הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   אשכול צבא - בואו שתפו אותנו בכל הנוגע לצבא ולכל הדיונים בנוגע לצבא... (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=22271)

omaniusd 23-05-06 05:36

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ColorSense
תגידו אם יצאתי מהצבא על אי התאמה יש לי את הזכויות כמו של אחד שסיים צבא?
אני שואל בגלל שנתנו לי פרופיל זמני 24 עד וועדה רפואית ואמרו לי שאני צריך להרזות 5 קילו ואם לא אז לא לוקחים אותי לצבא. עכשיו עבר כבר חצי שנה ואני אמור ללכת לוועדה רפואית ולא נראה לי שהרזתי בכלל אז כנראה לא יקחו אותי.
אז רציתי לדעת אם אני לא אעשה צבא(אני אצא בגלל אי התאמה) יקבלו אותי בעבודות שדורשות שירות צבאי?

יש להם את הזכות שלא לקבל אותך. למשל, בעבודה כמו אבטחה, שדורשת שירות קרבי - מן הסתם לא יקבלו אותך.
בעבודות שדורשות שירות צבאי רק כדי להראות שהאדם אמין וכו', אתה יכול להסביר לגבי הפרופיל 24 שלך, בגלל משקל (שלא יחשבו שניסית להוריד פרופיל), ואז, הם בטח יעשו את השיקולים שלהם.

Light-Era.Net || Ronen 23-05-06 06:20

קיבלתי מכתב שרוצים אותי בחיל המודיעין(אבל זה לא בטוח, אני צריך לעשות מבחן עוד חודש) ואז אחרי משהו כמו שבועיים אני מקבל מכתב שאני מתאים ל"פרויקט גאמא" שזה פרויקט של אלה שיודעים לתכנת, בקיצור פרויקט לאלה שיודעים מחשב(ואני עושה 10 יח"ל מחשבים) והייתי צריך למלא שאלון באתר שלהם.
קיצר עוד חודש יש לי מבחן התאמה ואם יהיה לי מזל אתגייס לפרויקט גאמא הזה..

~עריכה~
ראיתי מהעמודים הקודמים שצריך קב"א 54 ומעלה ואני מאושר עד הגג.
כי חשבתי שאין לי קב"א ממש גבוה ת'אמת..

ColorSense 23-05-06 12:28

ציטוט:

נכתב במקור על ידי omaniusd
יש להם את הזכות שלא לקבל אותך. למשל, בעבודה כמו אבטחה, שדורשת שירות קרבי - מן הסתם לא יקבלו אותך.
בעבודות שדורשות שירות צבאי רק כדי להראות שהאדם אמין וכו', אתה יכול להסביר לגבי הפרופיל 24 שלך, בגלל משקל (שלא יחשבו שניסית להוריד פרופיל), ואז, הם בטח יעשו את השיקולים שלהם.

אוקיי תודה

alex 23-05-06 20:10

ציטוט:

נכתב במקור על ידי eLad
המכתב לא טעות. למודיעין בדר"כ לא צריך פרופיל גבוהה וגם 45 מספיק לשם (מדובר על מודיעין == לשבת בבסיס ולא מוד"ש או מודא"ל מוטס).

חבצלות אני לא יודע איך להגיד לך בצורה עדינה אבל זה חרא של פרוייקט (אומנם נחשב לפרוייקט יוקרתי אבל הוא די חרטה) - החבר'ה מחבצלות מגבירים בדר"כ ערבית ויודעים אותה היטב ויוצאים בתום הפרוייקט אם אני לא טועה אחרי 9 שנים עם תואר ראשון במדעי המדינה (בקיצור - תואר לנגב איתו את התחת |Rolleyes|)

גאמא זה כבר משהו אחר וזה פרוייקט נחמד מיועד בעיקר לתכנות והחבר'ה מגאמא משולבים בכל מיני נושאים של מחקר ופיתוח (גם בחילות אחרים)

השלב הראשון של גאמא זה האיתור חמ"ן שהגיע אליך הבייתה
השלב השני זה מבחנים בכתב במגוון נושאים: תכנות, רשתות, חומרה וכיו' - אתה לא חייב לענות על כל השאלות אבל רצוי כי זה פותח לך אפשרויות ליותר מסלולים
ולאחר מכן (לא בהכרח בסדר הזה) שאלון 300, ראיון אישי ותחקיר בטחוני

אם קיבלת מכתבים לאלו הקב"א שלך זה 54 (כולל ומעלה) ודפ"ר 70 (כולל ומעלה)

לא יכול להיות !

אז עכשיו אני בטוח שזו טעות, כי אם אני לא מתאים לעתודה, סימן שהקב"א שלי נמוך מ52 ודפ"ר נמוך מ-70, יכול להיות שהם סתם ראו שאני עושה 10 יחידות במדעי המחשב והחליטו לצרף אותי בטעות.

exciter 23-05-06 20:12

אני קב"א 55, מה זה הדפ"ר ?

ikkon8 23-05-06 20:28

ציטוט:

נכתב במקור על ידי exciter
אני קב"א 55, מה זה הדפ"ר ?

דירוג פסיכוטכני ראשוני

CSite.co.il 23-05-06 20:30

מה יש בשאלות של קב"א? ודפ"ר?

Alm 23-05-06 20:38

זה מידע חסוי ע"פ חוקי המדינה ואין לפרסם מידע שכזה :)
אמממ זה שאלות שבאופן כללי אי אפשר להתכונן עליהם... אם הרמה השכלית שלך מסוגלת להתמודד איתם אתה תתמודד.

מתן גיטא 23-05-06 21:17

אני יגיד לכם מה הציעו לי תגידו לי אם שווה לי
קורס של 10 שבועות בצריפין טכנאי רכב כל חודש אני מקבל 1200 שקל כל שבוע אני בבית בסיום הקורס אני מתגייס טירונות אני עושה בצריפין שבועיים המשכורת שלי תיהיה 600 שקל ואם אני ימשיך בתפקיד הזה יורידו לי את הזמן של הקורס מהשירות עכשיו השאלה היא אם זה טוב או שזה קריעת תחת???

Alm 23-05-06 21:21

לפי מה שהבנתי זה קריעת תחת..
דוד שלי טכנאי רכב ולפי מה שהבנתי ממנו זה כל היום טיפולים במשאיות וג'יפים, ממש קריעה..
יכול להיות שהקורס הספציפי הזה לא אבל לא יודע, אל תסתמך על זה.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:16.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ