![]() |
[PHP+JavaScript] בעיה עם settimeout ועוד
שלום.
יש לי את הקוד הזה בדף PHP שלי (כן ניסיתי לדחוס לכמה שורות בודדות): קוד:
echo '<script language="JavaScript">function st() { קוד:
echo '<div id="tm"></div>'; בנוסף, שאלה למתכנתי ה-PHP המתקדמים יותר מביניכם - האם יש דרך נכונה יותר לכתיבת העמוד? כלומר, האם אתם כותבים בעקרון את העמוד כעמוד HTML רגיל, וכשצריך מוסיפים PHP, או (כמו שאני עושה כרגע) - כותבים הכל ב-PHP וכשצריך HTML או דברים אחרים, עושים echo? תודה. |
מה עם איזה תגי head? קיימים בדף?
עריכה: שמת בטעות עוד גרשיים..זאת הטעות שלך...תסתכל על סוף השורה איפה שהgetElementByID (שאמור להיות getElementById....וזאת עוד טעות)...(רמז..אחרי הS יש גרשיים מיותרות) |
יש לי את זה ב-checkauth.php -
(שמצורף בתחילת העמוד) קוד:
echo '<html><head><link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" /><title>Random title :)</title></head>'; |
ציטוט:
אגב, בקשר לשאלה שלך...אתה יכול לעבוד איך שבא לך...אבל בכל דרך שאתה עושה (אפילו איך שעכשיו) תשתדל לעשות קוד מסודר. במיוחד כשאתה מבקש עזרה.. |
ציטוט:
כן, תודה. לא שמתי לב לזה באמת. עכשיו, השאלה היא מה זה מסודר? תוכל להראות קוד של מישהו שנחשב ל"מומחה" ב-PHP? |
ציטוט:
|
אני לא מומחה, אבל אני הייתי רושם את זה ככה:
קוד:
<script language="JavaScript"> |
כן, פרשתי בינתיים את המספר שורות הללו.
|
דבר ראשון ב-JS יש רגישות גדולה לאותיות קטנות א גדולות אז כותבים בדר"כ getElementById (עם d קטנה בסוף)
דבר שני בדר"כ ב-PHP לא משתמשים בקודים בסימן של גרש אחת(') כי זה סתם מסבך הכל.. או שמבריחים גרשיים מהקוד או שמשתמשים בהדפסה כזאת: PHP קוד:
|
אני הייתי גם מגדיר את הפונקציה ct() לפני st() ..
לא יודע עם ב JS זה משנה אבל יש שפות שבהם זה חשוב.. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:58. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ