הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   אשכול צבא - בואו שתפו אותנו בכל הנוגע לצבא ולכל הדיונים בנוגע לצבא... (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=22271)

A1ex 24-05-06 07:28

ציטוט:

נכתב במקור על ידי alex
לא יכול להיות !

אז עכשיו אני בטוח שזו טעות, כי אם אני לא מתאים לעתודה, סימן שהקב"א שלי נמוך מ52 ודפ"ר נמוך מ-70, יכול להיות שהם סתם ראו שאני עושה 10 יחידות במדעי המחשב והחליטו לצרף אותי בטעות.

אני אפילו לא במגמת מחשבים ושלחו לי זימון לזה

eLad 24-05-06 08:22

ציטוט:

נכתב במקור על ידי alex
לא יכול להיות !

אז עכשיו אני בטוח שזו טעות, כי אם אני לא מתאים לעתודה, סימן שהקב"א שלי נמוך מ52 ודפ"ר נמוך מ-70, יכול להיות שהם סתם ראו שאני עושה 10 יחידות במדעי המחשב והחליטו לצרף אותי בטעות.

בשביל עתודה אתה צריך כמו שאמרת קבא 52 ודפר 60 לפחות

בשביל לקבל זימון למיונים הראשוניים של גאמא (מבחני עט ועיפרון מה שנקרא), אתה צריך להיות עם קבא 54 ודפר 70 לפחות. צה"ל לא מתחשב בשלב הזה בציוני הבגרות שלך אלא רק לאחר המיון הראשוני ואולי בשלבי הסינון

למשל בשחקים - שלב ראשון זה איתור חמ"ן (מקבל הבייתה מכתב וצריך להזין את ציוני הבגרות באתר חמן באינטרנט), שלב שני (במידה והציונים שלך נמצאו מתאימים) תקבל זימון למבחן עט ועיפרון

ותאמין לי שאני מבין קצת כי בכל זאת, אני משרת בגאמא ועברתי את תהליכי המיון האלו והאיתור חמ"ן נמצא בערך 100 מטר מכאן ואני מכיר כמה חבר'ה משם

A1ex 24-05-06 08:52

ציטוט:

נכתב במקור על ידי eLad

בשביל לקבל זימון למיונים הראשוניים של גאמא (מבחני עט ועיפרון מה שנקרא), אתה צריך להיות עם קבא 54 ודפר 70 לפחות. צה"ל לא מתחשב בשלב הזה בציוני הבגרות שלך אלא רק לאחר המיון הראשוני ואולי בשלבי הסינון

למשל בשחקים - שלב ראשון זה איתור חמ"ן (מקבל הבייתה מכתב וצריך להזין את ציוני הבגרות באתר חמן באינטרנט), שלב שני (במידה והציונים שלך נמצאו מתאימים) תקבל זימון למבחן עט ועיפרון

ותאמין לי שאני מבין קצת כי בכל זאת, אני משרת בגאמא ועברתי את תהליכי המיון האלו והאיתור חמ"ן נמצא בערך 100 מטר מכאן ואני מכיר כמה חבר'ה משם

אתה בטוח אבל לגבי הקב"א?
חיפשתי קצת באינטרנט ויש כאלה שאומרים שלא חובה קב"א 54 ויש כאלה שאומרים שכן

alex 24-05-06 12:08

ציטוט:

נכתב במקור על ידי eLad

בכל מקרה העניין חשוד לי. בטלמסר מסרבים להסביר לי על סמך מה נמצאתי מתאים, בטענה זה לא רלוונטי... אז לפי מה שאתה אומר אני צריך להיות גם מתאים לעתודה ואם איני מתאים סימן שהדפר או הקבא נמוכים מהסף...

יכול להיות שזה מרשימות ששלח בית הספר? פשוט קשה לי לעכל שאני נמצא מתאים לפרויקט בגלל דרישות כאלה גבוהת ... אין מצב שיש לי הנתונים האלא...

eLad 24-05-06 17:10

ציטוט:

נכתב במקור על ידי A1ex
אתה בטוח אבל לגבי הקב"א?
חיפשתי קצת באינטרנט ויש כאלה שאומרים שלא חובה קב"א 54 ויש כאלה שאומרים שכן

כן, תנאי הסף זה קב"א 54 ודפ"ר 70 או המלצות מגורמים כלשהם (נניח לימודים באוניברסיטה, מנהלת בית הספר וכיו')

ציטוט:

בכל מקרה העניין חשוד לי. בטלמסר מסרבים להסביר לי על סמך מה נמצאתי מתאים, בטענה זה לא רלוונטי... אז לפי מה שאתה אומר אני צריך להיות גם מתאים לעתודה ואם איני מתאים סימן שהדפר או הקבא נמוכים מהסף...
זה באמת לא אמור לשנות לך איך הגיעו אליך ובדיוק כמו הקב"א והדפ"ר הם לא ימסרו לך את זה בשום יחידה. אם אתה לא מתאים לעתודה, סביר להניח שהקב"א והדפ"ר שלך נמוכים מ 52 ו 60 (בהתאמה) והגעת אליהם ממקור אחר (נניח: לימודים ב @net או לימודים באוניברסיטה או המלצת בית ספר או השתתפות בקוד גורו ...)

ציטוט:

יכול להיות שזה מרשימות ששלח בית הספר? פשוט קשה לי לעכל שאני נמצא מתאים לפרויקט בגלל דרישות כאלה גבוהת ... אין מצב שיש לי הנתונים האלא...
תשובה למעלה

רומן 26-05-06 19:49

יש לי פרופיל 97, קב"א 54 ואני תקוע בגבעתי :)

or_pf 26-05-06 20:08

ציטוט:

נכתב במקור על ידי רומן

אל תעשה את זה בחיים,
פעם זאת הייתה יחידה עם כבוד,
היום יחידה של עריסם.

eLad 26-05-06 20:18

ציטוט:

נכתב במקור על ידי רומן

תקוע או תוקע? |Lol|

אתה יודע איך הולך אחד מהשירים של הג'ובניקים, נכון?
"על גבעה של גבעתי , מתחת לעץ של גולני שעליו ישבה דוכיפת ואכלה דובדבן , זיין הגובניק החרמן את החברה של החירניק הנטחן .. "

אגב, אתה בגבעתי עורב במקרה?

Alm 26-05-06 20:28

חחח חתיכת שירים יש לג'ובניקים, שרים אותם במשרדים.

eLad 26-05-06 20:54

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Alm
חחח חתיכת שירים יש לג'ובניקים, שרים אותם במשרדים.

תשמע.. תראה.. כמה כבר אפשר לפלרטט עם הבנות בבסיס? כמה קפה אפשר לשתות? כמה סקס אפשר לעשות על השולחן? צריך גם קצת לשיר לפעמים! |winky|

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:53.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ