![]() |
ציטוט:
|
אולי אחד הדברים שיותר מרתיחים אותי בחיים, הם האנשים שבאים ומוציאים נושאים מהקשרם ותופסים אותך על הקטנות.
ציטוט:
פתאום, כשלשנינו יש עסק (לך את URL.co.il ולי את uptime.co.il - אלמנט התחרות)חשוב לך ביום מבורך שכזה שהאמת יוצאת לאור לבוא ולהוציא ספאם טהור על משפט שכתבתי ? באמת חבל. ציטוט:
לפני שנתיים, כשניהלתי "פרוייקטים" של תרגום מערכות פורומים, לא חשבתי אף לו לרגע אחד שאנהל ואקים עסק משל עצמי. וזה מה שהתכוונתי להגיד. ציטוט:
יש פה נושא שלם שמדבר על עניין אחד, ואתה מתייחס לנגזרת של הנגזרת של התגובה ? באמת - תעלה את המונה שלך בהודעות אחרות, ולא בהודעה הזאת. אבקש לחזור לנושא בבקשה, מספיק עם כל הסטיות האלו. |
ציטוט:
איפה בדיוק רשמת? אוליי לא ראיתי? כל מה שראיתי זה הודעות שלך שאומרות, מי השפוטים של מי. לא רשמת את זה בצורה שאני רשמתי את זה, הנה אפילו אמרו לי שזה ספאם טהור. |
ציטוט:
זה לא מאובטח ולא כלום! אני רוצה לרכוש דרך החנות המאובטחת שנמצאת באתר שלהם, מה שפעמיים לא הצליח לי! |
ציטוט:
|
ציטוט:
איך אנשי עסקים ישראלים מפעילים אתרי הימורים בחו"ל למרות היותם ישראלים (שחל עלייהם החוק הישראלי). מה הקונץ שלהם ? |
ציטוט:
מה לא הבנת באי מייל שלהם! לא מאובטח? שלח להם בפקס...אין יותר מאובטח מזה..אלא אם כן מישהו יושב על הקו שלך ומיירט את הפקסים והשיחות שלך. ותאמין לי....GMAIL זה אולי האי מייל הכי מאובטח שאני ראיתי....אז פשוט תחסוך...אלפים ואולי מאות אלפים עברו את התהליך הזה של השליחה של הצילומים....אז פשוט תחסוך..אם לא בא לך לקנות או לפחות לא בא לך לקנות משם..פשוט תגיד את זה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
די למה אתה "מגעיל" ? זה קשור לדיון מאוד ! מדובר ברמאות והכל + על עידן בחיית אחי אני רואה יש לך משהו נגד אורי ? וכן אני שפוט :) אני מקבל SMS על כל פעם שאני בעדו LOL ואממממ לאוהד יש לי שאלה אני שילמתי לך שאתה תביא לי דומיין הפקדתי לך לבנק כסף אבל הבנק גנב לך אותו מה אתה אומר על זה ? ותאי אתה צריך ללמוד לדבר עם "מנהלי" טיפה עם יותר רמה ! שלום רב . שמי תאי ואני אשמח אם אוכל לקבל מידע על הפרטים הבאים : אם יש חוק האוסר על ... אם ובמקרה נקלעתי למקרה של מירמה (איך שכותבים סורי אני ילד רחוב) מצד לקוח שלכם ... אשמח לפרטים .... בברכה תאי שם משפחה אפשר להוסיף פרטים עליך וליצור עימך קשר ! |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:31. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ