![]() |
אבל מה זה עזר שכל שניה איפלו תגבה ללקוח ? הארדיסק נישרף אתם לא חושבים על זה !!
|
תשמעו עכשיו ברצינות
אני לקוח הם החברה אני אמור לקבל שירות אני לא אמור לחשוב שיום בהיר אחד כל האתר שלי ימחק גיבוי נועד כדי שעם חלה בעיה באתר שלי אני יעלה גיבוי או שאם אני עובר שרת או משהו לא בשביל שכל האתר שלי ימחק עכשיו בתור לקוח לא מענין אותי מה קרה עם היתה שרפה לא מענין אותי מענין אותי שהשרת לא עובד מעל ל-60 שעות שאין לי גיבוי לאתר שלי ! וכל מה ש-LOM הבטיחו התפוגג בשניה לפי דעתי עם היו אומרים לי שזה היה יכול לקרות לא היתי בכלל על לום בתור איחסון יש הרבה עסקים שמתפקדים על איחסון ואני לא רוצה לדמיין מה עשה 60 שעות של נפילה אני מאוד מקווה שכל הגיבוים יחזרו ושיהיה בסדר עם לא תיהיה בעיה גדולה מאוד |
ציטוט:
|
1. אנחנו לא הבטחנו לאף אחד גיבויים
2. אתה רוצה גיבוי ? היית צריך לגבות את החשבון שלך שוב אנחנו לא אחראים לזה אני לא בא בתקיפה אני מסביר לך |
ציטוט:
אתה חייב לחשוב על הארדיסק גיבוי . עומר , לך אין הארדיסק גיבוי ? ולילה טוב. |
ציטוט:
אני לא מבין למה האתר שלי לא פעיל 60 שעות והגיבוי לא נועד בשביל להחזיר אתר הסברתי את זה שגיבוי נועד אך ורק לתיקון בעיה באתר או לעבור שרת גיבוי לא נועד להעלאות אתר קיים לשרת הקיים זה מטופש |
קוצי' באמת כדאי שתתחיל קצת להרגע כי זה שאתה מתעצבן זה לא תורם למצב שלך או של אף אחד אחר.
עדי לא יכול לעשות כלום בינתיים, תחכה תראה מה יהיה עם שיחזור המידע, יש דברים שלא תלויים באנשים, אותו הדבר כמו קטיושות שנופלות על בתים והורסות אותם (הדגמה לא משהו אבל מוכיח את הטענה). לא שילמת על גיבויים, בעיה שלך. תלמד מזה לפעם הבאה, אז הפסדת 2000 שקל קורה. זה לא סוף החיים. יבגני |
ציטוט:
או שהיא מביאה למשפחה בית מלון או בית אחר אותו דבר צריך להיות באיחסון למי שלא הבין כל נפילה שיש להם הם צריכים להביא לי גיבוי עם ידוע שהשרת לא יחזור היום או מחר שיביאו לי איחסון אחר בינתים |
ואללה אני אישית לא יודע למה אתם סתם נכנסים בהם ..
זאת אחלה חברה ותאמת לכל אחד יכלה להיות בעיה כזאת בשרת אז הייתי טעות קטנה שהם לא עשו גיבוי אבל מטעויות לומדים וחוץ מזה אף אחד לא ידע שמשהו הולך להשרף .. ותאמת זה שלכל בעל לא היה גיבוי של האתר שלו על המחשב זה בעיה שלו וגם לי נמחק אתר וזאת טעות שלי כי לא הורדתי את הגיבוי למחשב |
עדי מה יעזור לי לגבות אני אומר לך עשיתי גיבוי וסיים בדיוק שבאתי להוריד מת השרת מה זה עזר לי ? יענו לא נתן לי להוריד כי השרת נשרף !
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:36. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ