![]() |
ציטוט:
אם וכאשר אתה עסק רשום במע"מ אתה צריך להשיג להנהלת הגבוה של הפורום את מסמכי הרישום שלך, כדי שיכניסו אותך לקבוצת המשתמשים "עסקים רשומים ומורשים כאן בהוסטס - בצבע סגול" . ורק לאחר מכן, תוכל לבקש לשנות כינוי של עסק . אם אתה לא עסק רשום במע"מ, לא תוכן לשנות כינוי של עסק . אם אתה עובד תחת עסק : אם בעל החברה מודע להצטרפותך . הם צריכים לבקש מהנהלת הגבוה להכניס אותך לחוזה תחת חברתם . ורק לאחר שתהפוך לסגול, תוכל לבקש לשנות כינוי של עסק ! בהצלחה . |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
אם אתה לא מתאמץ לעשות זאת, אני לא אתאמץ להסביר לך למה הכינוי שלך לא שונה. מעניין מאוד שאתה לא יודע על "המתכונת החדשה" והמדיניות של הכינויים הכוללת בה. ציטוט:
ציטוט:
|
אשמח עם תחזירו לי את השם ל.. Tal | Line-Serv.com
|
בקשה לשינוי כינוי:
מ-Tom_l ל-HeroMan |
בקשת שינוי ניק בדחיפות,
SUT.co.il , תודה. |
אבקש לשנות את כינויי ל "Gix-Line Serv".
תודה רבה. אגב ניתן לשאול את אלמוג שיש אישור מבעל החברה. |
אני ישמח אם תשנו לי את הכינוי ל
Tomer|Scan.Co.IL תודה מראש. |
אבקש להחליף את הכינוי ל "Tom | NewServ.co.il"
תודה. |
אבקש לשנות את הכינוי ל JSC
|
ציטוט:
הם צריכים לבקש לההנהלת הגבוה להכניס אותך לחוזה תחת חברתם . ורק לאחר שתהפוך לסגול, תוכל לבקש לשנות כינוי של חברה ! בהצלחה . ציטוט:
הם צריכים לבקש לההנהלת הגבוה להכניס אותך לחוזה תחת חברתם . ורק לאחר שתהפוך לסגול, תוכל לבקש לשנות כינוי של חברה ! בהצלחה . |
במקור כתבתי:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בעל החברה חייב להציג בפני ההנהלה הגבוה את הצטרפותך לחברה . |
ציטוט:
אם הוא יצא לחופשה, תאלץ להמתין שיחזור. |
שלחתי הודעה פרטית ל Kel ביחד עם שינוי הניק המבוקש והפיכת המשתמש לצבע סגול.
|
שלום,
אני לא בטוח אם זה המקום הנכון, אבל אני רוצה לבקש אם תוכלו למחוק את הנושא הנ"ל: http://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=42916 מכיוון ומפורסם שם פרטים שעולים בקידום של גוגל, ואני לא מעוניין בפירסום לפרטים אלו. תודה, דיאגו |
שלום.
תשנו לי את הכינוי ל PsyX ותורידו אותי מעסק רשום |
ציטוט:
|
אני שם לב שאין התייחסות לתגובות.
הייתי מציע לעשות כזה דבר. פעם ראיתי באחד הפורומים עם VB פאץ' שכל הדיווחים נפתחים כאילו במקום למייל נפתח נושא אוטומתית בפורום שבוחרים. אז תוכלו לחפש כזה דבר אם תרצו אני יחפש אפילו ואז ככה כל הדיווחים יגיעו לפורום שייקרה "דיווחים" ויהיה לצוות גישה לשם. וככה תוכלו לשים לב. |
ציטוט:
תאמין או לא, יש כאלו שהאימיילים אלהם פתוח 24 שעות :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
(ולא, אני לא מצפה שתוכיח לי משהו, אני פשוט אומר שכל דיווח שמגיע אלינו מטופל בהתאם). |
דניאל, אני לא יודע עד כמה בהתאם לדיווח שאני כתבתי לך על תומר..
ואני גם יודע שיש מצב שהוא ימחק את זה, אבל אני יעשה לעצמי העתק וישלח לך למייל במידה והוא ימחק.. דרך אגב, הנושא לא נפתר. הוא ממשיך לאיים שישעה אותי ללא סיבה. תומר'יקו [= says (03:23): אתה חושב שיתנו לי להשעות אותך? ומתחיל להתגרות בי. בתודה, וסליחה אם זה לא המקום -> תעבירו לאן שצריך, פשוט זה פורום משוב והאשכול הכי מתאים שראיתי .. + עניתי לזה שכתב למעלה. |
ציטוט:
ונסיים בעובדה שמה שאני אומר במסנג'ר, וכבר אמרתי לך את זה לא משקף את הוסטס או את התפקיד שלי בהוסטס. אם כל אחד היה מתלונן על מה שאני אומר לו במסנג'ר, כשהמסנג'ר זה המקום הפרטי שלי - זה לא היה נגמר. |
ציטוט:
לא הוחזר לך מייל עם תגובה? הנושא "באוויר"? תתפלא, העולם לא סובב סביבך, תתאזר בסבלנות. |
לא התכוונתי לזה.. אני מצטער אם הבנת אותי לא נכון.
אכן, החזרת לי במייל שאתה מטפל בבעיה - זה נכון. אך אני לא רואה שטיפלת בו כמו שצריך מכיוון שהוא ממשיך לאיים עליי שישעה אותי. לתשומת לבך. שוב, בקשר להודעה האחרונה שלי, כנראה שלא ניסחתי נכון. |
שלום.
תשנו לי את הכינוי ל PsyX ותורידו אותי מעסק רשום תודה, עידן |
אמממ אשמח מאוד אם תשנו לי את הכינו ל-
reXtea תודה רבה! |
בדיווח כתוב "תודה על הדיווח! / Thanks You!",
אבל זו שגיאה - כותבים Thank you או Thanks (או Thanks to you אבל זה בכלל הודות לך, לא קשור...). |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
הכינוי שונה (: ציטוט:
ציטוט:
|
אני אשמח מאוד אם תשנו לי את הכינו ל-
VoyagE |
אפשר בבקשה לשנות לי אתה הכינוי ל:
Ron ואם זה קצר מדי אז ל: Ron-Pro תודה רבה:). |
רשמתם את BlAsNoS כעסק רשום תחת ניו סרב, תודה רבה.
אך לא שיניתם את כינויו ל Tom|NewServ.co.il כפי שביקש ועפ"י בקשתי בהודעה הפרטית. אודה לכם אם תשנו לו גם את הכינוי. |
לשנות לי את הניק בבקשה ל Roy
|
ציטוט:
תהנה (: ציטוט:
ציטוט:
|
אבקש שתשנו את שם המשתמש שלי ל:
iDo || Light-Era.Net תודה. |
בבקשה שנו לי את השם ל Tal | Line-Serv.co.il
|
מכיוון שSilvup נמכר אני אשמח אם תשנו לי את הכינוי ל- Oren.
תודה מראש :) |
ציטוט:
ציטוט:
שונה (: ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:54. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ