![]() |
כל הוסטס באשקול הזה :|
|
ציטוט:
טוב חבר'ה, לנעול את האשכול. גיא הקול הגיע. |
ציטוט:
בנוסף הוא אמר שאם היית בא היית מקבל עוד. |שריף| |
ציטוט:
גיא צוחקים איתך. |
אני עם גיא בקטע הזה . :-)
ילד מושלם שלי. |
רותם רצה להתחיל לחלק כרטיסי ביקור של העסק שלו (טמפון או משהו כזה) לבחורות... :-/
|
ציטוט:
תבינו עד עכשיו אני הולך עם ראש מכופף בגלל דימה :( ואני לא קול, אני גזעי תדייק שחר אהבת חיי, לאן נעלמת לי |
גיא באמא שלי אתה ילד כאפות !
ובוא אני יראה לך איך מודדים את זה ! ליימר ! לרדת על כולם יודע ? כן פחד לבוא ? כן אומר ילדים קטנים ? כן חש גבר ? כן קיצור לא באת אתה ציפס לא בא להעליב אבל בתור אחד שחששששששששששששש את עצמו שאנחנו פורום של חנונים אתה חנון אחי אתה ה GEEK ואין יותר ממך ! בתמונה אחת זה אתה ! http://www.jeffpidgeon.com/uploaded_...eek-792748.jpg גבר זיין סקסי והכל זה מה שאתה ! הדוגמן ! ותאמת ? ביום שאתה לא תיהיה בתול אני ימות כבר שזה יהיה בגיל 120 בלי עיין רעה ! וסליחה אם נעלבת עם כל הכבוד שאתה מנהל לא באתי להעליב מה שכן כל המפגש ירדנו עליך היה כייף ! חשבנו איזה כאפות היית מקבל והכל ולא כי זה אלימות אלה מזה שאתה חנווץ כזה |
אני בתול :(
ויש לי זין קטן :( ו.. קוצ'י מסרב להשיג לי כוסיות :( חמודים שלי, אני הייתי במפגש הראשון וכל מי שהיה איתי התאכזב כלכך מהאנשים בפורום שהוא פשוט לא חזר לשם אגב.. תמונה שלי פורסמה פה מלא פעמים לעומת כולכם שמדברים |
אמת.. גיא צודק..
וגיא בכלל לא חננה חחחחחחחחחח... אם הייתם רואים אותו רק. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:36. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ