![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה שאני אומר מה שאני חושב,ואתה מנסה להתחנף?? אז אני מעלה לך תקריזים? |
ציטוט:
|
ציטוט:
בזכותו יש את הפורום שאתה גולש בו כל היום. תגיד תודה. ואם אתה לא רוצה להכין זאת בחירה שלך. ציטוט:
ותוכל להסביר לי איזו סיבה יש לו להתחנף? |
ציטוט:
הוא כבר הבין אותך. 1)אתה לא יודע כמה הוא השקיע אז אל תבלבל. 2)אומנם בזכותו יש את הפורום,אבל זה לא אומר שהוא לא צריך לשלם על לוגו. |
ציטוט:
כרגע,לאלון אין רווח מהפורום. ככה שעד שיהיה לו רווח,אתה צריך לשתוק ולא לדבר בכלל. שיהיה לו רווח והוא יבקש דברים חינם->אז תוכל לפתוח את הפה שלך. עוד פעם עם המתחנף? כמו שרשמתי בהודעה הראשונה שכתבתי באשכול הזה..ואני מצטט:"אגב,כל אלו שיגידו מתחנף..כי אני בטוח שזה מה שירשמו לפי התגובות הקודמות...הייתי אומר לכם משהו אבל רק בגלל האתר הזה שנמצא בחתימה שלי..אני לא אגיד את זה." |
ציטוט:
ושים לב כמה חיזקו את מה שרשמתי,תתגובה שלך כבר הבנו,אז אבקש ממך לא להספים יותר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אז בוא תראה כמה הוא השקיע בחישוב קטנטן (וזה מינימום של הוצאה אני מדבר)
260 ש"ח מינימום דומיין ישראלי?סבבה(לפי מה שאני יודע הוא קנה אותו מדני ככה שרק העברת בעלות זה עוד 260 ש"ח=520...דני לא ירצה להרוויח מהדומיין היוצלח הזה?אז הוא רוצה להכניס עוד 500 ש"ח לכיס שלו..אז רק דומיין 1000 ש"ח.) אז חישוב. 1000 ש"ח פירוט:דומיין. 400 ש"ח פירוט:שרת יעודי (וזה חודשי!) 700 ש"ח פירוט:מערכת VBulletin . מודים+עיצובים:אני לוקח הכי זול..300 ש"ח.. אז זאת אומרת. השקעה ראשונית:2400 ש"ח. חודשית קבוע:400 ש"ח (ושהפורום יתפתח,אף אחד לא יודע לאן זה יגיע ) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:26. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ