרים "כשיהיה אז יהיה". אין סוף נפילות(ביניהם נפילות של 10-12 שעות), יש תמיכה רק במיילים שהיא פשוט נוראית, "התומכים" אשר מגיבים במיילים - מגיבים בחוצפה בטענה שהם לא חייבים כלום ללקוח. ביקורת רעה לואדס, ביקורת רעה אבי ג'נח, ביקורת חריפה על לואדס. כמו שאמרתי בטלפון, אני לא מוכן לזרוק את כספי על קרן הצבי. |
במקרה הזה לא תהיה תביעה ייצוגית. מדובר במספר קטן של נפגעים ובסכומים שמתחת ל-1000 שקל,
מי שרוצה, יגיש תביעה בשמו נגד האיש/חברה. טיפ קטן - כל הקודם זוכה, כל עוד נשאר משהו בקופה. |
ציטוט:
לפי הבנתי מדובר בחברה בע"מ שלקחה על עצמה אחריות על LOADS או משהו כזה.. אם זה נכון, כנראה שהחברה המקורית תצתרך לקחת על עצמה להחזיר את הכספים, ובמידה וזו חברה אמיתית ולא פיקטיבית (שקשה לי להאמין שזו אחת שמחפשת לדפוק אנשים שכן אני יודע שקיימת שנים), הרי שלא תכריז על פשיטת רגל רק כדי לצאת מהחזרי תשלומים ללקוחות שאני בספק אם יעלו על 10 אלף ש"ח. במידה והיה ניסיון עקיצה אגב, ומצליחים להוכיח את זה בבית משפט אפשר גם לתבוע את האדם הפרטי ולא את החברה (כלומר הבית משפט יאשר לתבוע את האדם הפרטי ולא את החברה בע"מ כי אין לה כלום) - אבל כאן לדעתי מדובר על סכומים יותר גדולים... |
ציטוט:
שעה של עו"ד בבית משפט עולה $$$, אתה תובע חברה בע"מ ולא אדם פרטי, אז אתה לא יכול לתבוע בבית משפט לתביעות קטנות, כלומר, בשביל להחזיר 1000-2000 שקל שהפסדת, תצטרך להשקיע פי 5-10, תעשה 1+1, תעכל את זה שנעקצת ותמשיך הלאה. עם כל הצער שבזה, להתמרמר ולהפיץ רעל רק יפגע בך יותר בשורה התחתונה. ואני אומר את זה בתור אחד שנעקץ בעבר. |
אני יודע שיש מלא אנשים שלא קיבלו חשבונית מהחברה הזאת אני אחד מהם.. זה יותר כואב בהרבה דפקו אתכם ? במילה קצת גסה תחזירו! או תמשיכו קדימה יש עוד אנשים לעבוד איתם אפשר גם לסגור דברים מאחורי הטלפון.
|
אני איתך.
|
אני מכיר מישהו שנעקץ ממנו ב1500 ש"ח.
בקיצור זה בנאדם נוכל, וחבל שיש כאלה כאן בארץ. |
חברים אני לא יודע מה איתכם אני גם לקוח של החברה
עקב כל התגובות שראיתי פה ביקשתי החזר כספי שילמתי לפני חודשיים ל3 חודשים נשאר לי חודש אחד ביקשתי החזר של היתרה על סך 350 ש״ח וקיבלתי ללא שום בעייה ישר לחשבון הבנק. ועכשיו אני מחפש שרת בחברה חדשה. תדברו עם לירן הוא כרגע מנהל את החברה. או שתתבעו את החברה או שתפסיקו לחפור :) אם מישהו צריך עזרה לדבר עם לירן הוא מוזמן לפנות אליי בפרטי. עידן דניאלי. |
אני מאמין כי לא נשאר מקום לספק בנוגע להתנהלות החברה בכלל ואבי בפרט.
אך כדי להסיר כל ספק, לפני כמעט שנה הייתה לי גם התנסות לא נעימה ברכישת שרת VPS מאבי, נאלצתי לרדוף אחר הבחור שבועיים לאחר ביצוע התשלום כדי לקבל פרטים לשרת - שלא נדבר על הקבלה שלא הייתה ולא נבראה. החלק האירוני בעניין, הוא שההחלטה לרכוש שרת ממנו הגיעה לאחר קריאת המלצות טובות עליו בדיוק בפורום זה. אין לי שום כוונה להתעסק עם העניין הזה מכיוון שבסכומים האלה עדיף לשכוח ולהמשיך מאשר לבזבז זמן, אבל בשביל הבאים אחרי - ממליץ לבחור בחברה יותר מקצועית. |
ציטוט:
|
אני כנראה היחיד שלא מבין על מה כל המהומה, אני מאחסן אצל loads הרבה אתרים במשך כבר יותר משנה, כן יש פעם ב נפילות אבל הם מטפלים בהן, תמיד יש מענה מהיר במערכת תמיכה, והמחיר לגמרי שווה את התמורה.
ואף אחד לא איים עלי להגיד את זה או שילם לי. |
ציטוט:
קיבלתי את הכסף לאחר מייל אחד ותוך 24 שעות. חוץ מהפחד לאבד את הכסף בעקבות התגובות בימים האחרונים, למרות שכל החברה שם התחלפו, הכל היה מצויין בתקופה שהייתי לקוח. |
יש לי לקוחות שמאוחסנים אצלם, ואני מרחם עליהם מכיוון שזה פשוט איום ונורא. אין מצב שבשבוע אחד האתר שלהם לא ייפול.
|
ציטוט:
|
נפגשתי איתו לפני כחודש בתלמי אלעזר כדי להוציא שרת של לקוח, הייתי צריך להוציא עוד 5 שרתים של לקוח אחר מנטוויזן אבל הוא התחמק בתירוץ שאין לו זמן.
|
ציטוט:
לירן - liranv@jla.co.il |
מישהו יודע מה קורה איתם ? הכל היה טוב ויפה אני מחזיק אצלו שרת VPS (שילמתי מראש לשנה לפני יותר מחצי שנה)
ופתאום בשבוע האחרון נפילות בלי סוף , מערכת טיקטים לא עובדת הפלאפון שהיה להם לא פעיל אני לא מבין מה הולך פה... |
ציטוט:
|
לא חושב שתביעה ייצוגית תעזור כאן.
להבא רק ללמוד לקח זה הכל. |
שמעו בבית דין זה ככה גנבו מימך שקל ? גנבו מימך כמו מיליון שקל זה לא משנה למשטרה כמה גנבו מימכם או לבית משפט עם יעשו משפט יצוגי של 4-5 אנשים לפחות גם בן אדם אחד לבד שיביא הוכחות יזוכה בכמה אלפי שקלים בתיבעות קטנות עד 5 אלף בתביעות גדולות מה שלא אפשרי לעשות לבן אדם אלה לחברה עצמה הייתי מציע לכם לרדת מהעניין ם יש לכם כוח למלחמות יש לכם אצלו שרתים תקועים או כסף שהוא חייב הייתי תובע עם גנבו לכם 150 ש"ח דלגו קדימה אין טעם להלחם מלחמות עורך דין כמה אלפים לפתוח תיק שלא לדבר על תביעה קטנה ועד שיש משפט לוקח עד 10 חודשים לפעמים שנה שלמה.
|
תחום האחסון האתרים (בצורה הפשוטה שלו) פשט רגל ממזמן.
ה POST הזה הוא ההוכחה לכך. |
לא מסכים איתך,
שום תחום לא פושט רגל כשאתה מאמין בשירות ונותן שירות מהלב בלי חארטות והתחמקויות. כל עסק שתפתח ולא משנה איזה תחום של עסק, תן שירות, תן אמינות, תן מחירים ראויים או אפילו יקרים אם אתה חושב שהשירות שלך שווה ואתה תצליח... שום תחום לא פשט רגל. אני מכיר בעלי חברות אחסון אתרים שהמחזורים שלהם נעמדים ב 6 ספרות בחודש... הכל תלוי מה אתה נותן ללקוח. לצערנו בארץ התודעת שירות של בעלי החברות הוא על הפנים, רובם מרגישים כאילו חייבים להם אבל בעצם כנראה לא מבינים שהלקוחות בסוף הם אלו שנותנים את המשכורת החודשית. ובנוגע למה שנאמר פה בדיון הזה.. דפדפו הלאה.. חבל על האנרגיות. |
ציטוט:
אני מועסק כבר כ-7 שנים בחברת אחסון, עושה שכר יפה, החברה עובדת טוב.. לא תשמע אותי מתלונן. |
אוקיי חברים עדכון קטן את מי שזה עדיין מעניין.
לאחר אין ספור ניסיונות להגיע לפשרה בנושא (עם אבי ולואדס) הוא ממשיך בנוהל של "יום יומיים" לכן כל הטפסים מוכנים , נשלחו מכתבי התראה לפני תביעה וביום חמישי הקרוב תוגש תביעה :) אעדכן לגבי התפתחויות. |
שלחתי לך ה"פ,מקווה שתענה בהקדם.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אולי זה מצלצל לך באיזה פעמון אבל אבא שלי שילם לי על האחסון הזה. חבילה של 1gb אחסון 40gb תעבורה ומסד נתונים אחד ואולי אם אתה זוכר הייתה בעיה עם הפלסק ואמרתם לי שאמורים להגיע רשיונות חדשים והאחסון שלי מעולם לא חזר. אני אדבר עם אבא שלי היום ואחפש לך את ההוכחת תשלום הזאת, מעניין לאן זה יתפתח משם. אני ממש לא רוצה להגיע עם זה לבית משפט - בשביל ה 40 שקל שזה עלה לי אני וויתרתי על זה. אבל כואב הלב שאתה מאיים עליי בהוצאת דיבה כשאני שילמתי על שירות שלא קיבלתי. |
ציטוט:
ואם יהיה לך עכשיו הוכחת תשלום , זה כבר מעבר לזמן הנורמלי (7 חודשים מאז שהתבקשת לספק הוכחת תשלום) שלקוח צריך לספק את המידע שהוא התבקש לספק. שוב , בשביל 1 דולר לחודש , לא נקלקל את השם של המותג של WinnerServ LTD , היינו מבצעים לך Refund אם לפני 7 חודשים היית מספק את הוכחת התשלום. עכשיו הזמן חלף. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:15. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ