הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   שאלת המיליון - למה לקנות שאפשר להוריד? (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=59350)

mayden 26-01-08 21:57

זה הכל קטע של חינוך מהבית - שכל אחד "יישם" את כל מה שלמד בבית.

נ.ב
איך כל נושא בפורום דיבורים בהוסטס מגיע.. איכשהו לדיבורים על אמונה, על ה' ועל ה"הלכות" למיניהם. תגידו, לא נמאס?

H92S 26-01-08 22:01

מצטער אבל זה קשור...כי אם לא הלכה אז למה לי לא להוריד? ואתה רומז שלהוריד זה חינוך מקולקל? אז אני אומר שלא להוריד זה חינוך מקולקל (שוב פעם,ציניות)
עריכה: WTF? באתר שלך יש הורדות של נמלטים אז איך אתה מדבר על הורדות בכלל בצד השלילי? (זה הזמן לומר שיש לך אחלה אתר רק שהוא נראה זוועה בFF)

עמרי שוסטר 26-01-08 22:09

אי אפשר לעשות הרבה מעבר להבעת דעתך, וזה מבאס.
ד"א הנושא הפך לאחד משעשע, ובקלות יחסית. |Lol|

H92S 26-01-08 22:10

חח עמרי מה אתה עוד רוצה לעשות חוץ מלהביע את דעתך,בשיא הכנות הבנתי שאתה נגד זה אבל אם תראה מישהו מוריד אתה תלך תלשין עליו? ועל אתרי הורדות?

Elad-A 26-01-08 22:12

ציטוט:

נכתב במקור על ידי H92S (פרסם 603817)
מצטער אבל זה קשור...כי אם לא הלכה אז למה לי לא להוריד? ואתה רומז שלהוריד זה חינוך מקולקל? אז אני אומר שלא להוריד זה חינוך מקולקל (שוב פעם,ציניות)
עריכה: WTF? באתר שלך יש הורדות של נמלטים אז איך אתה מדבר על הורדות בכלל בצד השלילי? (זה הזמן לומר שיש לך אחלה אתר רק שהוא נראה זוועה בFF)

לא זכור לי שהוא ציין איפשהו שהוא מדבר על הורדות בצד "שלילי"...

H92S 26-01-08 22:13

מצטער אם הבנתי לא נכון אז מה שהוא אמר אבל זה נשמע כאילו מי שמוריד הביא איתו מהבית משהו מקולקל,אם הבנתי לא נכון אני מבקש את סליחתך

Kuchi 27-01-08 03:43

TelecarT
למה לרצוח אנשים בGTA שאפשר במציאות ?
אתה משווה ?
למה לגנוב לתינוק סוכריה ולירצוח מוכר מכולת ?
אתה משווה בין דברים שונים !
זה לא אותו דבר !
בן אדם שהוריד משחק (שלא כחוק) לא אומר שהוא גנב אוטו או יגנוב אוטו כן ?
יש שוני בינהם

ולפותח הדיון
תראה אני לא אשקר אני הורדתי בחודשיים האחרונים יותר מ 150 ג'יגה משחקים וסרטים (כי לקחתי לבסיס למחשב :P )
ואין לי כסף לאיזה 300 משחקים שיש לי שם ו 50 סרטים שיש לי שם ואם זה היה חוקי זה יותר מ 20 אלף שקל :X
ככה שאלוהים יודע !

אבל מצד שני אם היה לי תכסף גם לא הייתי קונה :\ כי זה בחינם ושאתה רואה בחינם אתה מתסתנוור איך שלא כותבים
בכל מקרה שאני יכולתי קניתי למשל קריסיס יש לי חוקי קאונטר יש לי ובתוכו גרי מוד 10 שעולה כסף COD4 ופלאט אוט ועוד מלא משחקים שכן נתתי לעצמי רשות חחח
ככה שכן יצא לי לקנות וזה יקרררררררר ותאמת שקניתי הרגשתי כזה טוב !!! שבאמת עשה לי את היום לדעת שקניתי משהו חדש
אבל נגיד ואני רוצה לשחק משחק ואין לי כסף ? מה אפשר לעשות ? בחיית !

אני מסכים עם זה שאסור להוריד אבל אי אפשר לעשות נגד זה כלום !
תמיד יהיה שיתוף והורדות לא חוקיות !
ד"א
שהורדתי את היותר מ 150 ג'יגה זה שקניתי משתמשים בראפיד שר ומשם ככה שבכל מקרה הוצאתי כסף אבל אני מוריד אז כסף יוצא לי על המשחקים אבל עדיין לא חוקי
אם יעשו משחקם ביותר זול למשל במקום 300 ומעלה שקל 150 שקל יהיה יותר רווחים !
ככה זה
תהנו יש בסיס מחר סוגרים 21 יש אימון לפני אימון גדוד :(

Vadim.K 27-01-08 07:34

ציטוט:

נכתב במקור על ידי עמרי שוסטר (פרסם 603738)
להושיט יד לכיס של מישהו ולקחת לו את הטלפון הסלולרי פשוט באותה מידה, ואפילו קל יותר (ומהיר בהרבה). זו לא גניבה?
חוש המוסר של חלק מהמשתמשים כאן מעוות ברמות לא אנושיות.

יש "הורדה" ויש "גניבה"...אל תשווה.
יש לי סוני פלייסטשן 2, בלי צ'יף(זאת אומרת שאי אפשר להוריד משחקים), ותאמין לי או לא, הסוני אצלי פחות משבוע וכבר יש לי 6 משחקים....
ומכאן אני שוב אומר, "למה לא להוריד אם זה ניתן לי בכזו קלות"!

עמרי שוסטר 27-01-08 12:26

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Barramuda (פרסם 603886)
יש "הורדה" ויש "גניבה"...אל תשווה.
יש לי סוני פלייסטשן 2, בלי צ'יף(זאת אומרת שאי אפשר להוריד משחקים), ותאמין לי או לא, הסוני אצלי פחות משבוע וכבר יש לי 6 משחקים....
ומכאן אני שוב אומר, "למה לא להוריד אם זה ניתן לי בכזו קלות"!

זו הבעיה.
אתה צריך להכניס לראש שלך ש"הורדה" היא גניבה של יצירה. לפי החוק, לפי הגיון בסיסי ולפי היוצרים.

Labs 27-01-08 13:06

איך אתם הופכים כל דבר לאיזה מריבה מוסרית זה משהו

הדבר הוא פשוט:
רב הטיעונים שתשאל מישהו למה הוא מוריד והוא יודע שזה גניבה הוא יגיד לך כי לא יתפסו אותי עכשיו השאלה תבוא
אם תוכל לגנוב מהבנק\ מאישה זקנה בלי שאף אחד 100% יתפוס אותך פה זה המוסר בה אם זה מהבנק הוא יגיד כן למה לא אם זה מאישה זקנה נכנס המצפון או איך שקוראים לזה

עכשיו מי שחושב שזה לא גניבה בגלל שהיוצר מרוויח מלא ומה שהסיבה לא תיהיה לדעתו זה לא גניבה אלא סתם הורדה

אני לא הולך להיות יפה נפש ואני כן מוריד דברים אחד אחרי השני לא קונה וזהו
וגם הרב פה מורידים ומה זה משנה החינוך בחייאת כמה אתם כבר מרוויחים כדי לקנות כל אלבום כל משחק כל דבר
ותאמינו לי אם העסק של זה לא היה משתלם הם כבר מזמן היו מפסיקים לייצר

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:01.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ