![]() |
ציטוט:
קהל היעד שלו מיועד למי שרוצה לאחסן אתר, בדיוק כמו הפורום הזה, שאחד יתרונותיו הוא למצוא חברות אחסון... אז בפעם הבאה שאני ארצה לפרסם את סקר4יו אני אוכל לפרסם בפורום תיכנות? הוא נותן מענה למתכנתים שלא יודעים לבנות סקר... |
ציטוט:
ואם לא אז תשאל אותו מדוע הבחור השני קיבל את האישור ומה שונה בינכם שההוא פותח בנושא בפורום X ואתה צריך לפתוח אותו בפורום Y . |
ציטוט:
אתה חושב שאני נימצא פה בישבלך? למזלי יש פה מנהלים איכותיים,תוכן מעניין,קהילה חמה ועוד... אז אתה לא תגיד לי מה לעשות פה, כי אני לא חייב לתת לך דין וחשבון זה יפה מאוד שאתה מנהל? אתה מרגיש מכובד? כי אם כן אז מברוק! תהנה... אבל אתה לא תפנה אלי בגישה כזאת כי למה מי אתה? אתה מנהל? אוקי! זאת אומרת שיש לך את הזכות להגיב בצורה כזאת למישתמש בפורום שנתן את דעתו, לא מתאים לך אתה מוזמן להגיד אבל לתקוף בצורה כזאת לא מתאימה למנהל, זאת הייתה חוצפה! |
אני אישית לא ממש מסכים לעונשים חזקים מדי,
אני רוצה להגיד שרוב המנהלים הם אחלה ומגיע להם ממש צל"ש, אבל יש מנהלים שפשוט "נהנים לתת אזהרות" / מתנקמים בצורה זאתי במשתמשים. (ואם להגביר את יכולת הענישה זה יהיה ממש גן עדן בשבילם). על כל שטות מקבלים אזהרה. ועוד דבר אחד ממהשהבנתי האזהרות האלה אף פעם לא יורדות..... למה זה? למה אני צריך עכשיו להענש על דברים שעשיתי מלפני שנים? זה סתם חוק נגד הותיקים...... |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:58. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ